Az első lesifotók az új Supermanről a forgatás közben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt miért nincs rajta a köpeny? Talán valami robbanás után van, és leszakadt róla?
ez jó...... pont így gondolom én is... no comment...
wraithLord
Hihetetlen. Henry Cavillt le lehet fotózni Superman ruhában is? 😄 ...Viszont csak hátulról... 😄
A könyvekben is gondolom a képeket nézed meg. Te vagy az a droid, akinek, ha nem tetszik a film címe, akkor legyen bármilyen jó is, nem nézed meg. Nem érzem, hogy életképes lennél.
Magiszter
"Ez mindent elmond rólad. Pár Iqnulla ember bulárkommentjei érdekelnek"

Valaki Garfield-ot olvas, én idióták kommentjeit. Ez amolyan pozitív önmegerõsítés nálam, hogy "dejó én nem vagyok ilyen marha hogy erre izguljak", így sokkal többnek érzem magam. (Pszichológusi tanfolyam megérte a pénzét)
Mindenkinek kell valami drog. Valaki kiskacsás porcelánt gyûjt, mások söralátéteket. Én idióták kommentjeit. Ennyi. Ettõl most én is idióta vagyok? Ha igen hát pontleszarom. 😄

"Én is már csak a kommentek miatt kattintok rájuk. "

Ez mindent elmond rólad. Pár Iqnulla ember bulárkommentjei érdekelnek, olyanoké, akik attól mennek el, hogy látják azt, amit ide írnak.
Magiszter
A másik meg hogy milyen állati jó: Látjuk szupermen hátát 30 kilóméterrõl. Vagy éppen Thor feje búbját a 20-adik emeletrõl, vagy éppen amerika kapitányának a könyökét... hú de benedvesedtem! Jah Batman meg már megint összetört 3 imax kamerát, amikor olvasta ezeket a cikkeket.
Áljunk már le kérem! Vagy értelmes cikkek és értelmes videók/képek jelenjenek meg vagy ne legyen inkább semmi.

Írok most már én is egyet:
Lesifotó az új Betmenbõl!!!
Ebbõl a kávéspohárból ivott az új macskanõ, ha alaposabban is megnézzük a mobillal készített 20x30-as képet, jól láthatjuk hogy az a kisujj a szélén a macskanõé.... vagy a rendezõé... vagy valakié. Holnap igyekszünk Batmen által használt papirzsepirõl is fotót készíteni a 30. emeleti ablakból.

Ugyan kérem!

Magiszter
Én is már csak a kommentek miatt kattintok rájuk. De tényleg borzasztó hogy az utóbbi filmes cikken nagy hányada: Kiszivárgott, lesifotó, lesivideó....stb témakörben készülnek.
http://www.sg.hu/blikkrovat
Vissza kellene venni kicsit a bulvár stílusból, bármennyire is menõ.

Armagedown
de idegesitõek ezek a bulvár címek nem veszitek észre ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!