11
  • zetortraktor
    #11
    Azt ugye észrevetted, hogy duplán égeted magadat? Mert amit beidéztél, abban nulla ellentmondás van (nem is csoda, hogy nem írtad oda, hogy mi mond ellent minek). ha pedig törölgetésről beszélsz, akkor szerintem most jársz először az SG-n, vagy a filmes fórumon. Bár lehet, hogy a dicséreteket törölgetik, mert az biztos, hogy az ilyen fogalmatlan kommentek, mint a tied bent szoktak maradni.

    ui: Azon most nem is lovagolok, hogy a két idézetedből az egyiket nem is a kritikából szedted. Mi ez, ha ne spontán égés?
  • Seth74
    #10
    "A nyár egyik sikerkomédiája"
    "egyszerűen hiányoznak belőle a jó poénok. Aki persze még nem látott jó komédiát és, akit még mulattatnak a száz méterről látható, elcsépelt helyzetkomikumok, az lehet, hogy jól fog szórakozni a filmen."

    Ha sokadjára is vagyok olyan bátor és botor, hogy itt olvasgassak kritikákat, akkor óhatatlanul azt veszem észre, mintha ezeket vmi tudathasadásos állapotban szenvedő valaki írta volna, vagy egyszerűen nem járja körül kellő elvárhatósággal a témát és ezért egymásnak ellentmondónak tűnő dolgokat oszt meg velünk.
    Amíg a szerző ilyen gyatra munkákat tesz közzé és előszeretettel törölgeti a reakciókat, addig tovább is reális lehet más oldalakon közzétett kritikákat kitüntetni figyelmünkkel.
  • joola
    #9
    Az első mondatod miatt írtam, ha az nincs akkor te is csak a saját véleményed írod le, így viszont az övével van problémád. Azzal, hogy megkérdezed, hogy ezt hogy hozta össze majd leírod a saját véleményed, gondolod megváltoztatod az övét?
    Én kérek elnézést ha rosszul gondolom.
  • kalapos01
    #8
    És nekem sem lehet? Bocs, hogy le mertem írni.
  • joola
    #7
    Ja, mert Neki nem lehet saját véleménye...
  • kalapos01
    #6
    Ezt hogy hoztad össze? A Rossz tanár meg a Másnaposok 2 kábé a legrosszabbak voltak a nyáron. A Koszorúslányok, a Friends with Benefits, a Förtelmes főnökök, de még a Larry Crowne is röhögve verte mindet. A 30 Minutes or Lessről nem is beszélve. (Esküszöm, még a Testcsere is jobb volt, habár az túl szájbarágós.)
  • NEGATRON
    #5
    B0nFire: egyetértek abszolút! Szerintem a Másnaposok 2 mellett még ez a vígjáték ami valamennyire kiemelkedik a középszerűség mocsarából.
    Amúgy egy szokásos tucat beállítások tucat jelenetekkel ,tankönyvi vágásokkal ,falatka színészettel! A hálivúdi az filmipar és nem filmművészet!
    A sztori a cikkben említett gyengesége ellenére is érdekesnek és izgalmasnak mondható! ÉS ebben a kategóriában a cselekmény majdnem hogy csak ürügy arra hogy vicces bonyodalmakba keverjék a szereplőket! :)
  • Broafka
    #4
    szerintem nagyon kis kellemes film volt ez. Nem vártam tőle se többet se kevesebbet. De az ilyenek nem is arra készültek. Egyszer nézős de jó film
  • B0nFire
    #3
    Hát nekem is bejött. Igaz, hogy abszolút egyszer nézős, de nekem pont azért tetszett, ami miatt itt lehúzták. Tetszett, hogy negatív a főszereplő. A tesitanárral karöltve igen jó cinikus párost alkottak. Justin Timberlake meg hozta a szokásos nyálkafiú szerepét. Pont az a jó a karakterben, hogy nem kell szeretni. Nicholson is remeket alakított a Lesz ez még így se-ben, és mégis mekkora film.

    A magvas mondanivalókat meg néha lehet mellőzni. Érdekes, hogy amikor a látványfilmek dömpingje van, senkinek nem tűnik fel a sok eye-candy között a 0, azaz zérus mondanivaló, és a szuperhirók megdöbbentő bárgyúsága. Akkor már inkább ez a film.

    A 80 perc meg éppen ideális hossz egy ilyen filmnek. Most minek kell mesterségesen elhúzni a filmeket 120-150 percesre? Gyermekkoromban minden film 90-100 perc körül volt, most meg két óra alatt nem lehet filmet találni. Ha este nézi az ember a végére bealszik. Egy 150 perces filmet sem lehet kibírni a fapados mozikban, még a legkényelmesebben sem.
  • Chocho
    #2
    Jól szórakoztam rajta. Nem váltja meg a világot és nem hiszem, hogy még egyszer meg fogom nézni (max ha elkapom a tévében), de egy estére határozottan megnevettetett.
  • B0nFire
    #1
    Majd ma este megnézem, oszt megmondom...