7
  • tatish
    Erősen várós kategória.
    Én úgy csináltam volna, hogy a 3. részt (A vérfarkasok lázadása) egy 30 perces akció dús blokkba sűrítettem volna, mintegy előzményként és utána jöhetett volna a Kates 4. rész , 1-2 történetszállal összefűzni a kettőt, arra vigyázva hogy a teljes filmben nem 4 percenként visszatekintünk a múltba. Tehát teljesen elhatárolható 2 külön szegmens.
  • donceleger
    Szeretem ezt a sorozatot, az első rész jó volt, a második még jobb, a harmadik viszont nem tetszett, de egyszer nézhető volt. Szerintem azzal kúrták el, hogy előzmény film volt. Ezt az előzmény dolgot egyetlen filmnél sem szerettem, legalábbis kevés helyen jött be. Remélem ez a 4. rész a 2. rész folytatása lesz.
    Sokak örömére 3D-ben!
    Hát köszi, én inkább nem kérek belőle! Vagy legyen 3D, de akkor ne akarjanak mindent a látványra építeni, mert az nem jó.
  • hungi
    Akkor onnan lehet tudni hogy ez nem az Emlékmásból van, hogy itt nem tudja becsukni a kék kontaktlencsétől a száját még lövés közben sem?
  • Rotyoka
    3D vel fogják elkúrni.
  • tibisan
    felül , oldal , meg hátulnézetből nem volt még ellőve ez a beállás a katitól..
    persze ,hogy el kell lőni 4.szer is , mert szavak nélkül is tudjuk már, ez anderwörd kép
  • sajtosnudli
    Nekem nagyon tetszett az első rész, csak kár hogy a másik kettőt még nem tudtam megnézni:(
  • TVelvet
    Csak miatta nézem meg általában. :)