14
-
#14 Én a szinkronhangokon már nem idegeskedem. Nem is tudom, hány éve nem néztem már szinkronosan filmet, sorozatot...
Amúgy ezen az egész magyarított traileren röhögnöm kellett, nem is tudom, miért... :D -
bmw #13 Ugy latom ezt angolul kell megnezni.
Ki ez a gyerek hang? Pf, nevetseges.... -
#12 Basszus! Jason-nek van egy olyan karakteres mély, dörmögős hangja amit bárhol fel lehet ismerni. Ha ezt még elmélyíti akkor a hátamon futkos a hideg és azt gondolom, de jó hogy nem hozzám beszél. Erre beraknak egy Nyikhaj Péter szinkront neki. Az hagyján hogy berakják, de egy olyan filmben ahol a hangjátékával teljesítené ki a karaktert amit játszik. *sóhaj* Ez a film úgy látom iskolapéldája lesz annak hogyan kell elcseszni valamit a szinkronnal.
Amúgy ha jól hallom ez nem az Atlantiszos Turi Bálint, hanem valaki más. Pedig még ő is jobb lett volna ennél. -
Rotyoka #11 Meg mindenhol, mivel a kor az csak egy ajánlás. -
#10 Magyarországon igen... -
#9 Újabb tipikus esete annak amikor a szinkron nemhogy közelében sincs az igazi hangnak,de még a karaktert is meggyalázza....
-
boomsly #8 A képregény pedig nem volt hű az eredeti ponyvaregény kiadásokhoz, viszont az első filmbeli karakter személyisége az eredeti 1932-es R.E. Howard író által megfogalmazott személyiségjegyekkel volt megírva.
"Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandalled feet."
— Robert E. Howard, The Phoenix on the Sword, 1932.
Az eredeti barbár soha ebben a büdös életben nem ejtette volna ki a száján, hogy: "Senki se éljen rabságban!"
Conan a legzűrösebb fantasy karakter. Az eredeti kéziratokban Howard egy fosztogató, gyilkos, pénzért mindenre képes alakot képzelt el, aki ha kell rabszolgákkal is kereskedik.
Valahogy így:Best in life
Ez megint egy "amerikai takony csillámpapírba csomagolva" -
eremite12 #7 Igazatok van!
Tovább tegyük hozzá, hogy aki látott már 3D moziban feliratos filmet, vélhetően egyetért abban, hogy sokkal olvashatóbb és kevésbé zavaró 3d-ben a felirat, mint 2d-ben. 2d-ben ugyanis a képernyő aljára irányítja a figyelmet, 3d-ben viszont az orrunk elött lebeg a felirat és keresztülnéve rajta tökéletesen látjuk a filmet is. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. -
#6 kurvára nézős :D -
Betonparaszt #5 Bizony. Elég gáz a szinkron hang...... -
xxxxxxxxxx9 #4 Remélem csak viccnek szánták ezt a szinkron hangot Mamoa-nak miért kell elbaszni????
Am WraithLorD: A régi Arnis-Conan-ok nem volatak hűek a képregényhez, ez sokkal inkább tűnik nekem annak, annak idején etalon volt a film, mert nem sokan ismerték a mögötte rejlő történetet.....ha minden jól megy ez sokkal jobb lesz, és az Atlantiszban is az egyik kedvenc karakterem volt Mckey-el 1üt szal én már imádom.... -
#2 Ez azt jelenti, hogy nem lesznek benne csak a poénosság kedvéért tökkelütött karakterek, akik pofára esnek a saját lábukban, vagy lefejelik a felső ajtófélfát, utána körbe-körbe táncolnak csillagokat látva, és utána esnek pofára? És nem ők leglényegesebb szereplők a történet szempontjából, mert valami balfékséggel a szimpatikus fél javára billentik el az erőegyensúlyt, akikre enélkül a biztos halál várna?
Az jól hangzik!
Valahogy ez nem tűnik nekem Conannak, de majd kiderül. -
sajtosnudli #1 Így is úgyis beengedik a 12 éveseket is