19
  • KillerBlue
    #19
    Nem hiszem el, hogy komolyan voltak akik hétről hétre ott ültek a TV képernyők előtt és nézték a Smallville-t mert olyan jó. Az első 3 évad még elmegy na de aztán csak egyre nagyobb hülyeségekkel volt tele.
  • zetortraktor
    #18
    "a Superman név egybe forrt vele, ahogy Tommal is."

    Úristen, ezt hogy lehet röhögés nélkül leírni? Attól, hogy valami falutévén menőzött valaki és te rajongtál érte még nem olvadt össze semmi senkivel.

    Milyen filmekben is szerepelt ez a Welling? Milyen színészi tapasztalata van?
  • Axlkenobi
    #17
    Lassan hülyét kapok ezektől a Smallville-s kommentektől. Rendben van, hogy szerettétek meg minden, nincs is ezzel semmi baj. De vége van, ennyi volt. Ez nem a Smallville: A Film lesz, hanem egy Superman reboot.

    Egyébként meg én óriási rajongója vagyok a Superman Returns-nek, számomra 10/10-es film. Annál tökéletesebb Superman-mozit el sem tudnék képzelni és azt szerettem volna, ha folytatják Bryan Singer-rel meg Brandon Routh-tal. Nem így történt, de ennek ellenére én kiváncsi vagyok az új filmre is és nem sírok egyfolytában.

    Amy Adams-hez meg annyit, hogy iszonyú tehetséges színésznő és ráadásul nagyon attraktív is, szerintem tökéletes választás a szerepre. Azzal meg aztán végképp semmi baj, hogy idősebb, mint Cavill. Legalább hihető lesz, hogy dörzsölt és tapasztalt újságíró a Daily Planet-nél.
  • WoodrowWilson
    #16
    Na bumm, Welling meg 30 évesen játszotta a tini Supermant. Ne legyél már ekkora fanboy.
  • G22
    #15
    Sőt már 36éves, 37 lesz.
  • G22
    #14
    Másik, Amy Adams 35éves lesz.
    Cavill 28?
    Szép reboot :D
  • wraithLord
    #13
    A Google is kidob vagy 6 tonna képet Amy Adamsről, ha beírom a nevét. Igaz, azok mellé nincs odaírva, hogy a Superman-reboot forgatásán készült.
    És több órányi videót is láttam már róla. Mozifilmeknek hívják őket. :D

    Nem tudom elképzelni Lois szerepében, de majd kiderül...
  • G22
    #12
    Amy Adams a Smallville egyik epizódjában dagadtat játszott.
    Superman mítószt meg a filmben fog rombolódni,mert eltérő lesz a képregénytől, már alapból a kosztümje is.Ruci szép egyébként,de sárga szín valahogy kimaradt belőle..
    Meg ahogy írtam, nem lehet összehasonlítani a filmet és a sorozatot, mert amíg részenként 1-2milla dolcsival dolgozott a sorozat, addig cavil segge alá 200milla dolcsit adnak legalább, 2 befutott rendezőt és 1-2 nagy színészt, hogy ne bukjanak akkorát.henryt megnéztem volna ,hogyan bírta volna 10 évig..
  • WoodrowWilson
    #11
    Tom Wellinget se ismeri senki, csak a Smallville rajongók. Amy Adamsre pedig azt mondani, hogy ronda?! Vázzz.
    Hardcore rajongókon kívül senki se gondolhatta komolyan, hogy egy huszadrangú sorozatból fognak egy A-kategóriásnak szánt filmhez szereplőket válogatni.
  • Szolnokboy1
    #10
    ezek a smallville-fanboy kommentek mindig megmosolyogtatnak. hagyjuk már azt a sorozatot, örüljünk, hogy vége és nem rombolja tovább a superman mítoszt.
  • G22
    #9
    Segítek.
    Csak 10 évet játszotta el Clark Kentet.Reeve se nagy szám mint színész, de mégis a Superman név egybe forrt vele, ahogy Tommal is.
    Cavillt tőlem felsorolhatjátok a wikipediaról, de őszintén, amikor megjelent a neve többség nem tudta, hogy ki a fene ez a henry cavill.Ja valami Bruce Wayne szerepet nem kapott meg..ennyi volt a hír róla.Mai filmekkel ez a probléma,hogy állandóan a trükkökre és arra mennek,hogy oscar jelölt színészek legyenek vagy jaaaj bukás lesz.Szörnyű.Tom szerethető és őszinte tekintetű karakter, ennyi, nem érdekel,hogy oscar szintű legyen.Na mindegy, itt van Cavill aki erőd tetejéről lerúgja Zodot mint a 300 filmben és kapnak 50oscart érte.
  • zetortraktor
    #8
    "mcsi újság szavazásoknál is Cavill kapott vagy 6%-ot, Tom Welling meg 60%-k "

    Az amcsi BRAVO olvasói is csak 60%-ot adtak Wellingnek? Az elég égő, szerencsére nem a tinédzserek döntenek, mert nekik valamiért szokásuk antiszínészeket szeretni. Melyik filmből is lehet ismerni ezt a Wellinget? Cavill legutóbb Woody Allen filmben volt, most meg Tarsen Singhnél lesz főszereplő. A másikat nem hiszem, hogy akarnák filmben szerepeltetni.
  • G22
    #7
    Persze,hogy kihagyjuk, mert ebben a filmben Lois Lane ronda, Cavill ronda és nagyképű, Perry White fekete lesz(őt bírom azért)...történt full unalmas lesz és nem véletlen tolták el júniusra.Amcsi újság szavazásoknál is Cavill kapott vagy 6%-ot, Tom Welling meg 60%-k körül, ennyit erről.
    Smallville karakterek jobbak ezeknél és az ő popsijuk alá nem volt betolva 200milla dolcsi költségvetés és Nolan&Zack duo.
  • KillerBlue
    #6
    A Smallville rajongók inkább hagyják ki ezt a filmet mert ebben már lesznek olyanok, hogy jó színészi alakítás, röhej mentes történet, karakterekhez illő színészek és nem egy tinisorozat lesz.
  • AZTA
    #5
    Ez meg kimondottan csuda. :D
  • BoneDragon
    #4
    Egyet kell értenem ezzel. Smallville-be játszó Loist imádtam! Annyira dögös volt és annyira jól játszotta a szerepét...!
  • Ajnasz
    #3
    Ha meg soha nem keszult rola kep meg video, akkor hogyan jutott filmszerephez?
  • Darth Sith
    #2
    én bepakoltam volna a teljes smallville stábot, már úgy megszoktam 10 évad alatt :P
  • xido
    #1
    Hát...akármennyire szeretem a csajt..de inkább a régi Superman 3-as Lana Lang,mint egy tökös Lois Lane,így első ránézésre:)