7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#1032 Én 31 lettem. -
#1031 szerintem max 31-32 -
Thaddeus #1030 "Játék" (kampány) végére hányadik szintűek leszünk? -
#1029 időközben kiesett a második legendarym majd rakok róla képet ez egy pajzs:) -
#1028 50es szintű csúszómászó?rakjál már róla képet:)maprol is
-
#1027 Hali!
Volt már valaki annál a résznél, amikor azt az 50-es szintű földalatti csószómászót kellett megölni? Van valami trükkje? Kb 5 órája azzal szarozok, de mindig lekúr a mélybe és meghalok :D -
#1026 Ezt ugye nem gondolod komolyan? #1018
-
#1025 De azért nekünk bátran belököd a spoilert csak úgy :D -
#1024 Önkényuralmi Zer0... XD
-
#1023 Nincs a kedvencekben a topik - spoilerek miatt. Így nem is olvasok vissza. -
#1022 Upssz, elgépelés rulez. -
#1021 Akkor gondolom, már ez is kitárgyalásra került:
-
#1020 Minek? hogy lusta vagy vissza olvasni... -
#1019 Örülök. -
#1018 Vótmá. -
#1017 Videó:
-
#1016 Rohadt nagy Easter Egg:
Dark Souls Makes An Appearance In Borderlands 2
-
Newfronter #1015 Azért jól csinálták. Az előrendelők kapnak valamit, de aki nem előrendelő annak sem nehezebb a játék, így nem előnytelen. -
#1014 az a három arany fegyó az elején, azt is dobtam el mintha égetne... (bár a géppisztolyt azt használgattam, meg a snipert egy ideig) -
#1013 Adnak is meg nem is plusz ajándékot az előrendelőknek. ;-) -
#1012 Egen, de így meg ennek golden key-nek nincs értelme fullra. -
#1011 Hát ez elég nagy marhaságnak hangzik, akkor mi értelme volna a milliónyi lootnak? kapnál a játék elején egy fegyót azt avval kellene végigjátszani. -
#1010 De akkor nem lenne érdemes fegyvert keresned a játékban. -
#1009 Köhömm, mondom automatikusan és a cuccok. Nem mikor dobja, hanem maga a cucc olyan, hogy veled szinteződik, ha szintet lépsz akkor Ő IS! Szóval ha 5. szinten nyitod ki, akkor is 50. szinten ő is 50-es lesz veled együtt. -
#1008 Pedig ugy van, ezért érdemes vele várni lv50-ig. -
#1007 Ez igy is van a Golden Key Chest-ben veled azonos szintű cuccok esnek !
Pl Haver is kinyitotta véletlenül és egy vele azonos szintű Lila Sniper Rifle-t adott neki !
Lvl 19 és adott nekie gy Lvl 19-es Snipert ! -
#1006 Úgy kellett volna megcsinálni, hogy a golden key-ért található cucccok azok szinteződnek automatikusan veled. ÚGY lenne értelme, így egy vicc. -
#1005 pedig nagyon okoskodott itt valaki hogy csak a hülye nem veszi észre hogy melyik az aranykulcsos láda.de úgylátom azért vannak itt is akiknek sikerült kinyitni véletlenül:P -
#1004 hát igen meg is lepődtem mert senki nem mondta még hogy talált volna legendaryt:) -
#1003 Haver is igy járt meg is mutatta hogy melyik ládát nem szabad kinyitni ! :D -
#1002 A Shift-hez nincs kód én is kerestem a kódot de nincsen !
A léyneg az hogy menj fel a Shift oldalára ott menj a Game Platformra és ott a steam-nél menj arra hogy Unlink aztán menj be a játékba Exta menu Shift Code és ott jelentkezz be és menj arra hogy My Offers és lesz egy Welcome to Shift üzid ha eze megvan nincs több teendöd !
Inditsd a játékot és kiirja hogy már 2 kulcsod is van ! -
#1001 véletlenül mi?:) -
#1000 A Shift-hez hol találom a kódom?
Bocs a sok ostoba kérdésért. -
Landor #999 -
#998 Tegnap sikeresen elhasznaltam az egyiket :s -
#997 De hülye vagyok! Bocs az utolsó képes kérdésért. ...
Közben már látom, hol jelzi a kulcsot. Kár, hogy nem szerkeszthetem a hozzászólásomat. -
#996 Epic... -
#995 Naná, hogy úgy vettem!
Viszont hol kéne lennie? Mert nem látom sehol.
Valamint regisztráltam a Shift-be, de az extra opcióknál azt írja, hogy regisztráljak vagy jelentkezzek be. Miután mindkettő megvan, mi kellene még neki?
még egy kérdés:
ezt a Vault Hunter's Relicet mikor érdemes elhasználni?
-
#994 Ha előrendelésben vetted, akkor nálad van. -
#993 A Golden Key-t majd megtalálom valahol? Vagy honnan fogok szerezni?