9177
  • HTS s3rg1nh00
    ajánlom az only HS szervereket (nem sok van),engem LE-ig repített :)
    a "normális" egérpadról meg annyit,hogy én jó párat kipróbáltam és egy egyszerű Sharkoonnál 1337 XL-nél állapodtam meg ami 3k sem volt,viszont 444x355ös,az egész asztalt át kellett rendezni miatta de végre nem kell kaparni az egérrel :D
  • Metalmilitiakid
    Én most toltam pár kört D2 n, olyan WH ja van mindenkinek most, hogy előre lövik a falat, vicces :D Ha nem 10x akkor egyszersem fordult elő, hogy még a sarok közelében sem voltam már 5 golyó csattant a falon, csak a reakción múlt hogy nem sétáltam bele. Nem lesz ennek jó vége.
  • SzirmosSzisza
    Én mennék, de hát ilyen csapattal nem tudok. Karira veszek normális egérpadot és akkor lejjebb veszem majd senset, hátha úgy jobban megy a carry :)
  • Jim Morrison
    infernón még rosszabb... mintha gumicsizmában mennék vagy nem is tudom...
    tuti hogy majd 2 euróért lehet venni footstep hangokat...
  • Jim Morrison
    ne tökölj ott, gyere már supreme be :D múltkor 11-2 ről ment a comeback és nyertünk... addig persze oltott a másik csapat, aztán mikor kezdtünk feljönni elkussoltak ;)
  • SzirmosSzisza
    Fasz ki van már, megint visszadobott mg2-be, svéd óvodás csoport lőni se tudott, előtte meg ilyen meccs volt, és ezek meg sasok ...
  • Jim Morrison
    dust2-n kipróbáltad? lóversenyeken van ilyen hang... nem tudom mivel lenne könnyebb, eddig is hallottam merre vannak (térhangzás szerencsére van, nem csak mono), kivéve persze, ha a csapattársaim pofáztak...
  • Roger6
    De lassan már dedós szinten van a játék, jó hogy nem kapsz 10 mp-ként pár másodperc erejéig egy kis X-Ray-t, hogy biztos ne legyen gond. Szerintem nincs szükség ilyen könnyítésekre egyáltalán, főleg ha ilyen fosok.
  • ENVE
    poziciókat jobban hallani azért, és ez fontos szvsz
  • pLau
    Ezt megint ki találta ki és ki engedélyezte... Borzalmas!
  • Jim Morrison
    te jó ég, ezek a hangok. lóverseny....borzalmas
  • N1ggA
    Azért nagyon remélem, hogy erről a teljesen fölösleges XP-ről és a heti 1 dropról visszaállnak a missionönkénti skin dropra, mert szerintem így ez a bloodhound nagyon szar volt. Elképesztően unalmas missionök, ráadásul meg se érte csinálni őket, mert heti 1-nél többször nincs reward.
  • Spészgószt
    Báz...azt se tudom milyen nap van...teljesen úgy voltam vele, hogy már kedd volt tegnap és ma szerda...de nem :DDD
    akkor majd MA hajnalban! :DDD
    faxom tuti hogy ma hajnalban jön ki...tudják hogy holnap elutazom 3 napra...mindig így járok...mire visszajövök má lófasz 2 euro a láda...
  • Hofigalopp2
    Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy a 2015 augusztusában kiadott nvidia driver óta (400as sorozathoz) vannak "laggok" a játék futása közben. Az fps-em 230-280 tartományban mozog állandóan, viszont néhe "beakad", teljesen random pillanatokban.
    Volt aki tapasztalt hasonló dolgokat?
    Bármi megoldás?

üdv,
    Peti
  • SzirmosSzisza
    Leghamarabb új operationnel fog sztem, az meg ha jól rémlik csütörtökönként van.
  • HTS s3rg1nh00
    holnap kezdődik az új hét,nem ma
  • Spészgószt
    Haaat ma meg nem jott... :(
  • SzirmosSzisza
    reméljük :)

• HTS s3rg1nh00
    nekem az jutott most eszembe,ha jön az új op akkor kaphatjuk a renovált nuke-ot is! :D
  • Spészgószt
    a shadowal nagyon fukar.... nekem még eddig 1 vagy 2 db ot dobott összesen... fcuk... folyton chroma2-t dob meg phoenixet vagy breakoutot
    az OP-nál dob rendesen :)
  • Jim Morrison
    shráud
  • HTS s3rg1nh00
    nekem shadow case-t is csak akkor dobott amikor már 1-et sem ért...utoljára a breakouttal jártam jól :(
  • Spészgószt
    én megsaccolom a holnap hajnal 2 órát.... valahogy nagyon olyan érzésem van....
    az a múltkori nov. 9. ig kell bejönni a mapok javításainak... és holnap pont új valve hét kezdődik...mindig kidobják ahogy megvan és utólag foltozgatják....
    esküszöm felkelek és kimaxolom a ládát ha bejön :D azonnal visszahozza az OP árát....
    egy próbát megér ...
  • HTS s3rg1nh00
    +++ én is próbálok szabadulni a dolgoktól,szerintem 1-2 héten belül jön az új op.
  • Spészgószt
    semmi köze...full random

btw most adjon el, aki akar még valamit is normális áron....!!! hamarosan itt az új Operation (ha a múltkori okfejtést jól értelmeztem...) és az árak a béka segge alá esnek szempillantás alatt !!!
    ami drága most el is passzoltam jövő héten veszek belőle kettőt úgy le fog esni :DDD

• Fox121
    Ládából hogy mit nyitsz ki a rangod köze van hozzá vagy random?
  • Dency
    Azt hittem ez a bezáródás csak nálam van jelen. Kibaszott idegesítő.
  • Jim Morrison
    olyan nincs!
  • Spészgószt
    ez egy jel !!!
    NO GAME TODAY !
  • Jim Morrison
    akartam egyet játszani... amint betöltött a map, bezáródott a csgo...
    2szer még eljátszottam, majd ment a restart... már elindítottam a csgo-t, erre meg kellett adnom a steam adataimat (be kellett újra lépnek, közben már a menüben voltam), mire megadtam a steam guard jelszavamat már kaptam a cooldownt, hogy nem léptem be meccs kezdetére... érdekes, máskor elindul 1 bottal a meccs, de ha én hiányzok akkor tuti kapom a cooldownt...
  • SzirmosSzisza
    Hírcsárda szintű oldal, de jó cikkeket csinálnak.
  • Jim Morrison
    waaaat :D
  • SzirmosSzisza
    http://esportsexpress.com/2015/11/truthinnip/ :D
  • SzirmosSzisza
    Meccs közepén random, szerencsére másik csapatban.

Ma meg volt egy szép comeback.
  • Jim Morrison
    1v3 clutch :c
    kis szünet után... sajnos utána display driver összemlott, így teljes meccsről nincs hanggal videóm :'(( elveszett
  • Roger6
    Dreamhack legszebb jelenetei: LINK
  • Jim Morrison
  • Spészgószt
    Ki nyert ?
  • sz4bolcs
    ez uncsivót
  • Jim Morrison
    az a Happy gránát