43
  • underground2
    A Force Unleashed én sem értem miért van bent, amikor az első rész nagyon jó lett, de helyette a második részt kellet volna berakni! Mivel az első résszel elentétben, nagyon rövid, szinte alig van újdonág benne, a harcokál lassúl a játék (pc-n, konzolon eggyaránt)!
    Szóval nem tudom mi a bajuk az első résszel, remek története van, igazi star war hanguat, és a remek grafik (a GTA 4-ben debütált Euforia Engine-k köszönhetően)!
  • Silenzio
    "közben felnőtt pár olyan generáció, akik már a Call of Duty részeit tartják alapműnek." Ezt remélem, ti sem gondoltátok komolyan. Azokkal szemben azért a DNF-nek elég sok erénye van. Agyatlan áltaktikus csőlövölde, gratulálok, hogy a mai pubertások ezután nyalogatják a 10 ujjukat. Atyaég. A DNF-ben a fíling hibádzik, de az nagyon. Azt viszont nem lehet receptbe foglalni: vagy benne van a játékban, vagy nem. Ez már alkímia, néha a legnagyobbak is elcseszik.
  • vmiki88
    Ha nem játszottál a Dragon Age: Originssel, addig nem is fogod megérteni.
  • Fbn Lx
    dragon age 2 mit keres a listán
    még mindig nem értem, miért gyűlölik ennyire
    én full elmerültem benne.
  • Skynet
    "megvettem a COD4-et is, felbuzdulva a MW2 élményén, de nekem az ultrabéna volt multiban."

Tehát azért mert nem minden fegyver látszatilag rángat egyébként halálpontos,nem adja be a találatokat a játék ha félméterrel mellé/fölé lősz,nem rohangál minden idióta autistákat kisegítő perkekkel,és úgy egyáltalán nem egy romba butított fos az egész, akkor az már ultrabéna...:D
    Az hogy a COD klánok és a jó játékosok a mai napig a 4-el és a régebbi játékokkal játszanak,az MW2-t és Black opsot messze elkerülik és csak ilyen magukat "pro" gyerekeknek képzelő barmok videóitól hemzseg a net mindent elárul...
    Az MW2 és a Black ops multiban SEHOL sincs az elődökhöz képest....
  • ktamas74
    A MW2 a legjobb játék..lehetett volna, ha nincs 10 perces játékidő (pl. tdm-nél), ha a Steam nem halna le ilyen gyakran (vagy lenne dedikált szerver) illetve a legközelebbi szerver nem Németországban lenne min. 100-120-as pinggel.
    Amelyik idióta ezt kitalálta, én azt lógatnám fel a *****nál fogva. Ja és nem ártana a csalóknak végleges IP ban.
    A Lightweigt és Commando perk sem kéne bele. Vagy ha igen nevezzék át Unreal Warfare-re.
    De hogy pozitívumkat is írjak: tetszetős grafika, átlátható menü, sokfajta játékmód és nem utolsó sorban COD hangulat. :)
  • RoyalPredator
    MW2 helyett Black Ops-t kéne említeni. Annál szarabb COD sose volt.
    (De még lehet...)
  • Jimmyke
    Kojima utálja, hogy a trailerek mindig lelövik a poént, ezért a MGS2 marketingje durván félrevezette a rajongókat (pl. Raidenről szó sem esett, mindenki azt hitte ismét Snake lesz a játszható karakter, stb.). Hatalmas nerdrage lett belőle anno.
  • stockhouse
    Vagy tényleg nagyon hülye a cikkiró vagy csak a hsz-ek generálására csinálták ezt a posztott. Komolyan, büntetni kéne aki ilyeneket enged leközölni mint hir. Mikor a tájékozatlanság és az inkompetencia háttérrel párosul, akkor ilyen förmedvények születnek cikk cimszó alatt. Az okot már leirták egy páran alattam.
  • Zolivok
    hüvős történet beszarok
  • Rotyoka
    Van SoF 3 ? :D:D

Én az 1-et imádtam, a kettővel toltam kb 10 percet és röhögve töröltem le :D
  • Etinger
    Pedig jó sok Mario betét van benne :| Szereplők, ellenfelek.. Yoshi Island lényei pl.
  • narumon
    Starcraft 2 mint csalódás? Szerintem alig akad ember aki ezt mondaná rá. Az egyik olyan játék ami minden kiadott forintot megért!
  • mochee
    Nem sok játékkal játszottam ebből a listából, Bioware fan vagyok én is és a Dragon Age 2-vel nagyon egyet kell értenem. Talán még előrébb is raktam volna a listán. Remélem a DA 3 visszatér az első rész megoldásaihoz és nem kell még egy ilyen szar Bioware játékot elviselnünk amint a DA 2.
  • dronkZero
    Hűvös történet tesó, de attól még a játék egy kalap szar.
  • KP27
    Nálam a Deus Ex 2 a legnagyobb csalódás. Egyszer végigjátszottam,utána soha többet elő nem vettem.
  • YMan
    "Call of Duty: Modern Warfare 2"

bakker... a specops és a multi nagyon jó... single-vel nem játszottam mert nem szeretem a linealitást.. megvettem a COD4-et is, felbuzdulva a MW2 élményén, de nekem az ultrabéna volt multiban.
  • zeze97
    Duke Nukem Forever??? Az elsőn? Ezt nagyon nem kellett volna...
    Duke Nukem Forever története.
    A Duke Nukem 3d megjelenése után a 3d realms elkezdett dolgozni egy motorra (sry a nevét nem tudom), aztán megjelent a világhírű qake motor, és a Kedves 3D Realms erre kezdte fejleszteni,az új játékot, mivel nem dolgoztak (passz hogy miért), megjelent az Unreal Engine, amire megint újból írták, ez ment addig, amíg meg nem unták fönn a nagy töketlenkedést, és perbe fogtak a 3D realms-al.
    Befejezésül a Gearbox,fogta magát, és a jogok mebvétele után elkezte fejleszteni tavaly a játékot, és mivel a Gearbox hamar adta ki a játékot jó, hogy nem lett 2011.
  • zola2000
    A super mario brothers 2 is erdekes dolog, az eredeti japan SMB2 pl jo lett, viszont tul nehez lett volna amerikaba, ezert a doki-doki panicot skineztek at mariosra, es azt adtak ki.amerikaban es europaban.
  • Skynet
    MGS egy ilyen listán? Kb ennyit is ért az egész "forrás"...:)
    Talán a Daikatana-val és a Cod MW2-vel egyetértek a listán.
  • Old PS Fanboy
    A MGS2 befejezését szerintem ugyanazok nem értik, akiknek a Matrix és az Inception is örök kérdőjel marad.
    A hülye degenerált Amcsiknak!
    A Metal Gear miatt pedig külön harapni szoktam, én mindig intelligencia tesztnek használom, ha valaki köpködi rögtön tudom, hogy szegénykém 90-es IQ alatt mozog.
  • gulyasandras
    Minden 3D Construction Kitet felhasználó játék.

A Pokol Angyala (Oliver Software)

Croc 2, Unreal 2, Diablo 2
  • JaSoN HuNTeR #21
    ilyen hülye béna cikket. Semmi értelme nincs mivel olyan nevek vannak benne amik végülis tök jó játékok és nem tudom mi bennük a csalódás, ja de bocsi 1 db van a Duke Nukem mert az tényleg gyenge.
  • Justil
    Rájöttem, hogy elcsesztem az előző hozzászólásnál, kihagytam a KotoR-t. Elvileg az NWN után jött ki, na, és azzal semmi bajom, sőt, nagy kedvencem.

Viszont nekem ezek a mindenféle Mass Effectek meg Dragon Agek abszolute nem jönnek be :P
  • Evoluti0N
    És mint fanatikus Bioware rajongó dobom is rád az első követ.
    Na de komolyra fordítva a szót (mondjuk az tényleg komoly, h Bioware fan vagyok) a DA 2 tényleg csalódás lett, de az előtte megjelent Bioware játékok mind kedvenceim.
    De ahogy mondani szokták "kinek a pap, kinek a papné". :)
  • pumab
    Miaz ,h sose fog megjelenni az episode 3 ?! Hogy lehet egyáltalán egy valve játékot csalódásos listára berakni. Azírják lehet half life 3 lesz de még az sem biztos, minnél tovább készül legalább annál jobb lesz legalább mint a Black Mesa Source
  • LeventeV
    ha a mario 2 alatt a régi mariot értik amelyikben valami maszkos valamik rohangáltak és zöldséget lehetett kihúzni a földből akkor az nem mario. az a Doki Doki Panic. japánban ezen a néven jelent meg. külföldi verziókban a főkaraktert kicserélték mariora, ráírták, hogy SMB 2 és úgy árulták.
    japánban megjelent a rendes super mario bros 2, ha jól tudom akkor a Super Mario Allstars-ban a The Lost Levels az igazi mario 2.

youtube videó
  • cylonflatus
    Ha már COD, akkor szerintem a Black Ops sokkal nagyobb csalódás.
  • Mr.Grent
    És hol a Soldier Of Fortune 3? Mert a kettő után az egy rakás szar.
  • Justil
    Inkabb szubjektiv. Nekem megvan a CE, az utolso fillerig egyet sem sajnalok erte. Tegyuk hozza, h meg csak multizni sem multizom, illetve nem szarom a penzt. Egyszeruen csak kurvajol elvoltam vele par hetig.
  • morden
    Fals az olyan "csalódás" lista amin nem szerepel a 3 részre szabdalt starcraft 2
  • Justil
    Force Unleashed miert?

A Bioware kapcsan viszont csak egyeterteni tudok. Meg leszek kovezve, azt hiszem, de szvsz a Neverwinter Nights 1 ota csak bohockodnak...
  • steamsux
    DNF-el jó helyre került végre. De a MW2-nek és a HL2ep3-nak semmi keresnivalója a listán. Viszont a CoD7 Black OPS-nak fenn volna a helye a remekül sikerült multia miatt :-( .
  • Reg5
    Szerintem az MW2 pont olyan mint az MW1. Aki szereti a modern hadviselést annak valszeg mind2 tetszett. A BO viszont hígfos, nincs rá jobb szó...
  • NovaTerra
    Azért én emlékszem, hogy mw2 után minden második ember a codot szidta, hogy milyen szar lett, rókabőr, nincs detikált szerver, a 4. jobb volt, de majd a black ops megmutatja. Most a black ops szidja mindenki és mára a mw2 lett a jó.
  • davidka003
    MW2 pedig nagyon is jó volt. Single is ütött.
  • Sephi
    Mar elnezest, de a MGS2 az hol volt csalodas? Ekkora lol. A negyedik resz, na az a total csalodas.
  • bino512
    """"""""""9. Star Wars: The Force Unleashed
    Minden idők legsikeresebb Star Wars játéka sajnos egyben a legnagyobb csalódást is keltette. A The Force Unleashed egy izgalmas akciójátéknak indult, melyben Vader tanítványaként kellett felkutatnunk és kiirtanunk a többi Jedit. A siker hatására a program megélt egy folytatást is és nem lenne meglepő, ha trilógiává bővülne a soroza""""""""""

KEEEEEEEEEE? Ebben hol van h mi miatt csalódás ?XDDDDDDDDDDDDD
  • NovaTerra
    Valóban, elnézést érte. Bár akkor is tartom, hogy inkább illene az elejére link-kel együtt.
  • hkoDAVID
    Még hogy a mwf2 csalódás. Nem szoktam tolni ilyeneket,de ezzel még mindig játszok, hatalmas spec ops miatt.