Inferno nehézségi szint a Diablo 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tehát mindig egy fokkal erõsebb ellenfeleket kapunk, mint a hõsünk."
Vajon partyban kinek a szintje fog számítani, a legnagyobb karié?! :o)
Vajon partyban kinek a szintje fog számítani, a legnagyobb karié?! :o)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
na belõled se lesz normal gamer sose
Hamarabb futnak el, és ha társat látnak odacsalnak hozzá.
De ki tudja, lehet azt jelenti hogy a naaaagy Diablo nem a szintedhez illõ minionokat uszítja rád, az aktuálisan legjobb cuccokkal, hanem személyesen megy hozzád õ maga, úgy a második heraldja után. Ha van esze legalábbis...
De ki tudja, lehet azt jelenti hogy a naaaagy Diablo nem a szintedhez illõ minionokat uszítja rád, az aktuálisan legjobb cuccokkal, hanem személyesen megy hozzád õ maga, úgy a második heraldja után. Ha van esze legalábbis...
Én pont emiatt a rendszer miatt nem játszottam végig a Sacred II-t. Valahogy azt éreztem, hogy felesleges xp-t gyûjtenem, mert mindenki ugyanazon a szinten van mindig, mint én...
Inferno +1 nehézségi szint azért van, hogy nehéz legyen. Ha te "aratni" akarsz, akkor leveszed a nehézséget és aprítod a népet.
Ne legyen már a nehéz fokozat is kihívás mentesen könnyû!
Ne legyen már a nehéz fokozat is kihívás mentesen könnyû!
még mindig vissza tudsz menni nightmare kariddal normálra is...
okosabb ellenfelek ?
Na persze... :D
Na persze... :D
https://twitter.com/foodlfg
Várj még azzal az indítással. Pár éve már mondogatják, hogy jön.
Értem, és szeretem a kihívást, de ez azért nem kicsit idegesít:
"ha a mi karakterünk 60-as szinten van, akkor minden ellenfél 61-es szinten lesz".
Sokszor kifejezetten azért indítottam el a Diablo 2-õt rohadt erõs karakterrel, hogy az Act 1-2-ben "arassak"... mert imádtam a "szuperhõsködést".
Hát, ennek lõttek.
"ha a mi karakterünk 60-as szinten van, akkor minden ellenfél 61-es szinten lesz".
Sokszor kifejezetten azért indítottam el a Diablo 2-õt rohadt erõs karakterrel, hogy az Act 1-2-ben "arassak"... mert imádtam a "szuperhõsködést".
Hát, ennek lõttek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végre egy jó hír! :)))
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>