Pirates of Black Cove
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A karakterünket lehet fejleszteni? Nem igen jöttem rá,hogy lehet-e vagy ha igen hol és harcokba hamar ledarálnak.
Next PC upgrade: 2022
Version 1.0.4
CTD Fix when using windcharm (if the charm was the last usable item in the inventory)
CTD Fix that occasionally occurs on load game
Patrolling enemy units fixed (occasionally would just stop and start twitching)
Colonial commander now works as intended and heals the units near it at intervals
Fixes to missions: Corsair FM6, Buccaneer FM 4, Pirate FM6 (Salty swill)
Fixed achievements
Usability:
Left Click on radar marker / unit marker to focus the camera
Right click radar marker to give move order to radar marker
Number '5' selects all units
Ctrl click in GUI deselects selected units
Pressing enter skips in game messages
Next PC upgrade: 2022
Mire betöltött a steam-em meg beirtam már megelõztek :D
Pont láttam a post-ot amikor kirakták :)
http://www.akciofigura.hu
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"The trees move. Do you not see it?"
(Amúgy a legjobb hajó nem a ringmaster, hanem a craken ravenge - vagy hogy kell írni -, de nem próbáltam meg elfoglalni. Igazából, ha már megvan az amulett, ami javítja a hajót amikor valamit elsüllyesztesz, akkor nincs esélye semminek...)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Buildings should now drop items only to accessible positions
Ismet egy 583MB-s uj vicc: Patch1.3
Most talaltam, toltom le, kivancsi vagyok mit javit?
Szeretnek egy jobb osztalyu hajot elfoglalni, hogy kesobb konyebb dolgom legyen, foleg a krakennel, ahogy mondtatok, oda komolyabb hajo kellene mint a Queen's Bastard-ok. Egyebkent tenyleg nevetseges, hogy volt olyan Queen's Bastard, amit ket lovessel sullyesztettem el, pedig most meg az abszolute kezdo hajom van, amit az elejen ad a jatek, nincs rajta csak a human katapult, semmilyen mas fejlesztest nem vettem ra eddig, tartogatom a komolyabb hajora.
az ilyen spec hajókat nem tudod elfoglalni - próbálkozz Buccaneer kikötõ körül inkább.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pénzt, ne a küldikbõl akarj szerezni, hanem állj neki elsüllyeszteni minden szembe jövõ hajót...
Ha meg szerszámosláda kell, akkor meg csak látogasd meg valamelyik kalózszigetet, mert általában van valamelyiken... (Egyetlen egyszer vettem szerszámosládát, azóta folyamatosan 5-ön van a készletem.)
Kraken lezúzása könnyû, ha van jó hajód (Ringmaster) csak beállsz két "csáp" közé, rátenyerelsz a Q-E gombokra, és vársz <#vigyor1>#vigyor1>
hajók elfoglalása meg nem azért éri meg, mert olyan sokért eladhatod, hanem mert nem kell fizetned érte - ha elég tökös vagy, simán elkaphatsz egy igen borsos árú Ringmaster-t (4500) vagy Hedgehog-ot (5000), na meg küldetéseknél is szükséged lesz rá.
Ezen javithanának igazán mert sokkal több munka elfoglalni egy hajót mint szétlõni :(
http://www.akciofigura.hu
Nagyobb hajót vehetsz, meg foglalhatsz, rajtad áll. Az új hajóra nem kerülnek át a fejlesztéseid, úgyhogy azokat újra meg kell venned.
Harc közben használd a szerszámosládát, amit teljes "életerõt" ad a hajónak. 5 db-al szerintem mindent szét lehet lõni :)
Egy kicsit kevésbé szórt az ágyú tüze mint az elsõ szigeten vehetõ legjobb hajónak. Amúgy érdekes az árképzése a gépnek, mert azt a hajót 500-ért venné vissza, a Ringmastert meg 450-ért...
Köszi!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én az elején se boldogulok. Kalózhajó ellen semmi esélyem, a szigetet meg nem tudom kitakarítani egymagam...:S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”