Az első lesifotók az új Supermanről a forgatás közben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt miért nincs rajta a köpeny? Talán valami robbanás után van, és leszakadt róla?
ez jó...... pont így gondolom én is... no comment...
A könyvekben is gondolom a képeket nézed meg. Te vagy az a droid, akinek, ha nem tetszik a film címe, akkor legyen bármilyen jó is, nem nézed meg. Nem érzem, hogy életképes lennél.
"Ez mindent elmond rólad. Pár Iqnulla ember bulárkommentjei érdekelnek"
Valaki Garfield-ot olvas, én idióták kommentjeit. Ez amolyan pozitív önmegerõsítés nálam, hogy "dejó én nem vagyok ilyen marha hogy erre izguljak", így sokkal többnek érzem magam. (Pszichológusi tanfolyam megérte a pénzét)
Mindenkinek kell valami drog. Valaki kiskacsás porcelánt gyûjt, mások söralátéteket. Én idióták kommentjeit. Ennyi. Ettõl most én is idióta vagyok? Ha igen hát pontleszarom. 😄
Valaki Garfield-ot olvas, én idióták kommentjeit. Ez amolyan pozitív önmegerõsítés nálam, hogy "dejó én nem vagyok ilyen marha hogy erre izguljak", így sokkal többnek érzem magam. (Pszichológusi tanfolyam megérte a pénzét)
Mindenkinek kell valami drog. Valaki kiskacsás porcelánt gyûjt, mások söralátéteket. Én idióták kommentjeit. Ennyi. Ettõl most én is idióta vagyok? Ha igen hát pontleszarom. 😄
"Én is már csak a kommentek miatt kattintok rájuk. "
Ez mindent elmond rólad. Pár Iqnulla ember bulárkommentjei érdekelnek, olyanoké, akik attól mennek el, hogy látják azt, amit ide írnak.
Ez mindent elmond rólad. Pár Iqnulla ember bulárkommentjei érdekelnek, olyanoké, akik attól mennek el, hogy látják azt, amit ide írnak.
A másik meg hogy milyen állati jó: Látjuk szupermen hátát 30 kilóméterrõl. Vagy éppen Thor feje búbját a 20-adik emeletrõl, vagy éppen amerika kapitányának a könyökét... hú de benedvesedtem! Jah Batman meg már megint összetört 3 imax kamerát, amikor olvasta ezeket a cikkeket.
Áljunk már le kérem! Vagy értelmes cikkek és értelmes videók/képek jelenjenek meg vagy ne legyen inkább semmi.
Írok most már én is egyet:
Lesifotó az új Betmenbõl!!!
Ebbõl a kávéspohárból ivott az új macskanõ, ha alaposabban is megnézzük a mobillal készített 20x30-as képet, jól láthatjuk hogy az a kisujj a szélén a macskanõé.... vagy a rendezõé... vagy valakié. Holnap igyekszünk Batmen által használt papirzsepirõl is fotót készíteni a 30. emeleti ablakból.
Ugyan kérem!
Áljunk már le kérem! Vagy értelmes cikkek és értelmes videók/képek jelenjenek meg vagy ne legyen inkább semmi.
Írok most már én is egyet:
Lesifotó az új Betmenbõl!!!
Ebbõl a kávéspohárból ivott az új macskanõ, ha alaposabban is megnézzük a mobillal készített 20x30-as képet, jól láthatjuk hogy az a kisujj a szélén a macskanõé.... vagy a rendezõé... vagy valakié. Holnap igyekszünk Batmen által használt papirzsepirõl is fotót készíteni a 30. emeleti ablakból.
Ugyan kérem!
Én is már csak a kommentek miatt kattintok rájuk. De tényleg borzasztó hogy az utóbbi filmes cikken nagy hányada: Kiszivárgott, lesifotó, lesivideó....stb témakörben készülnek.
http://www.sg.hu/blikkrovat
Vissza kellene venni kicsit a bulvár stílusból, bármennyire is menõ.
http://www.sg.hu/blikkrovat
Vissza kellene venni kicsit a bulvár stílusból, bármennyire is menõ.