15
  • zetortraktor
    Eleve minek nézzek olyan filmet a tévében, amit láttam? Vagyis fel sem háborodnák.
  • Parker71
    Én olyan régóta nem nézek filmet tv-ben, hogy ezek a vágásos dolgok fel sem tüntek - azért én erősen felháborodnék, hogy ha azt látnám a tvben, hogy az általam készített filmet nem úgy adják le, ahogy én azt elkészítettem - pofátlanság - ezért nem szokták őket perelni?
  • m minnifield
    az is röhej, hogy állítólag itt senki nem nézi mégis nyavajognak miatta.
  • a_n_d_r_e_w
    Azert rohej, hogy sokan itt pfujjognak, hogy jajj mi lesz, az RTL megvette a film+-t, most tonkreteszik. EDDIG is az RTL voltak a fent emlitett csatornak, semmi nem fog valtozni, ez tipikus hulyegyerek hozzallas.
  • Longshadow
    Ne szórakozz Zohannal, ezt a filmet rendesen megvágta az HBO.
  • zetortraktor
    Nem kell tapsolni, ha nem értesz hozzá, de az HBO még az Amélie-ből is kivágta az orgazmussikolyok hangjait, amikor 8 előtti időpontra betette, de egyébként olykor betesznek 16-os filmeket korai időpontra, amiket óvatosan módosítanak.

Amerikában egyébként is úgy szoktak vágni, hogy beleférjen egy film a 84 percbe, ami a tévés két óra. Nekik nem gáz a korhatáros jelenet, csak az okoz gondot, ha hosszú egy film.
  • Rotyoka
    Ha találsz te az HBO-n egy filmet ami vágva van megtapsollak.

Rtl Klub csinálta azt, hogy a 6. érzék című filmet, leadta 12-es karikával ugy hogy a film 12 percel rövidebb volt!
  • Rotyoka
    Film+ on eddig voltak jó filmek, meg egyedi reklámok (lásd Arnold Schwarzenegger -es).

Most már ott is a vv, meg a foshírek fog menni. Eddig is minimálisan néztem tv-t, de most ez a minimális nullára fog csökkeni.
  • defiant9
    Ez azért rossz mert csökkenti a csatornák közti természetes szelekciót. Az RTL odaáll a műsort továbbító társaságok elé és azt mondja itt a csomag csak egyben eladó, punktum. Hiába nincs igény Prizma TV-re akkor is rá kell allokálni a frekvenciát, amit végső soron mi fizetünk meg az előfizetési díjban.
  • zetortraktor
    Ennyire ne legyen már nehéz a szövegértés.

1. Az RTL Klub nem vett meg semmit. A nemzetközi RTL csoport vette meg.
    2. A Film+ eddig is mondhatni az RTL Klubé volt. Semmi nem fog változni.
    3. Minek ez az RTL és TV2 fóbia? Minden csatornán van vágás az AXN-től a Viasaton át az HBO-ig.
  • Vazeratti
    Eddig nem oda tartozott?
  • m minnifield
    tv2.ő
    ezért 15 fekvőtámaszt kell csinálnod
  • KennyGTP
    Ha a retekklub alá fognak tartozni a Film+-ok akor már tényleg elgondolkozok hogy érdemes lesz-e kábel díjat fizetni :S, mert érzem hogy hiába lesz(nek) kint a 16 és 18-as karikák a filmen igy is-úgyis összevagdossak a filmet :S (mint ahogy a retekklub és a tv2.ő szokta amiket már vagy 1 éve nem nézek XD, na jó csak a híradót az is reggel).
  • kalapos01
    Én is olvastam, hogy ők írták a Médiatörvényt, ami meghatározza, hogy mit mikor lehet adni. Pedig örülhetnél, mert az RTL volt olyan belevaló faszagyerek, hogy majdnem 300 millió forint büntetést kapott már idán azért, mert rossz időpontban adtak műsort rossz karikával.

(Na, jó, megsúgom, hogy ez a hír annyit mond, hogy az RTL megvette az RTL-t. Na, bumm. Ez a hét csatorna eddig is RTL-es volt, csak azután az IKO-hoz passzolták őket, némelyik nevét meg megváltoztatták. Most már nincs mondjuk Humor-1.)

Amúgy is, mi a tökért akarod te nézni ezeket a csatornákat. Meg miért akarsz filmeket nézni tévében?
  • tmk
    Már csak ez hiányzott...most már szinte az összes létező magyar csatornán, reteklub által cenzúrázott filmek fognak menni...