Otherland

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Már 18-kor el kellett volna kezdõdnie, de én nem tudok belépni, mások se.

tutituti
én winreinstalloltam újra töltöm le éppen...
valszeg valami idõzónához kötött indulás lesz,szerintem értesítenek minket.
amint kész van írok!este 8ra lejön😊

Tatyla
mikor indul ez a játék vagy mi van nekem exe file hibával leáll

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A weblap szerint hétvégén lehet játszani vele: http://otherland.gamigo.com/first-beta-weekend/

Tatyla
szedem lefelé elég jól jön, kíváncsi vagyok mi lett belõle...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tutituti
ne is mondd.Egy óra alatt tartok 54%-nál.befontam a hajamat négyszer😄

7.3 GB, elég lesz leszedni... 😄
tutituti
kaptam beta kulcsot.pontosabban letölthetem a klienst.és elvileg elkezdhetek játszani.Majd megírom milyen lett

Frosty01
esetleg valami összefoglalóval egybefûzve... igen 😄

practitioner of the forbidden arts of death

tutituti
érdemes belinkelgetnem ezeket amúgy?😊

tutituti

tutituti

tutituti
belenéztem a kérdésekbe a doc fájlban.
maradok majd a zárt/nyílt bétánál.
Pedig szeretem az alfa teszteket,segíteni valamit meg felkeresni a sok bugot(így nem pofázhatok hogy hát ezt senki se látta),de itt inkább a HC arcok érvényesüljenek😄

tutituti

Official gameplay trailer

Making Of Part 2

tutituti
még mindig várjuk!
Remélem nem bukik el valamin.

Making Of Part 1

Az eredeti Hellgateben is csak Stongenge volt fizetõs rész, és persze az ott esett cuccokat is csak a fizetõsök tudták használni. Nekem tetszett a játék, elõfizetõs voltam.

Csak hogy egy példát mondjak : Hellgate Global.
Ugye annak idején leállították a servereket (Hellgate London) mivel kevés játékos volt, tele volt buggal az egész játék, és nagyon senki sem fizetett elõ. Ha jól tudom csõdbe is ment a cég.
Utána átvették az irányítást, és áttervezték a játékot free to play modelre, illetve át terveztek egy csomó mindent. Nemrégiben indult újra, és hát mit mondjak...Az item shop tele van olyan opciókkal, amiket ingame nemtudsz beszrezni. Pl. stat és skill reset-ért fizetni kell, nem is keveset. Enyhén szólva csalódtam a jázékban, többet nem nyúlok hozzá free to play mmo-hoz az már biztos.

Ja, meg a kiadó a gamigo... A Black Prophecy részben miattuk lett szarabb, de a többi játékaikat nem ismerem, azokkal nem tudom miket mûvelnek.

Szerintem nagyon változatos a trailer alapján, meg mivel virtuális világ, ezért rengeteg féle helyszínt, világot belerakhatnak késõbb az updatekkel. Ha megunod a scifi szimulációt, akkor átmész mondjuk a középkoriba. Meg saját világot is csinálhatsz, meg meglátogathatod a többiekét. Csak az interjú alapján vannak benne hülyeségek: pl. ha pvp-ben meghalsz, akkor felszedhetik a cuccaidat, ha elõtte nem "pecsételed" le õket, az se szimpatikus, hogy xp-t vesztünk, ha meghalunk, de lehet venni az item mallból védõ cuccot ez ellen...

Megnéztem a videót megint, és rájöttem, hogy nekem miért nem jön be a játék... Túl futurisztikus a játék, nekem meg nem ez a világom.

Azt nem próbáltam, de a második rész elég tetszetõs. Elvileg az sem lesz havidíjas, de tuti, hogy ott is lesz valami fizetõs mézesmadzag. 😊

Frosty01
gw is jó volt, majd meglátjuk mi sül ki ebbõl

Igaz!
Majdnem az összes, Free to Play játéknál van egy ilyen csavar... Játszhatsz vele, de ha nem fizetsz dolgokért, akkor szart sem érsz a játékban.

A szörnyû, hogy én szinte minden MMO játékot bekajálnék, de ez a video egyáltalán nem fogott meg, sõt, szerintem rohadt gyenge az egész. A leírtakkal ellentétben, nekem egy lapos, unalmas játéknak tûnik.
Sry, ha ezzel valakinek a lelkébe tapostam, ez csak egy vélemény.

"Elõfizetési díjak nélkül". Azért félek tõle, mert kitalálnak egy item shopot vagy valami hasonlót, és igazából drágábban jönnél ki mint ha havi fix összeget fizetnél a társaságnak. Mondjuk ez minden ilyen típusú game-nél így van nem csak ennél...

Frosty01
abszolut nem probléma, legalább lesz végre választék.

Zsolek123
pázzeg, nyomják kifele az mmokat mint állat 😞

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

tutituti
+fav

Kíváncsi leszek a megvalósításra.De így elnézve lehetõség az van doszt.

Frosty01
érdekes... semmit nem tudtam meg a játék céljait illetõleg XD

pubiloál
Elég összetett így a videó alapján, remélem rendesen meg lesz valósítva. +fav!

Otherland egy akció MMORPG, amely a bestseller író Tad Williams virtuális valóság regényei alapján készül. Az utazásod Otherlanden keresztül lélegzetelállító és folyamatosan változó világokba kalauzol el, kirobbanóan egyedülálló részletességgel, köszönhetõen a legújabb Unreal motornak.

Vegyél részt egy epikus csatában a középkori "Eight Squared" szimulációban és leplezd le a "Mars" szimuláció titkait. Találkozz más játékosokkal a "Lambda Mall" bárjaiban azért, hogy játszhasd a sok minijáték egyikét. Vagy használd a "MyLand"-et, hogy megépítsd a saját világodat, amelyben eDNS-t gyûjthetsz a teremtményektõl és tárgyaktól melyeket találsz és lemásold õket, hogy felhasználd saját céljaidhoz.

Otherlandben közvetlen irányítás alá veheted az akciódús csatákat és élvezheted az innovatív RPG karakter fejlõdési rendszert és a gazdag történetet, mely számos átvezetõ animációval van teletûzdelve - elõfizetési díjak nélkül!

Hivatalos oldal
Otherland Preview

← ElőzőOldal 2 / 2