12
  • Brian87
    Nem tudom te hány éves vagy, de elég gyerekes a gondolkodásod.
    Egyrészt nem tudom van-e gyereked de ha lesz megnézem te mit hogy fogsz...könny a levegőbe kiáltani mindent, az a legkönnyebb.
    Az Apa elmondta, hogy ne a játékokat hibáztassák, mert nem a játék ölte meg a gyereket hanem egy egészségügyi gond. Én nem mondom azt, hogy jó fél napokat ott ülni-feküdni, de egyrészt utcán menve vagy otthon tvzés közben is bármikor bármi történhet bárkivel...ilyen az élet...másrészt.. 20 éves volt a srác, van annyi esze fel kell néha kelni inni egyet, enni valamit elmenni megnézni mit ügyködik a család stb..és vissza lehet ülni. Az már elég, hogy kicsit pihentesd magadat is szemedet is stb. Apa meg lehetséges, hogy szólt neki fiam, gyere pihenj kicsit,de a srác mondta nem fáradt stb... most mit rángassa el meg mit verjen el egy 20 éves gyereket, hogy te gyerek mit képzelsz??
    Abban egyet értek az egyik kommentelővel, hogy mikor kisebb volt, akkor erre nem szabadott volna ráhangolni hagyni...ismétlem nem arra, hogy ne játszon. Hanem, hogy mértékkel is lehet azt.
    Ez egy balszerencsés helyzet, ami elég ritkán történik meg, de le a kalappal az Apa előtt ebben a nehéz időkben is ahogy viselkedik és nyilatkozik a tragédiáról.
  • Bhalage
    gondolom te is mindig masokat okolsz es mindig minden masok hibaja mi?
    a fasszopo 20 eves gyerek maga miatt halt meg, mert egy idiota volt
    es ettol semmmilyen szuloi gondviseles nem ment meg.
  • Bhalage
    fu kell egy kave-.-
  • Bhalage
    termszetesen kivalasztodas, a termeszet rendje
  • Tomalak
    há má miért ne ha szemlátomást beteg, egyébként meg nem 20 évesen született addig viszont tényleg ott kellett volna lennie, gondolom voltak előzményei
  • Bendzs
    Szerintem egy 20 éves FELNŐTT FÉRFInak tudnia kell, hol a határ. Nehogy már 20 éves létére a szüleinek kelljen vigyázni rá...
  • Molnibalage
    Ha egy 20 éves ember magától nem tudja, hogy hol van az állj, akkor az már baj. Én is nagyon sokuat ülök a gép előtt, de nem jelenti azt, hogy nem tudok elszakadni előle. ..
  • Tomalak
    szülőknek kell ellenőrizni? és ez csak most jutott eszébe? ez egy fa**zopó köcsög még hogy értelmes, végülis csak hagyta megdögleni a gyerekét még ha közvetve is, fején vertem volan a szét a laptopot a gyereknek, kapjon attól vérrögöt
  • FoodLFG
    Még mindig erre a témára veri magát a média ? Feleslegesen túllihegett, túlmagyarázott erőlködés az egész.
  • sad1976
    azt elfelejtették itt leirni,hogy lehet pont valami idióta sporttevékenység közben szerzett sérülés miatt alakult ki az a bizonyos vérrög .rokonom 22 évesen halt meg 1 vérrög miatt. ami egy kerékpáros esése után keletkezett.évekkel korábban.ennyi.
  • ColemanV
    Tetszik, ahogy ez az ember az őt ért veszteség ellenére is képes volt megálljt parancsolni a média-gépezetnek, ami máris ezerrel csámcsogott volna ezen az eseten, a jól ismert "gyilkos videojátékok újabb áldozatot követeltek" felkiáltással.
    .
    Csatlakozom az előttem szólóhoz ;)
  • Rotyoka
    Végre egy értelmes ember