649
Skyrama
-
Ironman2 #609 Alakul ez! -
marci9507 #608 Nickem: Spitfire22 -
Ironman2 #607 Nem tud valaki olyan tárhelyet,ahol nem zavarnak be a reklámok? -
Ironman2 #606 -
Hunking #605 Király lett a topik :D Gratula hozzá :) A nicknevem : -Whitehawk- és kérnék szépen 5 Rama-M-Turbo-t ha lehetségen :) -
#604 KisaHun vagyok! -
Ironman2 #603 Jol van.Egyenlőre ennyi.Majd ha rájövök hogyan kell hátteret szerkeszteni HTML-ben,akkor folytatom.Legalább a szöveget azt tudom szerkeszteni.Reklámot sajnos nemtudom kibaszni onnan,mert azért fizetnem kéne -
Ironman2 #602 Ja.bocs,majd mindjárt átirom -
#601 Nekem pont az SG-s nickem írtad el, Kata, nem Kati :P -
Ironman2 #600 Irjátok le a nickjeiteket,hogy ne kelljen visszakeresnem annyit,akié még nincs a listán az irja le -
Ironman2 #599 Ha nem tetszik,akkor leveszem a csilivili designt -
Ironman2 #598 Csak gyakorlok -
marci9507 #597 Jaj azt hittem,hogy eltűntek a hsz-ek közben csak frissítenem kellett az oldalt:D -
marci9507 #596 Mi ez, valami titkos írás?:D -
Ironman2 #595 Attól még nem tanulok.Nem árt ha én is frissitem a tudományomat -
#594 Vannak itt ügyes webszerkesztők és dizájnerek, pl. pixxel csinálta az én topikomat is (rosszarcok). -
Ironman2 #593 Majd folytatom a neveket,csak már fáradt vagyok.Mindenre magamtól jöttem rá,segitségem nem volt -
#592 Csak 1 ötlet volt nyugi, tevagy a hg!;) -
Ironman2 #591 Azt a scriptet még nem tudom hogy kell beprogramozni -
#590 Csak 1 ötlet, ha pl. a topiknak a 2oldalán ugyanúgy lenne a keret, mint a játékban, akár a fejléc is lehetne fix, és csak a hsz-eket lehet tekerni!?
Nekem megfelel bárhogy, a lényeg, hogy olvasható legyen csak izé..."méne"?!:) -
Hunking #589 Ja hogy te vagy aaaaz :D Sry de egyelőre csak a közepes géppel tudok foglalkozni mivel emberek nem özönlenek túlzottan most is csak 122 van, szóval ha nem baj akkor nem küldök egy darabig más gépet... -
Ironman2 #588 Kösz.Igyekszem. -
#587 Küldök 2 Rama M Turbot. -
marci9507 #586 Menő lett a topik "skin-je" :) -
Hunking #585 a "bazaar10" nicknevü játékosnak (bocsi de nem ugrik be ki vagy XD)üzenem, meg úgy mindenkinek hogy most csak Rama-M-tubrot küldök mert az kell a küldetéshez. Valamint megkérnék 1-2 embert arra hogy ha tud akkor küldjön mert 5db-ot vissza kell küldenem. (emlékeztetőnek a nickem -Whitehawk-)
Köszönöm előre is :) -
#584 Örömödben magadhoz hogy mennyi xp-t és pénz vittek neked. :D -
Ironman2 #583 Jó.Csak nagyon gyors reflexnek kell lennie hozzá.Tegnap Kata rámküldött vagy 12 gépet,azt se tudtam hova nyuljak -
#582 Á, ez szar. Azért játszunk vele ennyien. :) -
#581 Szívesen. :) -
Coolfire #580 Most akartam támogatót írni.:)Ez jó játék?:) -
#579 Amúgy nem kell hozzá 500 hsz., vettem már át bőven kevesebb hsz.-ú topikot is. -
Ironman2 #578 Köszönöm a modiknak! Maxikám! Küldheted a bannert amit csináltál! -
Ironman2 #577 Elküldtem az emailt. -
#576 +1 -
Ironman2 #575 Persze hogy aktuális.Még legalább 2 ember szavazzon rám,és irom az emailt -
#574 Én is támogatom Iront, ha még aktuális.... -
#573 Igen, a visszaérkezési idejük után repcsitől függően - ha nincs ellátva - automatikusan X perc után visszakerül a hangárodba. Olyan mint amikor a többiek beérkező gépeit nem tudod ellátni időben, csak a saját repcsik ellátására jóval hosszabb idő áll rendelkezésre (azért is nem írja a saját repülőknél hogy hány perced van kiszolgálni). -
#572 Gondolom visszakerülnek a hangárjaidba. -
Ironman2 #571 Most mi lesz? 10 repcsim van úton. -
Ironman2 #570 KARBANTARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pont most kezdtem belejönni