Jónevű rendezők versengenek a Die Hard 5-ért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még film, amit nem Justin Lin fog rendezni az elkövetkezõ öt évben?
Éppen a fosformersz miatt nem kéne az 😄
Nem kell a dáj hárd ot elkúrni
Nem kell a dáj hárd ot elkúrni
Am Tarantino nak kéne rendeznie 😄
Esetleg Rodriguez, vagy minimum Antal Nimród.
😄
Amúgy mi lesz az ötödik részben, kerekesszék verseny? Brúsz papa már nem majigyerek.
Amúgy a kedvenc akciózós filmem tõle Az utolsó cserkész (R: Tony Scott/ Top Gun-Crimson Tide-Tiszta románc).
😄
Amúgy mi lesz az ötödik részben, kerekesszék verseny? Brúsz papa már nem majigyerek.
Amúgy a kedvenc akciózós filmem tõle Az utolsó cserkész (R: Tony Scott/ Top Gun-Crimson Tide-Tiszta románc).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy Die Hard 5-öt amúgy is bárki meg tud rendezni. Nem kell ide semmi extra.
Heh, lehet, hogy McTiernan mellõzött lett eléggé az utóbbi 5-10 évben, de a filmtörténelem során már bizonyított pl Predator, Die Hard, Basic és még a 13. harcos is jó volt szerintem. Csak egy jó forgatókönyv kellene egy jó sztorival.
Mit ne mondjak a Supercsapat és a Wolverine írója elég közepeset alkotott, én nem szívesen engedném a Die Hard közelébe.
Mit ne mondjak a Supercsapat és a Wolverine írója elég közepeset alkotott, én nem szívesen engedném a Die Hard közelébe.
Uwe Boll kell ide <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Van egy Refn, akinek ott a Bronson címû elismert drámája, meg az igen szélsõségesen megítélt Valhalla Rising-ja. A Drivenrõl még nem tudok semmit, de akárhogy is nézem, nincs igazán akciófilmes tapasztalata.
És te mit tudsz Cornish-ról ha már szóba hoztad? Most van neki egy rendezése, amirõl még nem tudni milyen, ráadásul ez is inkább vígjáték.
Justin Lin meg a kõszar Halálos Iramban filmekkel inkább a közelébe se menjen a Die Hard szériának. John Moore dettó.
Ellenben ott van Len Wiseman, aki már bizonyított épp a negyedik Die Hard mozival. Ennyit errõl.
John McTiernant senkinek nevezni pedig épp a te "hozzáértésedrõl" árul el mindent.
És te mit tudsz Cornish-ról ha már szóba hoztad? Most van neki egy rendezése, amirõl még nem tudni milyen, ráadásul ez is inkább vígjáték.
Justin Lin meg a kõszar Halálos Iramban filmekkel inkább a közelébe se menjen a Die Hard szériának. John Moore dettó.
Ellenben ott van Len Wiseman, aki már bizonyított épp a negyedik Die Hard mozival. Ennyit errõl.
John McTiernant senkinek nevezni pedig épp a te "hozzáértésedrõl" árul el mindent.
Már várom mikor kezdi valami kultúridióta, hogy Nolan vagy Tarantino kell ide...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És mennyire ismered ezeket a jelölteket? Egy Refn bármelyik eddigit kenterbe veri, Cornish-ról semmit sem tudsz és az Attack of The Block jól néz ki. Lin nyilván divat, de mindent elmond a hozzáértésedrõl, hogy Len Wisemant emlegeted, akinek nincs stílusa, csak iparos, vagy McTiernant, aki végképp egy senki. Régen jó volt, de azóta értékelhetetlen.
McTiernan valóban jó lenne, de én még a negyedik részt levezénylõ Len Wisemant is szívesen látnám a rendezõi székben.
Ezek a jelöltek viszont nem túl biztatóak.
Ezek a jelöltek viszont nem túl biztatóak.
Van fia is? Azt hittem, csak lánya. Bár valami rémlik... Ejj, de régen láttam már õket.
Szerintem mindegyik rész fasza volt, remélem ez is az lesz.
Szerintem mindegyik rész fasza volt, remélem ez is az lesz.
McTiernan sitten van szövetségi nyomozás félrevezetése miatt.Majd arról csinálhat filmet,de ezt nem fogja.Hozzáteszem,sajna...
Mctiernian király lenne
fiatalok szar filmeket csinálnak
fiatalok szar filmeket csinálnak
Gratullok, öblögess. Ez akkora baromság, mintha valaki most akarna John Carpenterrel filmet rendeztetni.
A Ragadozó és a Vadászat a Vörös Októberre rendezõje. Igen, király lenne.
a rollerball és a 13. harcos rendezõje. király lenne, persze.
A rendezõk személye nem túl biztató, a forgatókönyv írója még rendben lenne... John McTiernan kell ide!
Az elsõ 3 rész a legütõsebb....
Azért várom.
Azért várom.