649
Skyrama
-
#369 igen ez pont az a mission ahol a hangart kapom :D
deeeee hogy pont ilyen gepet nem vettem.. felhuztam a hangart 25 helyesre es pont ez a fos bilikék öreg szar maradt le -
Ironman2 #368 Szeretnék házigazda lenni,kérlek benneteket hogy támogassatok hozzászólásaitokkal -
#367 Ha jól emlékszem,akkor valamikor kapsz egy + hangárt. -
#366 ah sajna semmi.. veszek egy kis aircash -t a nagyobb raktarhoz, veszek par ilyen 1930s RH -t aztan lezavarom gyorsan. mert igy csak szivatom magam -
#365 Néha nézz be a raktárba.Van olyan amikor kapsz egy épületet vagy valami kiegészítőt ingyen.Én már jártam így. -
#364 bazz most nezem hogy 5db 1930s Racer Hughes -t kene inditani hogy kesz legyen a Fo feladat es egy ilyen gepem sincs, raadasul a hangar is fullon van. a hab a tortan hogy elfekeltem minden aircash -t is :DD
waka-waka -
#363 Én sehol nem vagyok.Nézd meg például Katáét. -
nowan #362 Az igen, szép nagy reptér már a tiéd! -
#361 Én is felvettelek. -
nowan #360 Nem probléma. :)
Egyébként lekopogom, nálam még stabil bár kevés az épület. -
#359 pfff osszeomlott ez a fos szoval azt hiszem egy geped lemaradt -
nowan #358 Köszi, megvan. Meg is látogatlak. -
#357 elvileg felvettelek, majd frissits ra a kliens -re hogy betoltson ujra, ha minden igaz latni fogsz
(l1meeur0 - Russia) -
nowan #356 Akkor teljesen rendben, hogy játék közben olvasom végig a fórumot.
Egyébként ugyanezen a néven szerepelek, ha valaki gépet küldene. -
#355 de rohadtul, ezert jo hogy bongeszobol megy, tudsz kozbe mast csinalni -
nowan #354 Én is belekezdtem ma reggel. Eddig szórakoztató, de hosszú távon nem túl unalmas töltögetni a gépeket? -
#353 "pancser" nevvel, valaki? mert kicsit pekaphatttya
egyebkent a nyuves chat funkciot nem igaz hogy nem lehet belerakni egy "social" jatekba... -
#352 mi pusholni szoktunk, 20-22gep egyszerre nontstop oda vissza na az beteg :D -
#351 Nem kispályázol, én soha nem kaptam annyi gépet mástól, hogy 3 állóhely ne kezelje le. -
#350 Na, megvan a 18-as szint. :)
Kaptok majd feladatból helikopter hangárt, meg majd külön feladattal helikopter leszálló helyet. Szóval felesleges előre venni. Ja és előbb meg lehet szerezni a heli hangárt, mint magát helikoptert venni, szóval 18-as szintig ne is tegyétek le a hangárt mert csak helyet foglal feleslegesen, helit úgyse tudtok benni bele 18-as szintig, legfeljebb aircash-el. -
#349 Na pont most indult újra amikor küldtem volna vissza a gépeket. :S -
#348 Az előbb én is alig tudtam vissza lépni. -
#347 Az egész Bigpoint le van halva:( -
Revans85 #346 De Jó! Amikor látogatót kapok, rögtön lefagy, és sokáig nem is tudok visszalépni. -
#345 okés :) -
#344 Akkor kérnék egy kis pihenőt. :D Addig gyűjtögetem az utasokat. -
#343 Szólj nyugodtan mert akkor leállok, addig küldök másnak gépeket. -
#342 Legalább lesz egy kis nyugtom. :D -
#341 Természetesen megint most fagy ki ez a szar :D -
#340 Én még csak 301-nél tartok.Van egy portugál srác,vele majdnem 400 a szivecske:)
Csináltam egy kis topik dizájnt,ha gondoljátok be lehetne rakatni,így könnyebb lenne beazonosítani a fórumozókat a játékba:) -
#339 Kicsit elfogytak az utasaim, de már úton vannak a gépek. :) -
#338 Szólj ha már nem küldesz több gépet, mert fingért nem küldözgetem az egész flottám. :P -
#337 Most már velem is jól áll, csak ma idáig feltornáztuk 313-ra. :) -
#336 Na ezt nem tudtam,egész jól állok veled :D -
#335 Nem csak a játékkal kapcsolatosan, hanem úgy általában. -
#334 Az opera pedig a legjobb böngésző jelenleg az okosok szerint. Mondjuk valóban sokkal jobban megy mint IE vagy Fox. A chrome az nagy rakás szar, azt én is tapasztaltam mikor kipróbáltam. -
#333 Az opera már az agyamra ment. Persze hogy mindig akkor adta meg magát a játék amikor sok repülő jött, vagy indítottam volna őket. :) -
#332 én Operával játszom és ebben is csinálja -
#331 Olyan nálam is szokott lenni. Most átváltottam google chromera eddig még nem csinálta. De lehet, hogy a böngészőnek semmi köze hozzá. -
#330 Természetesen akkor indul újra kétszer a játék, amikor a gépeid megérkeznek... :/ Ezt utálom benne...