13
-
Rotcsa #13 Igen!
Az!
Én ha enni akarok valami finomat és nem akarom megfőzni, akkor kurvára nem érdekel, hogy csinálták.
De úgy látom az sg tele van önjelölt szakácsokkal... -
#12 Igen, a mozgató mechanika eléggé egyértelmű, viszont ahogy a hordozó autó megy a hepehupás úton, a gép is szegény átveszi a hullámzást.
Tudom én hogy meg lesz ez oldva, csak azt szeretném tudni hogy hogyan :) -
#11 Ne félj, Nolan nem hagy minket cserben, tudja mit csinál. -
pokolfiu #10 és a billegés az részben generált volt, mikor lassít meg kanyarodik.... kicsit olyasmi mint a T4-ben azok a repkedő kis minirepülők, utánozva enyhén a helikopterek jellegzetességét... -
zetortraktor #9 Vagy hatszpr felvették, szóval nem próba. -
#8 Látszik hogy az út egyenetlensége miatt előre-hátra billeg, és remeg is az egész szerkezet, meg kicsit lassú ez így nekem.
Ezt most tényleg vették fel vagy csak próba hogy milyen lenne? -
pokolfiu #7 viszont annál élethűbb, és látványosabb lesz.... -
tatish #6 Nekem egy vicc jutott az eszembe : a pocok a legügyesebb állat a világon mert magokkal teli szájjal is képes repülni miközben egy sast egyensúlyoz a hátán.
Bátrak hogy csak részben fognak CGI-zni. -
#5 ILLUZIÓ ROMBOLÁS !!!!!!! -
#4 Ez kb annyira spoiler mint egy trailer.
Mindenesetre mindig érdekes látni hogy valójában mennyire ""bugyután"" néz ki az egész, majd mire a sok szaki átdolgozza a felvételeket, egy fotelhoz ragasztó látvány lesz belőle. -
nessboth #3 "Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána"
Csak én érzek itt zavart az erőben?! -
Segal #2 Senki sem kötelez rá hogy megnézd már a cikkeknél látszik hogy ez ezzel a filmmel foglalkozik de ha azt még el is olvasod csak annyit fogsz tudni hogy lesz egy repülő járműve de nem fogod tudni hogy néz ki. Persze az emberi kiváncsiság miatt a legtöbbje ugyis megnézi... -
Rotcsa #1 Nagyon gáz, h még vagy egy év hátra van a film bemutatásáig és nem is vagyok egy nagyon nagy fan, de már tudom, hogy a macskanő is fog motorozni, milyen lesz a jelmeze, a motorja, a batman repcsije, stb...
Ugyan ez van a pókemberrel...
Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána,vagy nem tudom, Ti miként élitek ezt meg, de szerintem ez mind spoiler valamilyen szinten.