14
-
#14 Kereskedelmi forgalomban láttam már ilyet anno ps1-re is, de ps2,pc,xbox...stb gépekre is. Technológiailag gondolom persze fejlettebbek de ez akkor sem olyan új dolog. -
hitman08 #13 Mondjuk az, hogy néhány év múlva széles körben elterjedhetnek ezek a cuccok, és nem egy kiállítás részeként nézegeted a prototípust. No és a két technikát nem illik összehasonlítani. -
prybaby #12 Olvasnék egy 'Korszakváltás előtt az sg.hu olvasói' cikket -
gombabácsi #11 Közvetlenül az idegekre kapcsolódnak az új konzolok!
Olyan rossz játékok lesznek, hogy idegeidre mennek. :) -
#10 Konzolhoz, pc-hez már volt 10+ éve is székbe építhető, mellényes ...stb vibrációs eszköz nem is egy. Na most akkor ebben mi az újdonság??? -
Grodt #9 a bűntetést kihagytad a címből:D:D -
#8 Hogy hol? -
#7 Hihetetlenül keményen zúzós lesz a játékok új generációja!
Viki stílusban így nézett volna ki a cikk címe. -
Kenyér001 #6 Mikor lesz már a valódi pénzes póker a FB-n? -
#5 "Újabb korszakváltás előtt a videojátékok" -
#4 Valóban nem az. Szerintem nem fog elterjedni, hogy a VR sisakok sem terjedtek el, pedig már a '90-es években is volt. -
Laslow #3 Ugyan, ez semmi Szekeres Viktor mozis cikkeinek a szenzációhajhász címeihez képest! Az a legalja... -
alien47 #2 Komolyan. Más figyelemfelkeltő dolgot nem tudtok kitalálni, mint olyan címeket adtok egy- egy cikknek, ami megtéveszti az olvasót? Komolyan valami új, eddig nem látott technikai vívmányra gondoltam a cikk elolvasása előtt. Erre kapom ezt a vackot. Szégyenteljes az ilyen megtévesztés.
Puszika
-
alien47 #1 Basszus. Tanuljunk már meg rendes címeket adni a cikkeknek. Ez nem korszakváltás. Egy régi technika kicsit feltuningolása.
KORSZAKVÁLTÁS az lenne a játékoknál ha az agyba vetítenék a játékok képét. Vagy a valóságot teljesen leszimuláló "holo szobát" alkotnának. Azoknak a cikkeknek milyen megnevezést adnátok? khe?