8
  • asysoft
    #8
    "Hol ér meg egy telefon 100-200 ezer forintot?"
    Mindenki maga dönti el, mi mit ér meg neki. Szerintem költenek az emberek nagyobb baromságra is...:)
  • Marko001
    #7
    Nem kell ennyit kiadni egy "okostelefonért". Én 20 ezerért vettem az LG Optimus One-t előfizuval és teljesen megvagyok vele elégedve (leszámítva az üzemidejét).
    Csak telefonálni persze bőven elég lenne egy régi Nokia is.
  • hiddin
    #6
    Hol ér meg egy telefon 100-200 ezer forintot? Nagyon korcs értékrend kezd kialakulni, ezzel egyidejűleg mindenki a másikat majmolja. Régi nokiád van? Na akkor vagy egyéniség, nem ha iphone-od.

    Ha eltelik 10 év így, és utána mondjuk lenne egy jókis földrengés ami hazavágná az elektromos hálózatot, akkor apáim, biztos kihúzna titeket az okostelefonotok a slamasztikából... Get a life.
  • asysoft
    #5
    Szubjektív benyomás, hogy Magyarországon (de legalábbis Budapesten (de legalábbis azok közül, akik 4-6 vonalán mászkálnak)) minden második embernek iPhone-ja van, abból is döntő többségben 4. Egyébként meg ne becsüld le a részletre vásárlás lehetőségének erejét...!:)
    Amúgy még én sem láttam SGS2-t, pedig kíváncsi lennék, hogy "fakó" beállítással már normálisnak találnám-e a színeit...

    Cikkhez pedig: ez a HTC Vigor hardware szempontjából brutális, kérdés, mennyire bírja majd egy feltöltéssel...
  • Blasta
    #4
    Ebben mi az érdekes? Mo csóró. Itt a UK-ben minden második ember okostelefonnal mászkál, egy iphone vagy galaxy s2 egyáltalán nem tartozik a látványosságok kozé.
  • H3nG
    #3
    remelem az apple levédeti a fehér szint is. A téglalapot már sikerült a tableteknél. Telefonoknál miért ne lehetne a fehér szin az övék^^
  • bigjoe
    #2
    Speciel nekem van Galaxy S II. és még az Iphone-os barátaim is elismerik, hogy veri az Iphone-t (könnyebb, szebbek a színei, nagyobb a rendelkezésre állása, kamera, stb).. Imádom, de el kell ismerni, hogy ezzel a fehér mizériával, már nagyon kilóg a lóláb, hogy a Samsung az Apple-t majmolja..
  • lcee
    #1
    Érdekes hogy mindig arról számolnak be arról hány millió Galaxy S II-t adtak el világszerte, de én még élőben nem láttam egyet sem...
    Az ismerősi köröm úgy látszik nem tartozik a milliók közé :)

    Ez a HTC Vigor elég brutál hardverrel érkezik, hatalmas felbontással, nem tudom van e értelme ilyen kis kijelzőn, de ha minden jól működik, akkor legyen :)
    Bár nem tudom azzal is fogok-e találkozni...
    Lehet hogy nem is forgalmazzák majd Magyarországon...