Nem gyárt több PC-s chipsetet a SiS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szomorú vagyok, hogy szépen lassan tûnnek el válalatok, és minden globalizálódik meg multinacializálódik meg konszernesedik meg...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nekem volt egy P4-es gépem SiS (ECS) csippel. 7 évet használtuk, teljesen megbízható volt, egyszer sem fagyott le. Már odaadtam egy ismerõsnek, ott is teljesen megbízhatóan mûködik.
Van egy AMD processzoros laptopom szintén SiS csippel, az is kb 5-6 éve teljesen megbízhatóan mûködik. Sohasem fagy le.
Ha belegondolok nincs is rossz tapasztalatom SiS-szel kapcsolatban.
Van egy AMD processzoros laptopom szintén SiS csippel, az is kb 5-6 éve teljesen megbízhatóan mûködik. Sohasem fagy le.
Ha belegondolok nincs is rossz tapasztalatom SiS-szel kapcsolatban.
Azert kar, hogy tovabb csokken a kinalat, bar amiota az ujabb intel cpu-kban minden benne van, nem sok mozgasteruk maradt. A sis chipset-ek arrol voltak hiresek, hogy nagyon olcsok voltak es mukodtek. Nem veletlen, hogy az utolso megrendelesek az intel oem lapjaira es az xbox360-akba kerultek. Ez ket nagy tomegben gyartott, olcson eloallitott termek amit sokan hasznalnak. Intel oem alaplap van sok 'markas' amerikai gepben es beagyazott rendszerben.
Hát valahogy én is ezt akartam íni.
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Istennek hála! Belátták végre,hogy 0 amit csinálnak!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A 735-ös chipset volt szerintem a legjobban sikerült cuccok az ecs k7s5a-n lehetett vele találkozni... na, az se most volt 😄
Commodore Plus4 forever!
Hát igen. A végén már csak gyakorlatilag a legolcsóbb "eredeti" Intel lapokon volt belõle, meg néhány ismeretlen kínai gyártó olcsó lapjain. Még a P4 érában lemaradtak mint a borravaló, pedig anno sok mindent az õ termékük tudod elsõre a kommersz alaplapokon.