1502
IZÉ
-
#610 Ez így komoly lista, lesz benne tartalom. Főleg így hogy Campaign és Kill Tally módok kétszer is benne lesznek a játékban. -
#609 Hát nemtudom, remélem nem csak orosz mert régiózár nincs rajta, meglepődnék. -
#608 Köszi, oroszt találtam én is, de utánanéztem és állítóalg az csak orosz lesz. :( (Barkácsangol meg nem érdekel.) -
#607 Oroszoktól olcsó, 25dollár, nekem is haver talált, de konkrét embert nem tudok. -
#606 engem is érdekelne mert már meghúzódik az agyam, annyi várom:D -
mester1987 #605 Reméljük jövő héten befut a projekt, vagy 1-2 nappal előtte a tört :P -
#604 Nem nagyon vagyok oda a világháborús dolgokért, de kipróbáltam a demót és jól utánajártam a játéknak, majd megállapítottam, hogy ez KELL NEKEM!
Valaki tud segíteni, hol lehet olcsóért preordert csinálni steames kódra? Jöhet privátban, emailben, akárhogyan. Köszönet! -
#603 Meg volt a Pre Order részemről is. Remélem nem fogom megbánni. És nem egy 8 órás játék lesz. -
#602 1x volt hogy cod6-al haverokkal játszottunk 3-an de kb 1-2 honapig. -
#601 Régen vmi közöset említettél, h közös profil, itt még a fórumon. -
#600 nem soha nem használta több ember. -
#599 Íme az 1. pálya(csávó hangja fasza lett):
-
#598 A steam profilodat még mindig többen használják? -
#597 Jöhet nyugodtan, még jobban megakarok bizonyosodni afelől, hogy megérte-e a preordert :D -
#596 Grat neked is. Téged is várlak. :P
Beszúrhatod csak max írd fölé hogy spoiler veszély. -
#595 Én is!
Találtam egy videót az 1. pályáról, szúrjam be vagy hagyjam? -
#594 :)
grat várlak a coop vagy multiban. -
#593 Pre order now! megtörtént. Bizonyított :) -
#592 Huh nemtudom de nagyon fasza a pálya. -
#591 Ez az év a sniperes játékokról lesz emlékezetes :))
Sniper GW 2 - City Interactive (nem leírni, mert az első egy erősen átlagos game volt)
-
#590 Hopp mit találtam, 18 perces gameplay fasza éjszakai lopakodós pálya:
18 perc alatt végignyomta, a demó pályát 23 alatt egy másik srác. Ez 2 pálya a 11-ből, hogy lesz így meg a "20 óra"?:D
-
#589 Ja az előrendelés miatt kérdezed? -
#588 Az késő. -
#587 5 nap múlva 1000%-ra hogy lesz. -
#586 Én még nem láttam multis trailert, remélem lesz. -
#585 Ez így fasza, de lehet tudni hogy mi-mit jelent? -
#584 Ez az összes mód a játékban:
- SP
- Campaign
- Kill Tally
- Coop
- Campaign
- Bombing Run
- Overwatch
- Kill Tally
- AMP
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- More to come post launch.
-
bajsz #583 Terület foglalás, dolgok felrobbantása! Stb! Meg lehet oldani ne egy helyben legyenek az emberek! -
Gabe18 #582 Nem tudom, végén lehet én is megveszem a steames árával. Más játékot úgyse várok a közeljövőben.
Bár a multiról nem volt valami trailer hogy mégis milyen lesz? Mert nem nagyon tudom elképzelni hogy ebből milyen multit lehet kihozni. Mármint persze el tudom, lőni kell. De hogy, mivel fogja a játék rávenni az embereket hogy ne egy helyen hasaljanak 20 percen át? Bár én nem vagyok egy "kemp" miatt hőbörgő játékos, de itt mást nem is nagyon tudok elképzelni... -
#581 Hát elvileg a pre-order amíg tart igen. -
#580 A megjelenés előtt a -10% OFF steamen megmarad még? mert azt tudom hogy május 4-én eredeti árba fog állni -
#579 Jah ez a full játékból van. -
#578 A teljes demó pálya több mint 20 percben!(Schönberg Convoy)
30 rifle lesz a játékban(legalábbis ezt mondja), abba beletartozik a thomson, mp40 is? Pisztolyok kizárt, viszont lesz vagy 4-5 sniper rifle, úgy viszont nagy ez a szám...
-
#577 Nyugodtan lecserélheted win7-re. -
#576 TUTI hogy mennek win7-el is...ezt most mondom neked, de mond meg a címeket megnézem, de kizárt hogy ne menjen hiszen eleve van xp kompatibillitás ha netán minden kötél szakad. :D -
Solyom2 #575 Persze megértem én.De azért se szívesen cserélném még le windows 7-re mert sok olyan régi játékkal játszom még amik nem hiszem hogy működnének más op. rendszerrel.
Szóval inkább ezért nem váltanék. -
#574 Élvezitek? :D -
#573 Ez jobb?:D
-
#572 Bannerba, véres valóságként ! :))))
-
#571 Lehet ezt is, számtalan megoldás van, ölsz mint sniper
rusholsz mint gépfegyveres
vagy lopakodsz és kiegészítőkkel ölsz....