Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
5 óra és folytatódik!

Eddig G2, mouse, splyce, gambit, liquid jutott be. Ma lesz még 3 meccs a 3 maradék helyért, mind bo3
- flipsid3 vs tempo storm
- vexed vs clg
- renegades vs c9

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Ezt a videót még mind a mai napig nem értem hogy jöhetett létre. Ha ezt nem játszották meg akkor el se tudom képzelni hány különböző elmebaja lehet a gyereknek. Ezt csak ilyen elb*szott anti játék kampánynak tudom elképzelni, mint amelyik videóban azt próbálták velem elhitetni, hogy pedofil hacker az billentyűzeten keresztül bedrogoztatja a gyereket. (bár azon legalább röhögtem 😄 )

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sz4bolcs
cuka bliat pidar kurva jebani

Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2016.02.28. 01:36:03

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SzirmosSzisza
Mondjuk mentségemre szólva utolsó 20 meccsen nem volt kirívó eset, normális alatt a tudtak lőnit értettem most. (bár zavaró, hogy előző 3 meccsem mind premadekkel volt premadek ellen, ami solo játékosként picit gázos)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Èn olyan 75%ban normal embereket kapok, lehet nem a legjobbak legtobbszor, de normalisak. Aztan van amikor toxic jatekos van csapatban, de tud loni, es nagy ritkan az idiota grief elo emberek is elofordulnak.

Csak annyit akarok mondani, hogy (èn) legtobbszor normalis embereket kapok, de ha nem az nagyon fel tud huzni, es en is elkezdek ordibalni ha olyanom van :c akkor tudom, hogy most abba kell hagynom egy kis idore 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Metalmilitiakid
Mindent elmond a community-ről ez, hogy "mák volt, mert normális csapatot kaptam" ...
Ezért hagytam már abba nagyrészt a compot meg a játékot, mert még 2 emberrel se lehet hozni egy meccset rendesen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Én most vagyok 6 winnél zsinórban, de igazából mind mák volt, mert normális csapatot kaptam 😄

kekeN7
Silver Elite Master... ez elég sok mindent megmagyaráz. 😄 (Nova 4 volt a rankkal keverés előtt) Mentségemre szóljon, hogy évi 1-2 hetet játszok vele, most is csak az SDK miatt raktam fel.
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.02.27. 18:18:49

Jim Morrison
<#eljen>
ès most jelnleg milyennrankod van?😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kekeN7
Nem tudom, mennyire számít ez jónak, de zsinórban 8 competitive győzelem. Most, hogy leírtam, tuti bukó lesz a következő. Mióta variáltak a rankokkal, valahogy sokkal jobban megy. 😄

SzirmosSzisza
Megy!

Jim Morrison
<#wilting>

SzirmosSzisza
https://csgoskinny.com/ menő fogadós oldal D:

az úgy komoly... a kommentátor is agyfaszt kapott úgy hallom 😄
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Szegény Mongolz...

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Következő major-re bejutás, innen a top 8 csapat csatlakozik majd az előző major (Kolozsvár) top 8-hoz. Illetve picit még képlékeny, mert 1-2 csapat nem kapott VISA-t.

szabii98
örüjjjjééé, én még csak egyet kaptam😞

I met God. She's black

Spészgószt
4 nap alatt játszottam vele kb 4 órát és 2 db wild ládát dobott, egyiket megjelenés utáni nap 10 perc után ...aztán otthagytam és 3 nap múlva toltam vele pár órát és dobta a következőt...meg is lepődtem
természetesen mikor itt ültem napokig vártam hogy megjelenjen sokszor hanal 2 -3 ig lestem, hogy rögtön rácsapjak a ládákra, míg jó áron el lehet adni...akkor semmi...most meg mikor 6tonna meló jön csőstül 2 napig leülni nem tudtam gépelé...persze hogy ilyenkor jelenik meg....

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lalakov
Kipróbáljuk. 😊

Spészgószt: Én meg pont azért nem játszottam vele miután megkaptam a két ládát és szintet léptem, hogy úgysem kapok egy hétig. Pedig jó lenne már ha visszahozná az árát.
Jaja elég jó ,nekem is ez az első operationom 😊

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Sőt,ha beveszed akkor elvileg ő is kap pass-t ,legalább is haverom kapott olyan matricát vagy mi pedig nem volt neki se pass se semmi 😊

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Mobil megerősítéssel nem kell várni, akinek meg nincs háát ez van 😄

Valaki tudja esetleg meddig tart a Wild időszak,ha van Pass-om akkor bármeddig megcsinálhatom a co-op illetve a másik küldetéseket? Kivétel persze a kompetitiv. Egyébként elkezdtem skint csinálni, esetleg szavaznátok rá,ha tetszik,hogy bekerülhessen a játékba? Köszönöm előre is! Ak 47 Caotic

Spészgószt
valami fura módon már 2. wild ládát kapom 4 napon belül, még le se járt a valve hét ...így már vissza is jött az ára 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

jetblack
Én is akarom a kalasom <#rinya> Nincs kedvem egyedül felküzdeni magam nova 2-ből :/

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Engem is feldobott ma mg1-be, az majdnem ugyanolyan jó <#idiota>

Jim Morrison
Nagy rank átrendezés óta csak LEM en voltam, nem kevés meccs után is... ma végre visszakaptam a supreme rankom. Csak egy operationt kellett hozzá vennem <#idiota>

SzirmosSzisza
Elolvastad amit linkeltem? Mert nem erről van szó ...

tl;dr: csinálsz új akkountot, lopott kártyával veszel dolgokat, eladod őket piacon, veszel a piacon dolgokat, nehéz követni, ha marha sokan csinálják, inkább raktak 1 hetes várakozást

Értem én, csak már van ugye email megerősítéstől kezdve mobile authenticator-on keresztül anyám tudja mi, és még így is 1 hétig nem tradelhető semmi. Sok értelme van...
SzirmosSzisza

Jim Morrison
lett. okosba'

Ja elég szar... Gondolom szúrta a szemüket az is hogy páran megszedték magukat piacozásból (én is eljutottam egyszer egy huntsman knife-ig részben piacozgatásból)
lalakov
Legalább el lehetne ezeket is ajándékozni. Kicsit túltolták ezt a trade szigorítást. <#falbav>
Jim Morrison
Nincs (1 het trade kieses miatt), szoval valamelyik nap adok el skineket, es abbol megveszem. Csak pluszba jojjek ki 😊

Roger6
Na van már Operation-öd?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Elvileg várni kell 1 hetet és utána lehet tradelni csak.

Egyébként más meg tudja nekem venni a belépőt anélkül hogy trade banos lenne? Lehet küldeni ajándékként vagy valami? Vagy in game vásárlás esetén is trade banos?
lalakov
<#worship>
SzirmosSzisza
Aha, bárkit be lehet.

lalakov
Barátot be lehet venni úgy a coop feladatokra, hogy neki nincs meg az Operation?
lalakov
Értem.
SzirmosSzisza
Coin holders will also exclusively get weapon drops from the Operation drop list, which consists of the Cobblestone, Overpass, Cache, Gods and Monsters, Chop Shop, and Rising Sun collections.

HTS s3rg1nh00
nem,3 régiből vagy a 3ból ami a falchionnal érkezett(talán falchion,gods&monsters,rise of the sun)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lalakov
Fegyver dobásnál nem a Wildfire dobozban lévő fegyverek közül kéne kapni, ha megvettem az Operationt?
Spészgószt
Dupla kalát kaptam anno és ott is mozogtam... Csak és kizárólag a missionok miatt mmeztem ha muszáj volt... Soha nincs egybefüggő 40_50 percem...ritka
Ha a 2k+ órát látod akkor azt is hogy 54 meccsem van...ez kb a kötelező minimum... 😊
Az xp nem érdekel... Szart se ér ha megvolt a drop... 😊))

SzirmosSzisza
2k+ órával gondolom nem nova 4 vagy 😄

Amúgy lófasz XP-t ad a blitz, 10 XP nyert körönként ...

Spészgószt
pont ugyan ez... 😄
valaki nem jön Blitz-elni... ?

SpaceG
asszem ez kell a friends hez.... 😊
vagy mittomén hogy lehet felvenni vagy keresni az embereket...
aki meg tud találni vegyen fel 😉

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.02.18. 22:29:37

Jim Morrison
Előbb én is nyomtam egy 16-0t egyik uj mapon, statom 11-1-1 volt 😄
Miden ellőttek kettőt, a többit csak le kellett vadászni...