Nem lesz több Red Faction játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
red fection 1 resz: marha jo volt, jo tortenet, jo rombolas, nekem naon bejott
2 resszel nem jatszottam bevallom, de ezt 1 ora utan le kellett h toroljem, ugralo szornyek, egy elhibazott loves utan epithettem fol a lepcsoket, nem jott be
siker orientalt e vagy sem, egy red faction jatektol tobb fegyot varok el mint 4 aktiv, es egy kicsit jobb storyt is, RIP red faction, de az armageddon stilusu jatekokert nem
2 resszel nem jatszottam bevallom, de ezt 1 ora utan le kellett h toroljem, ugralo szornyek, egy elhibazott loves utan epithettem fol a lepcsoket, nem jott be
siker orientalt e vagy sem, egy red faction jatektol tobb fegyot varok el mint 4 aktiv, es egy kicsit jobb storyt is, RIP red faction, de az armageddon stilusu jatekokert nem
Na meg ha nem hazudtak volna a pofánkba a létezõ ÖSSZES csatornán a játék fizikájáról, akkor lehet, hogy nem lett volna csalódás sokak szemében a dolog...
Másik fele, hogy elég vicces franchise-nak nevezni egy olyan sorozatot, ahol csak a név marad, és minden egyes rész teljesen más stílus, mint az elõzõek...
Másik fele, hogy elég vicces franchise-nak nevezni egy olyan sorozatot, ahol csak a név marad, és minden egyes rész teljesen más stílus, mint az elõzõek...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerettem az elsõ két részt, reménykedtem, hogy elkészül majd egy arra hajazó is, de tévedtem...
A Guerilla azért tetszett, mert szabadon bejárható volt a tér. Mivel GTA-n nõttem fel, ez nálam mindig elõny.
Ez az újabb próbálkozás viszont már szánalmas volt. A grafika, meg az eksön okés, de a történet...
Hát Rest In Peace Red Faction! 😞
Remélem azért majd egy értelmes gárda megvásárolja a jogokat és visszatérnek az alapokhoz.
A Guerilla azért tetszett, mert szabadon bejárható volt a tér. Mivel GTA-n nõttem fel, ez nálam mindig elõny.
Ez az újabb próbálkozás viszont már szánalmas volt. A grafika, meg az eksön okés, de a történet...
Hát Rest In Peace Red Faction! 😞
Remélem azért majd egy értelmes gárda megvásárolja a jogokat és visszatérnek az alapokhoz.
"A mai sikerorientált, kemény üzleti világban még egy ilyen jól kidolgozott sorozat is, mint a Red Faction kénytelen szembe nézni a kor követelményeivel."
micsoda kegyetlen világ...talán ha maradtak volna az elsö, de legalább a 2. rész szinvonalánál, akkor még talán jo is lett volna...helyette kaptunk egy fos guerilla-t aminek semmi köze nem volt az elsö két részhez és egy kellemes armageddon-t, de ennek se sok köze volt az eredeti részekhez :S
micsoda kegyetlen világ...talán ha maradtak volna az elsö, de legalább a 2. rész szinvonalánál, akkor még talán jo is lett volna...helyette kaptunk egy fos guerilla-t aminek semmi köze nem volt az elsö két részhez és egy kellemes armageddon-t, de ennek se sok köze volt az eredeti részekhez :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az Armageddont még nem vettem meg, de a Guerilla élvezetes volt. De hogy kidolgozott lett volna? Egy rakás egysíkú küldetés, amit néha megtört egy egy átvezetõ mozi, amiben mindenkinek ugyan olyan feje volt.
A tv sorozat pilotjában meg ilyen bénán elintézni Alex Masont...hát, jobb is ha nem lesz belõle rész.
A tv sorozat pilotjában meg ilyen bénán elintézni Alex Masont...hát, jobb is ha nem lesz belõle rész.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams