404
-
#44 Collectors edition:
Preview:
Hmm Carlos, ezt nem is tudtam :)
Továbbra sem talált senki hivatalos honlapot? -
#43 Fura, hogy ez a kalózzászló terjedt el a köztudatban, mert csak 1 kalóz használta ezt annó: Edward England. -
#42 Trailer:
-
#41 Énis. :)
Remélem hamarabb kijön mint a D3 és akkor a D3 előtt lehet vele játszani. -
#40 Én személy szerint egyszerre fogom játszani a kettőt. -
#39 Ez is igaz :D Aki annyira szereti a Port Royale-t, az úgyis fog vele játszani, Diablo ide vagy oda. -
#38 mármint a Diablo 3 nem komoly konkurenciája a Port Royale-nak, én is így gondolom :DD -
#37 Nem hiszem, hogy komoly konkurenciája lenne :D -
#36 Veszélyes Diablo 3-al egyidőben kijönni! -
#35 Májusban jön pc-re. -
#34 de legalább már csak 2 hónap... :) -
Showzee #33 Azóta várom ezt a játékot amióta kiderült, h 100 hajónál nem lehet több a flottámban. Egy trailerben láttam második negyedéves megjelenést, de most augusztus, szeptember. Remélem legkésőbb karácsonyra kijön. Nem őgy mint a Diablo 3 aminek már 4 éve csúszik a megjelenése. :D -
#32 Sajna én sem hallottam róla semmit... -
#31 Énis várom ezerrel, de nem sok hír...
2012 első negyedéve volt annó a megjelenés. -
#30 Semmi hír a játékról? -
StrikeOfTheFox #29 És még sok minden mást is. Jönni fog a PR3 is, abban is lehet majd. -
Blum #28 Port Royale 1-2. Ezekben lehetett kalózkodni is -
#27 Sziasztok. Tudnátok ajánlani valami jó kis kalózos játékot? (legó téma nem érdekel). Sid Meyer féle pirates sem. -
StrikeOfTheFox #26 Szerintem még nincs kész a honlap, egyenlőre vagy a gémmel vannak elfoglalva vagy valami mással, de a honlapra énsem akadtam rá
-
#25 Ha valaki belefut a Port Royale 3 honlapjába, akkor dobjon majd egy linket :) - én még nem akadtam rá...
Addig is itt még lehet róla olvasgatni: http://www.piratesahoy.net/Pirate-Games/Port-Royale-3/ -
StrikeOfTheFox #24 A kincseket a port royale 1 ből szeretném megtudni, nem a 2-ben vannak. -
#23 Óóóó, ha én emlékeznék ilyenekre :D Ha még nézi valaki a port royale 2 fórumát, akkor ott lehet, hogy előbb kapsz választ. -
StrikeOfTheFox #22 Hali, megtudnátok néhány kincsnek a helyét mondani? A két pálmafa jelöli a helyet az ott van florida keys fölött ha kell valakinek:D -
StrikeOfTheFox #21 A csata lesz a legjobb :) a 2 volt a legrosszabb, remélem ez jobb lesz mint az 1, és nem csak grafikailag :D -
#20 Nem ezért más a grafikája, hanem azért mert eltelt 8 év :) -
#19 hát nem sokat, habár a lényeg nem a világtérképen zajlik:D -
StrikeOfTheFox #18 Hali! Azt azért ne felejtsük el, hogy az Ascaront felvásárolta a Calypso, szóval jó hogy más grafikailag, mert más a cég is:) Én veterán PR- es vagyok, szal jó lesz a 3 rész megjelenése -
Me Ga #17 Király, fav+! -
#16 Jövő tavasz. Én is nagyon várom. Szerettem az 1,2-őt. -
#15 De messzi van még a megjelenés... -
Blum #14 Fú,mennyit játszottam az 1-el és a 2-vel.
Várós! -
#13 Mivel annyit emlegettük a 2-t kíváncsi voltam, hogy mennyit fejlődött grafikailag :)
Az első kommentemben látható ugye a Port Royale 3-ból a kép, ez itt meg a 2-ből:
-
Gibor #12 +fav
Első rész nekem nagyon tetszett, rengeteget ellehetett vele játszani, a második rész se lehet rossz, az elején elakadtam és abbahagytam anno. -
#11 Akkor oké :D -
#10 Nem csak a Tropico 3-é, hanem:
Air Conflicts - Secret Wars
Boulder Dash-XL
Ceville
Disciples 3
Dungeons
Elements of War
Grand Ages Rome
Grand Ages Rome - Gold Edition
M.U.D. TV
Patrician 4
The First Templar
Tropico 3
Tropico 3 - Absolute Power
Tropico 3 - Gold edition
Tropico 4
3D Hunting 2010 -
#9 +fav -
#8 +fav
épp a minap jutott eszembe hogy vajon lesz e 3. része mert idönként csak elfog a karibi hangulat és kalozkodnék kicsit:D -
#7 Kalypso Media=Tropico 3 készítő? :o
Mert akkor +fav ittis. -
#6 A sok hibájuk ellenére szerettem a korábbi részeket, +fav. -
geo91 #5 ja most olvasom, ez nem is olyan mint a pirates. viszont ez a gyarmatosítós dolog még inkább tetszik :D