20
  • dzsagon
    bazmeg minhta most látnánk előszür ezt a csaj fotón
  • Aldaris
    zetorkám hol írták, hogy ez 100% certified official selena kyle?

Inglishül azt mondják hogy "It is likely that she was appearing as Catwoman's alter ego Selina Kyle".

faszkalap troll
  • progtogon
    vagy ez csak nekem új?:-)
  • progtogon
    Batman vs Bane - újabb videó került ki
  • m minnifield
    hát ajánlom is, különben átmegyek, oszt elkommunizálom a szép új cipődet :D
  • skodatuning
    sandor8206-nak ment
  • skodatuning
    Látom, neked is nehéz összerakni. Én sehol nem zártam ki, hogy ez nem a film egyik jelenete.
    A "valami könyvet fog a kezében"-t nem értem, miért utalhat arra, hogy nem a filmből van? Érthető?
  • m minnifield
    "A műhó meg nem hiszem, hogy telet akar imitálni, mert akkor nem nyári ruhában lenne Kyle"

van még egy ötletem. ez nem is műhó, hanem a forgatókönyv szerint felrobbant a gothami vattacukorgyár. tehát ez vattacukor. feltűnően hasonlít a műhóra. de lehet, hogy a forgatási szünetben hatalmas partyt csaptak, nolan bale hasáról szívta fel a kokszot, majd jött a bane-t játszó pasi, de az meg akkora tahó ember, az egészet leprüszkölte az oszlop tövébe.
    további brainstormingban benne vagyok :D
  • bmw
    Csillagkapu-Felemelkedes..... :))
  • m minnifield
    "A műhó meg nem hiszem, hogy telet akar imitálni, mert akkor nem nyári ruhában lenne Kyle"
    olyat még sose láttam filmben, hogy valaki megérkezik x.y.-hoz majd ott a férfi akiért epekedik megbántja, majd feldúltan kiszalad a hóba, taxiért kiabál és elkent sminkkel brühühűzik a hidegben.
  • sandor8206
    nem hiszem el, hogy valaki nem tudja összerakni, hogy 1+1=2, pedig már itt is írták lentebb
    azért tippelik sokan, hogy nem a filmből van, hanem csak esetleg forgatási szünetben sétálgat stb. Műhó=tél (TDKR valószínű akkor fog játszódni), ő meg nyári cuccban szaladgál (a való forgatás most nyáron történik)? Érthető?
    Taps!

Attól még lehet így lesz a filmben, DE nem zárható ki, hogy csak Anne-ről van egy sétálgatós kép, amiből kb. van ezer.
    Ha már így van, SG-cikkíró szeretnék Julia Robertsről is egy képet ahogy hamburger zabál, kb. az is olyan értelmes cikk lenne mint ez
  • skodatuning
    "Igen, többen rámutattak már, hogy ez valószínűleg nem a TDKR-ból van (valami könyvet fog a kezében, műhó stb...)"
    Tehát azért nem lehet a TDKR-ből mert könyvet fog a kezében?
    Bárkié is ez az ötlet, mindenképp tapsot érdemel.
  • m minnifield
    "Szebb nőt nem találtak?"
    minek. ez film, nem szépségverseny. ez színésznő, nem modell.
  • wraithLord
    Mint azt írtam, nem én találtam ki... ess neki annak, aki kitalálta. X) Igaz, fölösleges volt említenem, tudtam, hogy ez lesz.

Amúgy valakiről csak filmforgatáson lehet fotót csinálni? X) Mondjuk Kyle-ról igen... :)
    A műhó meg nem hiszem, hogy telet akar imitálni, mert akkor nem nyári ruhában lenne Kyle - vagy egyesek szerint csak simán Hathaway.

#BoneDragon

Pl. az előző rész Racheljéhez képest ez a nő igenis hihetetlenül gyönyörű (mondjuk személy szerint egyáltalán nincs bajom vele...). Amikor Joker lebjútifulozta, majdnem röhögőgörcsöt kaptam...
  • portable
    okés ez
  • BoneDragon
    Szebb nőt nem találtak? :D
  • kalapos01
    Nebassz. Nolan forgat egy másik filmet is párhuzamosan ezzel a színésszel? (És mivel eddig is havas jeleneteket forgattak, így rohadtul meglepő, hogy van műhó. Mert nyár van. Így az igazi necces lenne.)
  • zetortraktor
    "a macskanő civilben, vagyis akkor kaptunk egy képet Anne Hathawayről"

Értelmezési nehézséggekel küzdesz? :) Ez nem Anne Hathawayről készült hanem Selina Kyle-ról.

"Mindezt úgy, hogy megjelent már hivatalos jelmezes macskanő fotó is."

Amik már rég kikerültek ide is. Ha nem lenne linkelve, akkor még csak arra lehetne gyanakodni, hogy funkcionlis analfabéta vagy, de ez több annál. :)))
  • wraithLord
    Igen, többen rámutattak már, hogy ez valószínűleg nem a TDKR-ból van (valami könyvet fog a kezében, műhó stb...)

Liam Neeson is benne lesz, mint Ra's al Ghul.
  • Aldaris
    Mennyire okos cikk... a macskanő civilben, vagyis akkor kaptunk egy képet Anne Hathawayről... mintha a google nem adna ki végtelensok képet róla.
    Mindezt úgy, hogy megjelent már hivatalos jelmezes macskanő fotó is.