Port Royale 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, angol!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Port Royale 3-SKIDROW
Next PC upgrade: 2022
CE csak német lesz? Nemár.
Ha a könyv angolul lenne, akkor lehet, hogy bevállalnám... De németül nem kell...
Ha a könyv angolul lenne, akkor lehet, hogy bevállalnám... De németül nem kell...
Þór vígi þessi rúnar
Collectors edition:
Preview:
Hmm Carlos, ezt nem is tudtam 😊
Továbbra sem talált senki hivatalos honlapot?
Preview:
Hmm Carlos, ezt nem is tudtam 😊
Továbbra sem talált senki hivatalos honlapot?
Fura, hogy ez a kalózzászló terjedt el a köztudatban, mert csak 1 kalóz használta ezt annó: Edward England.
Þór vígi þessi rúnar
Énis. 😊
Remélem hamarabb kijön mint a D3 és akkor a D3 elõtt lehet vele játszani.
Remélem hamarabb kijön mint a D3 és akkor a D3 elõtt lehet vele játszani.
Þór vígi þessi rúnar
Én személy szerint egyszerre fogom játszani a kettõt. <#fogmosas>#fogmosas>
Scientia potentia est.
Ez is igaz 😄 Aki annyira szereti a Port Royale-t, az úgyis fog vele játszani, Diablo ide vagy oda.
Capcom is the best!
Azóta várom ezt a játékot amióta kiderült, h 100 hajónál nem lehet több a flottámban. Egy trailerben láttam második negyedéves megjelenést, de most augusztus, szeptember. Remélem legkésõbb karácsonyra kijön. Nem õgy mint a Diablo 3 aminek már 4 éve csúszik a megjelenése. 😄
Énis várom ezerrel, de nem sok hír...
2012 elsõ negyedéve volt annó a megjelenés.
2012 elsõ negyedéve volt annó a megjelenés.
Þór vígi þessi rúnar
És még sok minden mást is. Jönni fog a PR3 is, abban is lehet majd.
Port Royale 1-2. Ezekben lehetett kalózkodni is
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami jó kis kalózos játékot? (legó téma nem érdekel). Sid Meyer féle pirates sem.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem még nincs kész a honlap, egyenlõre vagy a gémmel vannak elfoglalva vagy valami mással, de a honlapra énsem akadtam rá
Ha valaki belefut a Port Royale 3 honlapjába, akkor dobjon majd egy linket 😊 - én még nem akadtam rá...
Addig is itt még lehet róla olvasgatni: http://www.piratesahoy.net/Pirate-Games/Port-Royale-3/
Addig is itt még lehet róla olvasgatni: http://www.piratesahoy.net/Pirate-Games/Port-Royale-3/
A kincseket a port royale 1 bõl szeretném megtudni, nem a 2-ben vannak.
Óóóó, ha én emlékeznék ilyenekre 😄 Ha még nézi valaki a port royale 2 fórumát, akkor ott lehet, hogy elõbb kapsz választ.
Hali, megtudnátok néhány kincsnek a helyét mondani? A két pálmafa jelöli a helyet az ott van florida keys fölött ha kell valakinek😄
A csata lesz a legjobb 😊 a 2 volt a legrosszabb, remélem ez jobb lesz mint az 1, és nem csak grafikailag 😄
Hali! Azt azért ne felejtsük el, hogy az Ascaront felvásárolta a Calypso, szóval jó hogy más grafikailag, mert más a cég is😊 Én veterán PR- es vagyok, szal jó lesz a 3 rész megjelenése
Király, fav+!
Fú,mennyit játszottam az 1-el és a 2-vel.
Várós!
Várós!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mivel annyit emlegettük a 2-t kíváncsi voltam, hogy mennyit fejlõdött grafikailag 😊
Az elsõ kommentemben látható ugye a Port Royale 3-ból a kép, ez itt meg a 2-bõl:

Az elsõ kommentemben látható ugye a Port Royale 3-ból a kép, ez itt meg a 2-bõl:

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
+fav
Elsõ rész nekem nagyon tetszett, rengeteget ellehetett vele játszani, a második rész se lehet rossz, az elején elakadtam és abbahagytam anno.
Elsõ rész nekem nagyon tetszett, rengeteget ellehetett vele játszani, a második rész se lehet rossz, az elején elakadtam és abbahagytam anno.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem csak a Tropico 3-é, hanem:
Air Conflicts - Secret Wars
Boulder Dash-XL
Ceville
Disciples 3
Dungeons
Elements of War
Grand Ages Rome
Grand Ages Rome - Gold Edition
M.U.D. TV
Patrician 4
The First Templar
Tropico 3
Tropico 3 - Absolute Power
Tropico 3 - Gold edition
Tropico 4
3D Hunting 2010
Air Conflicts - Secret Wars
Boulder Dash-XL
Ceville
Disciples 3
Dungeons
Elements of War
Grand Ages Rome
Grand Ages Rome - Gold Edition
M.U.D. TV
Patrician 4
The First Templar
Tropico 3
Tropico 3 - Absolute Power
Tropico 3 - Gold edition
Tropico 4
3D Hunting 2010
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
+fav
épp a minap jutott eszembe hogy vajon lesz e 3. része mert idönként csak elfog a karibi hangulat és kalozkodnék kicsit😄
épp a minap jutott eszembe hogy vajon lesz e 3. része mert idönként csak elfog a karibi hangulat és kalozkodnék kicsit😄
ja most olvasom, ez nem is olyan mint a pirates. viszont ez a gyarmatosítós dolog még inkább tetszik 😄