9177
-
#6999 ajánlom az only HS szervereket (nem sok van),engem LE-ig repített :)
a "normális" egérpadról meg annyit,hogy én jó párat kipróbáltam és egy egyszerű Sharkoonnál 1337 XL-nél állapodtam meg ami 3k sem volt,viszont 444x355ös,az egész asztalt át kellett rendezni miatta de végre nem kell kaparni az egérrel :D -
#6998 Én most toltam pár kört D2 n, olyan WH ja van mindenkinek most, hogy előre lövik a falat, vicces :D Ha nem 10x akkor egyszersem fordult elő, hogy még a sarok közelében sem voltam már 5 golyó csattant a falon, csak a reakción múlt hogy nem sétáltam bele. Nem lesz ennek jó vége. -
#6997 Én mennék, de hát ilyen csapattal nem tudok. Karira veszek normális egérpadot és akkor lejjebb veszem majd senset, hátha úgy jobban megy a carry :) -
#6996 infernón még rosszabb... mintha gumicsizmában mennék vagy nem is tudom...
tuti hogy majd 2 euróért lehet venni footstep hangokat... -
#6995 ne tökölj ott, gyere már supreme be :D múltkor 11-2 ről ment a comeback és nyertünk... addig persze oltott a másik csapat, aztán mikor kezdtünk feljönni elkussoltak ;) -
#6994 Fasz ki van már, megint visszadobott mg2-be, svéd óvodás csoport lőni se tudott, előtte meg ilyen meccs volt, és ezek meg sasok ... -
#6993 dust2-n kipróbáltad? lóversenyeken van ilyen hang... nem tudom mivel lenne könnyebb, eddig is hallottam merre vannak (térhangzás szerencsére van, nem csak mono), kivéve persze, ha a csapattársaim pofáztak... -
#6992 De lassan már dedós szinten van a játék, jó hogy nem kapsz 10 mp-ként pár másodperc erejéig egy kis X-Ray-t, hogy biztos ne legyen gond. Szerintem nincs szükség ilyen könnyítésekre egyáltalán, főleg ha ilyen fosok. -
ENVE #6991 poziciókat jobban hallani azért, és ez fontos szvsz -
pLau #6990 Ezt megint ki találta ki és ki engedélyezte... Borzalmas! -
#6989 te jó ég, ezek a hangok. lóverseny....borzalmas -
#6988 Azért nagyon remélem, hogy erről a teljesen fölösleges XP-ről és a heti 1 dropról visszaállnak a missionönkénti skin dropra, mert szerintem így ez a bloodhound nagyon szar volt. Elképesztően unalmas missionök, ráadásul meg se érte csinálni őket, mert heti 1-nél többször nincs reward. -
#6987 Báz...azt se tudom milyen nap van...teljesen úgy voltam vele, hogy már kedd volt tegnap és ma szerda...de nem :DDD
akkor majd MA hajnalban! :DDD
faxom tuti hogy ma hajnalban jön ki...tudják hogy holnap elutazom 3 napra...mindig így járok...mire visszajövök má lófasz 2 euro a láda...
-
Hofigalopp2 #6986 Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a 2015 augusztusában kiadott nvidia driver óta (400as sorozathoz) vannak "laggok" a játék futása közben. Az fps-em 230-280 tartományban mozog állandóan, viszont néhe "beakad", teljesen random pillanatokban.
Volt aki tapasztalt hasonló dolgokat?
Bármi megoldás?
üdv,
Peti -
#6985 Leghamarabb új operationnel fog sztem, az meg ha jól rémlik csütörtökönként van. -
#6984 holnap kezdődik az új hét,nem ma -
#6983 Haaat ma meg nem jott... :( -
#6982 reméljük :)
-
#6981 nekem az jutott most eszembe,ha jön az új op akkor kaphatjuk a renovált nuke-ot is! :D -
#6980 a shadowal nagyon fukar.... nekem még eddig 1 vagy 2 db ot dobott összesen... fcuk... folyton chroma2-t dob meg phoenixet vagy breakoutot
az OP-nál dob rendesen :)
-
#6979 shráud -
#6978 nekem shadow case-t is csak akkor dobott amikor már 1-et sem ért...utoljára a breakouttal jártam jól :( -
#6977 én megsaccolom a holnap hajnal 2 órát.... valahogy nagyon olyan érzésem van....
az a múltkori nov. 9. ig kell bejönni a mapok javításainak... és holnap pont új valve hét kezdődik...mindig kidobják ahogy megvan és utólag foltozgatják....
esküszöm felkelek és kimaxolom a ládát ha bejön :D azonnal visszahozza az OP árát....
egy próbát megér ... -
#6976 +++ én is próbálok szabadulni a dolgoktól,szerintem 1-2 héten belül jön az új op. -
#6975 semmi köze...full random
btw most adjon el, aki akar még valamit is normális áron....!!! hamarosan itt az új Operation (ha a múltkori okfejtést jól értelmeztem...) és az árak a béka segge alá esnek szempillantás alatt !!!
ami drága most el is passzoltam jövő héten veszek belőle kettőt úgy le fog esni :DDD
-
Fox121 #6974 Ládából hogy mit nyitsz ki a rangod köze van hozzá vagy random? -
#6973 Azt hittem ez a bezáródás csak nálam van jelen. Kibaszott idegesítő. -
#6972 olyan nincs! -
#6971 ez egy jel !!!
NO GAME TODAY !
-
#6970 akartam egyet játszani... amint betöltött a map, bezáródott a csgo...
2szer még eljátszottam, majd ment a restart... már elindítottam a csgo-t, erre meg kellett adnom a steam adataimat (be kellett újra lépnek, közben már a menüben voltam), mire megadtam a steam guard jelszavamat már kaptam a cooldownt, hogy nem léptem be meccs kezdetére... érdekes, máskor elindul 1 bottal a meccs, de ha én hiányzok akkor tuti kapom a cooldownt... -
#6969 Hírcsárda szintű oldal, de jó cikkeket csinálnak. -
#6968 waaaat :D -
#6967 http://esportsexpress.com/2015/11/truthinnip/ :D -
#6966 Meccs közepén random, szerencsére másik csapatban.
Ma meg volt egy szép comeback. -
#6965 1v3 clutch :c
kis szünet után... sajnos utána display driver összemlott, így teljes meccsről nincs hanggal videóm :'(( elveszett -
#6964 Dreamhack legszebb jelenetei: LINK -
#6963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EnVyUS -
#6962 Ki nyert ? -
#6961 ez uncsivót -
#6960 az a Happy gránát