Korszakváltás elõtt a videojátékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shenmuedc
Kereskedelmi forgalomban láttam már ilyet anno ps1-re is, de ps2,pc,xbox...stb gépekre is. Technológiailag gondolom persze fejlettebbek de ez akkor sem olyan új dolog.
Mondjuk az, hogy néhány év múlva széles körben elterjedhetnek ezek a cuccok, és nem egy kiállítás részeként nézegeted a prototípust. No és a két technikát nem illik összehasonlítani.

IGN: Zaraki

Olvasnék egy 'Korszakváltás elõtt az sg.hu olvasói' cikket
Közvetlenül az idegekre kapcsolódnak az új konzolok!

Olyan rossz játékok lesznek, hogy idegeidre mennek. :)

shenmuedc
Konzolhoz, pc-hez már volt 10+ éve is székbe építhetõ, mellényes ...stb vibrációs eszköz nem is egy. Na most akkor ebben mi az újdonság???
a bûntetést kihagytad a címbõl:D:D
Omega
Hogy hol?

Fresh Duke
Hihetetlenül keményen zúzós lesz a játékok új generációja!
Viki stílusban így nézett volna ki a cikk címe.

A heavy cost. I pay it gladly.

Mikor lesz már a valódi pénzes póker a FB-n?
Piszkos  Fred
"Újabb korszakváltás elõtt a videojátékok"

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Molnibalage
Valóban nem az. Szerintem nem fog elterjedni, hogy a VR sisakok sem terjedtek el, pedig már a '90-es években is volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ugyan, ez semmi Szekeres Viktor mozis cikkeinek a szenzációhajhász címeihez képest! Az a legalja...

http://laslow.hu/blog

Komolyan. Más figyelemfelkeltõ dolgot nem tudtok kitalálni, mint olyan címeket adtok egy- egy cikknek, ami megtéveszti az olvasót? Komolyan valami új, eddig nem látott technikai vívmányra gondoltam a cikk elolvasása elõtt. Erre kapom ezt a vackot. Szégyenteljes az ilyen megtévesztés.

Puszika
Basszus. Tanuljunk már meg rendes címeket adni a cikkeknek. Ez nem korszakváltás. Egy régi technika kicsit feltuningolása.

KORSZAKVÁLTÁS az lenne a játékoknál ha az agyba vetítenék a játékok képét. Vagy a valóságot teljesen leszimuláló "holo szobát" alkotnának. Azoknak a cikkeknek milyen megnevezést adnátok? khe?