Dungeons of Dredmor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hixer
szerintem jó kis game... he he annyit mondok: Monster Zoo!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

hm, majd ha megunom a dungeon crawl-t,akkor lehet belekezdek. addig inkább csak a véleményeket olvasgatom

How much can you take,before you snap?

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkHorSe
Igen, az elso sarkon agyonvertek es meghaltam 😄 Most erot gyujtok a folytatashoz.

Swedish people are albino monkeys

daomo
Kipróbáltam. A grafika jó volt fõleg az ikonoknál, bár a grafika roguelike-ban annyira mindegy. A játékmenet a Dungeon Crawl Stone Soup után lassúnak tûnt, habár aki még nem játszott ilyesmivel, annak tetszhet.

"szebb a grafikája" mintha ez számítana egy roguelike játéknál 😊

mostanában újra ráálltam a roguelike játékokra,úgyhogy lehet kipróbálom. bár egy kicsit casualnak tûnik

te kipróbáltad?

How much can you take,before you snap?

DarkHorSe
Remelem meg nincs ilyen topik, nemreg megjelent rogue like jatek. Korokre osztott harcrendszer, egy eleted van benne alapbol, ha meghalsz kezdheted elore. Olyan mint a dungeon crawl ilyen teren, talan csak szebb a grafikaja.

Gameplay movie:

Swedish people are albino monkeys