Akcióban Batman új repülő járműve - videókkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen!
Az!
Én ha enni akarok valami finomat és nem akarom megfõzni, akkor kurvára nem érdekel, hogy csinálták.
De úgy látom az sg tele van önjelölt szakácsokkal...
Az!
Én ha enni akarok valami finomat és nem akarom megfõzni, akkor kurvára nem érdekel, hogy csinálták.
De úgy látom az sg tele van önjelölt szakácsokkal...
Igen, a mozgató mechanika eléggé egyértelmû, viszont ahogy a hordozó autó megy a hepehupás úton, a gép is szegény átveszi a hullámzást.
Tudom én hogy meg lesz ez oldva, csak azt szeretném tudni hogy hogyan 😊
Tudom én hogy meg lesz ez oldva, csak azt szeretném tudni hogy hogyan 😊
és a billegés az részben generált volt, mikor lassít meg kanyarodik.... kicsit olyasmi mint a T4-ben azok a repkedõ kis minirepülõk, utánozva enyhén a helikopterek jellegzetességét...
Vagy hatszpr felvették, szóval nem próba.
Látszik hogy az út egyenetlensége miatt elõre-hátra billeg, és remeg is az egész szerkezet, meg kicsit lassú ez így nekem.
Ezt most tényleg vették fel vagy csak próba hogy milyen lenne?<#confused>#confused>
Ezt most tényleg vették fel vagy csak próba hogy milyen lenne?<#confused>#confused>
viszont annál élethûbb, és látványosabb lesz....
Nekem egy vicc jutott az eszembe : a pocok a legügyesebb állat a világon mert magokkal teli szájjal is képes repülni miközben egy sast egyensúlyoz a hátán.
Bátrak hogy csak részben fognak CGI-zni.
Bátrak hogy csak részben fognak CGI-zni.
ILLUZIÓ ROMBOLÁS !!!!!!!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
"Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána"
Csak én érzek itt zavart az erõben?!
Csak én érzek itt zavart az erõben?!
Senki sem kötelez rá hogy megnézd már a cikkeknél látszik hogy ez ezzel a filmmel foglalkozik de ha azt még el is olvasod csak annyit fogsz tudni hogy lesz egy repülõ jármûve de nem fogod tudni hogy néz ki. Persze az emberi kiváncsiság miatt a legtöbbje ugyis megnézi...
Nagyon gáz, h még vagy egy év hátra van a film bemutatásáig és nem is vagyok egy nagyon nagy fan, de már tudom, hogy a macskanõ is fog motorozni, milyen lesz a jelmeze, a motorja, a batman repcsije, stb...
Ugyan ez van a pókemberrel...
Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána,vagy nem tudom, Ti miként élitek ezt meg, de szerintem ez mind spoiler valamilyen szinten.
Ugyan ez van a pókemberrel...
Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána,vagy nem tudom, Ti miként élitek ezt meg, de szerintem ez mind spoiler valamilyen szinten.