Nokia 500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet beállítani az sms hangot? Hol lehet betölteni?
De k*rvajó géped van istenem....
Sajtóértesülések szerint a finn gyártó túlélésének szempontjából kulcsfontosságúnak tartott amerikai mobilpiacon nem fog megjelenni a Nokia üdvöskéje, a MeeGo platformot futtató N9.
Nemrég jelentették be, hogy számos, az Egyesült Államok területén mûködõ üzletüket kénytelenek bezárni, sõt, ami a Nokia online boltjait illeti, azok teljes mértékben eltûnnek majd az országból.
tmp: A Nokia nem akart Androidos telefonokat csinálni, mégpedig azért nem mert hosszabb távon az nem kifizetõdõ. Az MS szabadalmi pereket akaszt az Androidos gyártók nyakába és tejelnek is mint a huzat. A Samsung minden egyes eladott mobilja után 15!! dollárt kap a MS, a HTC-k után 5 dolcsit!!
Így már talán érthetõ, hogy a Nokia miért inkább a Microsofttal való szövetkezést választotta.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
György
Nekem volt 6600, N95 8GB-om most N900am van és egyikkel se volt semmi gondom (csak az árával)
Ki mondta, hogy f??det rám?!

Az android nekem nemjön be:S
Amúgy 3110 az isten!:D csak kicsiben kellene! GPS, net...ezek nélkül is lehet élni ám!;) Na mindegy, csak azt szerettem volna közölni, hogy ez mind csak elhitetett "szükséglet"! Bár nyilván ahogy írtam, attól is függ, hogy mit melózol, mennyit utazol...stb., nekem szerencsére nemkellenek, nem szükséges, 8-10h kimarad "hi-tech" nélkül na bumm...:D
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Be happy. :) Running!
amúgy az általad említett funkciókra a Samsung M8910 - Pixon 12 telefon alkalmas lehet
Ennek az eredménye:
A több mint húsz százalékos piacvesztés mellett közel félmilliárd eurós veszteséget is kénytelen volt elkönyveli a Nokia.
A moody's leminõsítette a nokiát
Nekem ~1éve van smartphone-om, de a lelkesedésen kívûl nem is volt rá szükségem! Ha nem autóval járnék, lehet, hogy kihasználnám a zenét, az e-maileket talán használom, és felnézek néha a fb-ra és böngészek egy nagyon minimálisat ha van pár olyan percem, de ezeket kibírom hazáig, a kocsiban meg van 32gb zeném...szóval nekem ha lenne valami normális kicsi teló amin lenne sms/mms/hívás/fogadás/12mpx csak, akkor tuti vevõ lennék rá!
Mert azért egy jó fényképezõ praktikus lehet, de 5mpx még szerintem karcsú!
Persze akik olyan helyen meloznak vagy tanulnak ahol mondjuk az utazás ideje alatt még dolgozhatnak is a telón azt megértem, de szerintem nagyonsoknak csak felvágni kell, mert az okosteló a legelérhetõbb "luxuscikk", sokkal olcsóbb mint egy verda, meg a benzin...bár ha feltölteni sem tudja a kártyát...mindegy, ez csak egy kis röpke gondolatmenet volt!:)
Szoval nehogy megsértõdjön meg okosítson valaki, csak a szimpla kérdésre válaszoljatok ha akartok, hogy mi az amit mamár nemtudtok nélkülözni a telón?!
Ha nincs zsó ájfonra akkor ti mit vennétek?
Engem a Samsung meg Motorola meg társai csodák nem gyõznek meg.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sajnos ma már eléggé a béka segge alatt van a Nokia, pedig régen nekem is csak Nokiáim voltak (3310, 6210, 6310, 2 db 7650)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Szeptembertõl feltételezve bruttó 50 000 forintnak megfelelõ áron lesz elérhetõ.
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill