Csúszik a Való Világ 5 - Aréna

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redfish

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

redfish
Na, de ne búsuljatok, a VV5 elõtt még kapunk egy "színvonalas" feleségkeresõ-showt a buzukis Rambó Gjonival... <#idiota>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

redfish
Az még csak hagyján lenne, hogy ez a mocsok Kanális ilyen szenny mûsorokat ad, de a hírekben olvasom, hogy további 7 csatornát is felvásárolt (Cool, Film+, Film+2, Reflektor, Prizma, Sorozat+, Muzsika TV)... <#falbav>
Mi lesz itt?!... Szép lassan minden csatornán ilyen mocsok mûsorokat kell majd nézni?!...<#ijedt>

Ez ütött, így vasárnap hajnalban<#worship>

m minnifield
dehogy vadultak, csak ferdítés az egész.
itt a bizonyíték

Meg is lehet nézni, hogy mi ment ott nemrég. Akik pár éve nézték ott a BB-t, mostanra megvadultak! Be kell tiltani az ilyeneket. Meg a video játékokat! Természetesen.<#taps><#banplz>

Nem tudom mi megy az Angoloknál de ha az itt honi felhozatalhoz hozzá számolod a többi adó hasonló hülyeségeit akkor már elég sok ilyen szar volt.
DjDano
Nézd meg Angliát ott 2000-2010 között 10 Big Brother ment le, nem beszélve a többi hasonló mûsorról... Ahhoz képest ez az ötödik széria még istenes 😄 Egyébként én is hányok tõle... Úgyis a legnagyobb tahó nagyképû barom nyeri meg

Most komolyan, kinek hianyzik ez a fos musor.
Csúszhatna pár ezer évet... 😊

megkérhetnénk a fõszerkesztõt hogy több rtl klub-os hírt ne rakjanak föl?
norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Jól gondolod. Ez egyszerûen jobban megéri. Akkor miért találjanak ki újat?
(If it works, don't fix it!)
Bár én nem néztem egyik szériát se de azért szánalmas hogy nem tudnak kitalálni semmi újat gondolom ez a csatorna által készített szemét olcsóbb mint normális filmeket leadni.
Jaj ne!!!!!!!!!!!!!!

Éppen 3 kollégám fog le , hogy kötéllel a nyakamban ki ne ugorjak az 5. emeletrõl 😄
wraithLord
Csúszik? Akkor mi majd lesz télen...<#idiota>
Istenem miért, miért kell ennek a nagyszerû és szórakoztató, minden igényt kielégítõ mûsornak csúsznia? miért, miért XDXDXD