A vártnál lassabban terjed a mobilos fizetés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Mobilos fizetés ... azért ennyire messze még ne menjünk.

Tavaly láttam elõször SMART kártyát, ausztriában. Kiröhögtek hogy ez nekik már évek óta alap. OTP meg ebben az évben vonta be a bankkártyákat, hogy SMART kártyára cserélje õket, de azt is minek, mikor még egyetlen SMART kártyás fizetési lehetõséget nem láttam itthon ...

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Gerygrey
És ha elhagysz egy köteg húszezrest...?

Egyébként valószínûleg van rá megoldás, hogy letiltsd. Vagy a fizetést bonyolító app indításkor jelszót kér, amit csak te tudsz.
Gerygrey
Meg sárga csekkel a postára :) Igazi XXI. századi megoldás :)
sok ember még 3310-es nokiát használ, kíváncsian várom mikor fog elterjedni. Mellesleg, ha elhagyod a telót hogy tiltod le?
Pharaoh
Szerintem a kis értékû vásárlásoknál nem lenne rossz, utálom, mikor vki 5 zsemlét is bankkártyával fizet és ezért kell egy "csomót" várni.

"Az okokat nem részletezném."

Nem is kell. Mindenki tudja, hogy ennyire ostobák és nyilván abszolút tudatlanok. Jó helyen van a pénz a befõttes üvegben. És hadd járjanak csak a lábukon vásárolni, ahelyett, hogy a fotelbõl tennék.
Nekem nem tetszik az 5 let. Szóval nem érdekel, hogy terjed. Használni nem fogom. Nem egy- két ismerõsöm a mai napig nem használ bankkártyát, bankokat sem! És meg tudom érteni õket is. Az okokat nem részletezném.
Ki mit várt... Szerintem meg gyorsabban terjed a vártnál :p