30
Suits - Ügyvédes sorozat
-
#30 Legalább nem rontották el a végét, valószínűleg még párszor újra fogom nézni :) -
#29 Én is nagyon sajnálom, nekem is a kedvencem volt.
Míg a többi sorozatot már nem figyeltem heti rendszereséggel, ezt minden héten vártam, és néztem.
Valóban kiváló lezárást kapott. -
#28 Vége sajnos. :( Ez volt az egyik kedvenc sorozatom.
Szerintem tökéletes lezárást kapott. :) -
#27 Itt vagyok és szomorkodom, hogy ennek vége lesz, ez a befejező évad tényleg nagyon szuper. Utolsó rész jön. :( -
#26 Nézi még valaki? Utolsó évad, elég erősek a részek szerintem. :) -
#25 Agree, főleg ez az utolsó rész. :) -
#24 A záró évad szerintem fenomenális. -
#23 Igen, még nézem :) -
#22 Nézitek még? Ez a rész (S08E12) nekem nagyon tetszett, -
#21 A hatodik évad kezdése nem volt rossz. -
#20 Néztem :) -
#19 Néztük, és várjuk majd a folytatást. :) -
#18 Nézitek? -
#17 Jól indult az 5. évad! -
#16 Örülök, hogy visszatért, én nézni fogom továbbra is. :) -
#15 Nagyon jó volt ez az évad… és ha jól értem télen már folytatják is? -
#14 Egyik kedvencem nekem is. :)
Sajnos messze még a folytatás. :( -
#13 most kezdtem a 3. évadot… első két rész valami rohadt jó, egyik legjobb sorozat ez manapság… jó sok brit került most szerepbe :) -
#12 S03E01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Louis-os hitler jelenet kemény volt :D -
#11 nem hiszem el, hogy ezt ilyen kevesen nézik. rohadt jó ez a sorozat :) -
#10 Can't wait :) -
#9 Július 16.-án jön az új évvad.
-
#8 Óriási rész volt ez is :) -
#7 Van topicja? +fav az egyik legjobb most futó sorozat :) -
#6 akkor nézd, mert nem csökkent a minőség:) -
#5 Én szeretném, csak mindig mást nézek helyette, pedig tetszett nekem az első 3 rész. :) -
#4 Nézi valaki?:) -
#3 Hátha majd egyszer nagy sorozat lesz belőle! -
#2 nekem bejön, de hogy ősszinte legyek, felesleges ilyen kisebb sorozatoknak topik, elfér ez bőven a Sorozatok-on belül:) -
#1 Egy ügyvédi cég profi ügyvédje (Harvey) a szárnyai alá fogad egy szélhámosszerű srácot (Mike). Erre azért kerül sor, mert előléptetik, de az ezzel kötelezően járó segítő ügyvéd pozícióra csak unalmas, fantáziátlan jelöltek jönnek a Hardvardról. Az apróbb szélhámosságokból élő okos csávó pedig azért megy bele, mert már majdnem drogdílerré lépett elő, amikor rádöbbent, hogy nem ilyen életet akar magának.
A srác rendkívül okos, talpraesett és a memóriájának köszönhetően már a meghallgatáson bizonyítja, hogy alkalmas erre a posztra. Azt még tudni kell Mike-ról, hogy nem fejezte be a Harvardot, vagyis még csak tanulja az ügyvédi szakmát.
IMDB