Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annyira nem is bantam...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#6454: én 10 kör után 0/0/9 voltam tegnap és nem kickeltek! (aztán CT oldalon felhoztam 22-4-22-re, de kikaptunk sajnos :s)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amiről kickeltek persze loss lett, másikat meg nyertük.
Ma látom LEM lettem. Játszottam egyet és már vissza is dobott supreme be :3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg, azt nem is néztem. Na ráküldöm, aztán majd holnap meglátom, tesztelem, kidob -e.
Most router-ban port-forward-oltam minden port-ot.
A Steam számára szükséges portok leírás alapján.
De nem cicóztam. 27000-27050 ig All -ra raktam (nem TCP, meg UDP), meg hozzáadtam a 4380 UDP -t azt annyi.
Nah leellenőriztetem. Köszi a tanácsot! <#eljen>#eljen>
Jóccakát.
Héten nekem is jött ilyen vac os hiba (pár hsz el lejjebb), ezt lefuttattam és jó lett.
Steamben csgora jobb klikk, local files, verify
Ezt miért irja? Me gyerekkel együtt toltam egy router-en? Neki külön Acc-ja, steam-je van. Mi a probléma? Win10 meg ESS van fennt. Más nincs.
De ha kiírná nekik is mit tudnak csinálni? visszareportolni ? 😊 abból meg neked nem lesz gondod ha normálisan játszol 😊
Mit lehet olyankor csinálni, ha két barom trollkodik? Mert kirúgni nem lehet őket, hiszen leszavazzák egymásnak. Most volt egy ilyen köröm. Simán nyerhettünk volna, mert még így hárman is hoztunk 6 kört. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.08.30. 19:43:37
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
igaz kili papa?
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Ezen felül van még ugye a VAC a valve anticheat, ami szintén osztogatja a bant. Fontos különbség, hogy az overwatch ban -úgy tudom- nem végleges, míg a VAC ban igen.
Amikor pedig a VAC-ot frissítik és hirtelen több csalást ismer fel és több bant oszt, na akkor van ban hullám.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Hogy látod előre, hogy nem fogsz kapni?

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Így utólag nem tudom mire gondoltam ott a sarokban p90-nel mondjuk...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.08.30. 10:21:32
En is szoktam ha valaki nagyon gyoker...a zenelokre azonnal!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Tegnap volt egy srác a csapatban, aki folyamatosan noob-olt és hülyézett mindenkit, végül kirúgtuk, de szívem szerint jelentettem volna, mert az ilyenek tönkreteszik a játék élményét számomra.
De ami még (nekem) baromi meglepő, hogy a MM-es csapattársak/ellenfelek 90%-a 1 éves acc, max 1-5 játékkal. Ehh. :/
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.08.29. 23:12:14
vegyél fel: http://steamcommunity.com/id/b05co/
Megláttam, hogy picivel több üzenet jött az átlagnál, már sejtettem, hogy megint valami hülyeség miatt megy a flém.
Most mint hg léptem közbe és töröltem a kommenteket, de legközelebb mint mod adom nektek a büntipontot, ezt vegyétek figyelmeztetésnek.
Ha valaki meg nem akar valakinek segíteni, akkor ne is szánja rá az időt, hogy csak odaveti, hogy guglizd ki. A többiek pedig görgessenek át a hozzászólásán, nem éri meg vitatkozni az eseten, úgyse fog senki se nyerni.
Supreme
Valaki?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
#6392: konkrétan az oldalakon is van FAQ, ha ennyire nem érdekel ,hogy azt elolvasd miért linkeljünk mi neked akármit is?
Regebben ha vettel valamit akkor marketelni nem lehetett...
Pont aze hogy amit akciosan megveszel ne tudd egybol eladni dragabban... na mind1
Tenyleg az van ala irva hogy tradable after aug 29. es a sell gomb is aktiv...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Forditva... egy hetig "not marketable"
Tredelni nem szoktam...nem tudom...asszem azt pont lehet