8
Nagyon színes, összetett kicsit animés beütésű MMORPG
  • klacsika
    egyáltalán játszik még vki?!
  • klacsika
    nos a letöltés megtörtént :D megtaláltama gógülön ^^ :3 valaki esetleg tudna segíteni? Gaia szerver igaz?
  • klacsika
    Üdv, most kezdtem el tölteni a játékot, de ugyanaz a probléma mint amikor a Shaiyát próbáltam feltenni, azaz a setup egyszercsak megáll és nem megy tovább órákig.... valakinek vmi ötlet, ahonnan le tudom tölteni esetleg?
  • PetruZ
    De nem lehet a végtelenségig sem craftolni, mert a pet morcos lesz, ha állandóan dolgoztatod és nincs kint a levegőn. Ha meg már morcos, ki sem tudod hozni, marad a süti, meg az ajándékok, meg ilyesmi, amelyek nagy része fizetős. Ha meg kint van, nem tudsz vele mit csinálni, csak a loot-ot szedi fel.
    A minibossok és kiemelt lények vadászata semmivel sem jár azon kívül, hogy a könyvecskédben ott lesz a képe. Viszont társakkal is unalmas, mert néha órákig kell várni, hogy felbukkanjon.
    Kb. az első 20 szint dögunalom, amíg a fő kontinens másodlagos pályáira át nem jutsz, mert ott már vannak érdekes dolgok (pl. a bányák, vagy az erdők).

De nem ellene beszélek, csak leírtam az én tapasztalataimat. :)
  • Pordycus
    http://gfh.atw.hu/
    itt találtok valami infót magyarul, meg pár képet.

Én azért kezdtem játszani vele, mert nagyon aranyosak voltak a petek:D

Amúgy petruz ha 20as szintig játzsottál akkor ne csodálkozz hogy jobb cuccokat találtál mint craftoltál:) egy 28as craftolt kard odabasz minden találhatót...
    A játék egyedül rendkívül unalmas lehet, bár annak aki szeret teljesíteni mindent, az nem unatkozik...
    Sok küldetés, leölhető miniboss, amit mind-mind külön fel lehet oldani:)

Jelenleg valami szaros bug miatt nem tudok játszani de Arvensis néven találtok meg.
  • pxxl
    linkt, képt, videjót, infót? [lusta keresni]
  • PetruZ
    Én viszonylag sokat játszottam vele (több különböző karakterrel is, kb. a huszonvalahányadik szintig), de úgy 1 éve végleg abbahagytam, főleg a változatosság hiánya miatt. Bár sok küldetés van, mindig ugyanazokat kell csinálni, ugyanazokat a tárgyakat lehet találni, a lények mindig ugyanazok, a craft általában gyengébb tárgyat ad, mint amit találni lehet (és ha erre gyúrsz, akkor a pet lesz morcos és nem engedelmeskedik, süti, jobb ruha és bútor meg szinte csak pénzért van), stb. PvP sosem érdekelt MMO-ban, arról nem tudok nyilatkozni. :)
  • Pordycus
    Sziasztok! Mivel ilyen topic még nem létezik ezért arra gondoltam hogy majd én nyitok egyet:)

Írjon mindenki aki játszik ezzel a játékkal, milyenek a tapasztalatai, milyen néven játszik melyik szerón.

Előrebocsájtva US Gaia szerveren van egy magyar klán Arvensis vezetésével Fekete Sereg néven, bármikor beléphettek! Tudtommal ez az egyetlen magyar GF közösség.