15
Renegade Ops
  • Calver
    #15
    na, Blazemo táp. nagyon, nagyon táp. a spec képessége (Incinerator) olyan, mint egy rövidtávú lángszóró, minden irányba, és közben sebezhetetlen - és ez tart feltápolva 9 másodpercig, plusz az utolsó extrával (Nova) még instant fel is gyújtja és istenesen megcsiklandozza a közelében lévőket. kedves.

    hozzá első szinten (3 pontért) van automatikusan élet és lőszertöltő fejlesztése, ami megint nem kicsit hasznos tud lenni.

    egyetlen baja, h Buggy-val van, ami imád fejre állni, de így is gond nélkül lezúzogattam vele Hardcore-on Coldstrike (ami btw nem nagy eresztés, össz 3 küldi), meg Inferno campaign nagy részét. vicces karakter, na
  • Calver
    #14
    aha. Roxy-val elején szórakoztam, de gondolom ő akkor lesz igazán vicces, amikor feltápolód airstrike-ot instantra - azért maradtam Diz-nél, mert nála EMP instant, és nagyon, nagyon csúnya dolgokat lehet vele csinálni

    airstrike cooldownja feltápolva mennyire durva? gyorsan használható újra, vagy szökőévenként egyszer?
  • tutituti
    #13
    Roxy nekem bejött.Nem volt rossz.Blazemo kimaradt.
  • Calver
    #12
    erősen halott topicnak tűnik, de azért bekérdezek:
    adjatok nekem tippet arra, h melyik karakternek vicces még a játékstílusa. alapjátékot most fejeztem be Diz-el, viszont ő már messze maxon van, aztán akarok egy kis változatosságot Coldstrike-ra. Roxy és Blazemo között vacillálok, ötletek?
  • zsakosfrodo2
    #11
    Nem tudom, hogy jár-e erre valaki, de van egy Renegade Ops-om, amit cserélnék a hétvégi akciós Trine 2-re vagy Gotham City Impostors-ra. Valamelyikre elég. Ha érdekel, írj privátot.
  • tutituti
    #10
    !!!!megjött!!!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Renegade.Ops-SKIDROW
  • Newfronter
    #9
    TESZT
  • tutituti
    #8
    Nem ez lenne az egyetlen játék, ami késik.
    Azt eddig is tudtuk, hogy a Renegade Ops PC-s verziója késni fog, főleg azért, mert szeptember 14. már elmúlt, és a játék sehol. Igaz, az Avalanche Studios soha nem mondott konkrétumot ezzel kapcsolatban, de a Steam-en olyan információ látott napvilágot, hogy valamikor a jövő hónap végén lehet rá számítani.


    Ezért nem szabad a gázpalackok mellett dohányozni

    Addig már csak egy hónap van, szóval viszonylag hamar ki fog derülni, hogy mennyire igaz mindez. A Renegade Ops a játékost egy mobil kommandóba helyezi, melyet az ellenséges vonalak mögé küldenek, hogy ott próbálja meg megakadályozni egy bomlott elméjű alak, Inferno világuralmi terveinek valóra váltását.


    Már megint egy robbanás

    Az ellenséges egységek megfutamítására számos variációban állnak lehetőségre járművek, elektromágneses sokkolók, vagy akár egy Gatling is, ha úgy kívánjuk. Játszhatjuk egyedül, vagy osztott képernyőn ketten, esetleg csatlakozhatunk az online játék négyjátékos kooperatív módjához. Ez utóbbi esetben a cél a toplista teteje.

    source GS
  • Newfronter
    #7
    Egytől félek, hogy rövid lesz.
  • tutituti
    #6
    Köszi hogy fáradtál.Így azért kialakult egy kép róla.Pc-n várom már nagyon.Kicsit ilyen interstate hangulat jön át.
  • Newfronter
    #5
    Járművekkel lehet menni, gyalogosként nem. De pont azért bejön mert könnyen irányítható és a lényeg a romboláson van. Áthajthatsz házakon is, és látod ahogy rombolódik szét a fal, viszed a törmelékeket, és érzed magát a kocsit, mint földi járművet, meg van a súlya. :)
    Van elsődleges és másodlagos misszió. A trial verzióban a másodlagosoknál a rabokat kellett kiszabadítani, ott a konténert kellett lerombolni, amibe be vannak zárva a rabok, a kocsiba 3db fér el, és őket elvinni a templomba, ahol a templomot egyre jobban felépítik.
    Az elsődleges küldetés mindig valami nagyszabású akció, pl. tankokat kell szétszedni, nagyobb szállító járműveket.
    Az egyedi az benne hogy pörgős, nagyon igényesen meg van csinálva a rombolhatóság. A jármű amit vezetsz először vízi jármű, majd valami kis furgon, amik a küldetések során egyre brutálisabb fegyvereket kap. A fegyvered is vagy 3 féle lehet, elsődleges a gépfegyver, ez is fejleszthető, mini EMP bomba a másik gombon, a harmadik meg egy hőkövetős rakéta.
    Az tetszik legjobban hogy a kocsi marha jól ki van dolgozva, a fizikája is, nem az a B kategóriás érzésed van mikor játszol.
    De hogy milyen a teljes játék azt nem tudom, csak a trial-t próbáltam, de azt nagyon élveztem. Jó kis árkád játék, még régen a 90-es években az ilyesfajta játékokat nagyon kedveltem. PC-re is jön elvileg ebben a hónapban.

    Megveszem ha az értékelések is jókat mondanak róla, mert hiányzik egy ilyen őrült járműves játék. :)
    Látom lesz split screen és online multija is, szóval ha nem szúrták el, ez bizony ütni fog.

    Lehet furákat írtam így éjfél fele, ezt nézzétek el!
  • tutituti
    #4
    Majd írj róla hosszabb véleményt ha van kedved.
  • Newfronter
    #3
    Nagyon király ez a játék, most próbáltam ki a trial-t XBLA-on. Visszahozza a régi játékok hangulatát, de lehet PC-re veszem meg, majd kiderül.
  • Gabe18
    #2
    Eh, már kezdtem örülni hogy egy új Cannon Fodder van születőben, de látom mégsem, mert itt csak járművel lehet menni...
  • tutituti
    #1
    Új, kooperatív lövöldözős móka érkezik a Just Cause fejlesztőitől.
    A Just Cause játékokat jegyző Avalanche Studios egy új projektbe kezdett bele: még idén érkezik a Renegade Ops!

    A történet szerint a \'Renegade Ops\' nevű kommandó tagjai leszünk, akiket az ellenséges vonalak mögé küldenek: el kell kapnunk a gonosz és őrült Inferno-t, aki terroristaként világuralmi terveket szövöget és egy hatalmas bombát akar felrobbantani. Természetesen rengeteg fegyver, eszköz és jármű lesz segítségünkre ennek megakadályozásában. Dönthetünk, hogy egyedül, a szóló kampányban játszunk, vagy az offline, 2 fős osztott képernyőt választjuk, esetleg az online, 4 fős kooperatív módot részesítjük előnyben. Az ígéretek szerint bármit elpusztíthatunk majd, ami az utunkba akad.

    A játékot az Xbox Live Arcade és PlayStation Network hálózatokon, valamint PC-n lehet majd elérni, ha minden igaz, még idén.




    http://www.gamespot.com/xbox360/action/renegade-ops/images.html