13
  • Rotcsa
    Igen!
    Az!

Én ha enni akarok valami finomat és nem akarom megfőzni, akkor kurvára nem érdekel, hogy csinálták.
    De úgy látom az sg tele van önjelölt szakácsokkal...
  • Kensin
    Igen, a mozgató mechanika eléggé egyértelmű, viszont ahogy a hordozó autó megy a hepehupás úton, a gép is szegény átveszi a hullámzást.

Tudom én hogy meg lesz ez oldva, csak azt szeretném tudni hogy hogyan :)
  • Fresh Duke
    Ne félj, Nolan nem hagy minket cserben, tudja mit csinál.
  • pokolfiu
    és a billegés az részben generált volt, mikor lassít meg kanyarodik.... kicsit olyasmi mint a T4-ben azok a repkedő kis minirepülők, utánozva enyhén a helikopterek jellegzetességét...
  • zetortraktor
    Vagy hatszpr felvették, szóval nem próba.
  • Kensin
    Látszik hogy az út egyenetlensége miatt előre-hátra billeg, és remeg is az egész szerkezet, meg kicsit lassú ez így nekem.
    Ezt most tényleg vették fel vagy csak próba hogy milyen lenne?
  • pokolfiu
    viszont annál élethűbb, és látványosabb lesz....
  • tatish
    Nekem egy vicc jutott az eszembe : a pocok a legügyesebb állat a világon mert magokkal teli szájjal is képes repülni miközben egy sast egyensúlyoz a hátán.
    Bátrak hogy csak részben fognak CGI-zni.
  • Mr Csé
    ILLUZIÓ ROMBOLÁS !!!!!!!
  • Kensin
    Ez kb annyira spoiler mint egy trailer.

Mindenesetre mindig érdekes látni hogy valójában mennyire ""bugyután"" néz ki az egész, majd mire a sok szaki átdolgozza a felvételeket, egy fotelhoz ragasztó látvány lesz belőle.
  • nessboth
    "Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána"
    Csak én érzek itt zavart az erőben?!
  • Segal
    Senki sem kötelez rá hogy megnézd már a cikkeknél látszik hogy ez ezzel a filmmel foglalkozik de ha azt még el is olvasod csak annyit fogsz tudni hogy lesz egy repülő járműve de nem fogod tudni hogy néz ki. Persze az emberi kiváncsiság miatt a legtöbbje ugyis megnézi...
  • Rotcsa
    Nagyon gáz, h még vagy egy év hátra van a film bemutatásáig és nem is vagyok egy nagyon nagy fan, de már tudom, hogy a macskanő is fog motorozni, milyen lesz a jelmeze, a motorja, a batman repcsije, stb...
    Ugyan ez van a pókemberrel...
    Le se kéne közölni ezeket a cikkeket, aki nagyon érdekel, nézzen utána,vagy nem tudom, Ti miként élitek ezt meg, de szerintem ez mind spoiler valamilyen szinten.