Csak 18 éven felülieknek: Megérkezett az ősz legjobb filmjének új előzetese
Cikk olvasása: Csak 18 éven felülieknek: Megérkezett az ősz legjobb filmjének új előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Valhalla Risinggal én nem dicsekednék, akkora egy rakat szart rég láttam. Talán a félmagyar Idonclad mostanában.
Ez a trailer miért is kapott 18 éven felüli besorolást, mert azt nem vágom?
"Mint egy vasárnap esti rtl klubos valami."
az milyen? itt mindenki spektrumot, discoveryt meg nincsistévémet néz, ne zavarj már össze minket! 😄
az milyen? itt mindenki spektrumot, discoveryt meg nincsistévémet néz, ne zavarj már össze minket! 😄
Ez mindent elmond az ízlésedrõl. Az is, hogy tudod, milyen az RTL Klubos. (Holnap egyébként a vasárnap esti valami az RTL-en a Gyûrûk ura lesz. Jövõ héten meg a Két torony. Ez megint mindent elmond arról, mennyire vagy képben.)
Akinek ez nem jön be nem gond, van nekik pár évad a Cobra 11-bõl...A többieknek akiknek meg nem minden az akció, azok nézik ezt.
Ja és akik még ismernek mást is Statham-en kívül...
Szerintem leszünk egy páran akik ezt választjuk...<#rolleyes>#rolleyes>
Ja és akik még ismernek mást is Statham-en kívül...
Szerintem leszünk egy páran akik ezt választjuk...<#rolleyes>#rolleyes>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Mint egy vasárnap esti rtl klubos valami. Semmi extrát nem láttam benne, max pár kiöregedett lófejû szinészt, akiket sosem bírtam.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Ez a film egyáltalán nem érdekel, fõleg ezekkel a színészekkel.
igen, csak te vagy igy vele lol
Lehet csak én vagyok vele így, de szerintem ez a Transporterre (Szállító) hajaz.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21