Számítógépeket loptak a besenyődi iskolából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ne túlozzunk, az is biztos, hogy a börtön csak ront a helyzetükön, megjavulni ott nem fognak...
Azt nem értem, hogy behatoltak egy iskola területére... akkor ez mitõl lopás és miért nem betörés? Azért mert nem tört ablak, hanem csak egy bukóra hagyott ablakon mentek be? Attól ez még simán betörés szerintem... legalábbis, ha jogilag nem is az, én tutira az annak megfelelõt szabnám ki a kis suhancokra... hadd rohadjanak el a böriben mindenki köcsögeként...
"Rómeó, mit hoztál ki legutóbb az iskolai könyvtárból?"
"Én? Monitort... CD-t... gépeket..."
"Én? Monitort... CD-t... gépeket..."
Nálunk szki-ben az egyik használaton kívüli könyvtári gépbõl lopták ki a RAM-ot, volt is belõle felhajtás, tépték a füleket, vallattak, fél suli mehetett "Pingvin" elé, stb.
Az azért nem jutott eszébe egyik nagyokos tanárnak/rendszergarázdának hogy a burkolatát vissza kéne tenni mielõtt egy forgalmas helyiségbe lerakják, talán akkor nem vitték volna el a RAM-ot. Az 5"25-ös helyeken át való tépkedés nem volt jellemzõ.
Az azért nem jutott eszébe egyik nagyokos tanárnak/rendszergarázdának hogy a burkolatát vissza kéne tenni mielõtt egy forgalmas helyiségbe lerakják, talán akkor nem vitték volna el a RAM-ot. Az 5"25-ös helyeken át való tépkedés nem volt jellemzõ.
Nálunk régebben szki-ben a ramokat lopkodták ki a gépekbõl. 5"25 burkolat elölrõl le aztán könyékig be, és kitép. Rosszabb esetben a ram tartó pöckök is letörtek, hogy rohadjanak meg... :/