19
  • redfish
  • redfish
    Na, de ne búsuljatok, a VV5 előtt még kapunk egy "színvonalas" feleségkereső-showt a buzukis Rambó Gjonival...
  • redfish
    Az még csak hagyján lenne, hogy ez a mocsok Kanális ilyen szenny műsorokat ad, de a hírekben olvasom, hogy további 7 csatornát is felvásárolt (Cool, Film+, Film+2, Reflektor, Prizma, Sorozat+, Muzsika TV)...
    Mi lesz itt?!... Szép lassan minden csatornán ilyen mocsok műsorokat kell majd nézni?!...
  • neoG
    Ez ütött, így vasárnap hajnalban
  • m minnifield
    dehogy vadultak, csak ferdítés az egész.
    itt a bizonyíték
  • neoG
    Meg is lehet nézni, hogy mi ment ott nemrég. Akik pár éve nézték ott a BB-t, mostanra megvadultak! Be kell tiltani az ilyeneket. Meg a video játékokat! Természetesen.
  • Mat666
    Nem tudom mi megy az Angoloknál de ha az itt honi felhozatalhoz hozzá számolod a többi adó hasonló hülyeségeit akkor már elég sok ilyen szar volt.
  • DjDano
    Nézd meg Angliát ott 2000-2010 között 10 Big Brother ment le, nem beszélve a többi hasonló műsorról... Ahhoz képest ez az ötödik széria még istenes :D Egyébként én is hányok tőle... Úgyis a legnagyobb tahó nagyképű barom nyeri meg
  • bmw
    Most komolyan, kinek hianyzik ez a fos musor.
  • Marko001
    Csúszhatna pár ezer évet... :)
  • KGer
    megkérhetnénk a főszerkesztőt hogy több rtl klub-os hírt ne rakjanak föl?
  • norbre
    inkább így :)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=25iQwRv3SGM&feature=player_detailpage#t=40s]"én nem tudom, ki nézi ezt a való világot, de én nem nézem, na de ez az alekosz..."[/URL]
  • norbre
    0:40 - 0:45 :)
  • DRFlame
    Jól gondolod. Ez egyszerűen jobban megéri. Akkor miért találjanak ki újat?
    (If it works, don't fix it!)
  • Mat666
    Bár én nem néztem egyik szériát se de azért szánalmas hogy nem tudnak kitalálni semmi újat gondolom ez a csatorna által készített szemét olcsóbb mint normális filmeket leadni.
  • Rotyoka
    Jaj ne!!!!!!!!!!!!!!
  • morden
    Éppen 3 kollégám fog le , hogy kötéllel a nyakamban ki ne ugorjak az 5. emeletről :D
  • wraithLord
    Csúszik? Akkor mi majd lesz télen...
  • googlekereso
    Istenem miért, miért kell ennek a nagyszerű és szórakoztató, minden igényt kielégítő műsornak csúsznia? miért, miért XDXDXD