32
Kelet és közép európai zenéi
-
#32 -
Rpeee #31 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ -
#30 Ííí, mindjárt utánajárok, hogy milyenek az albumjai, mert ez nagyon "átjött"!
Köszi az infót!:) -
akkor már én is egy magyart
-
#28 Magyarok ők is!:)
-
#27 És ha már Kelet-Európa zenéjéről van szó, itt van egy kicsit más - nem csak mai modern - zene. Az érdekessége, hogy ezt egy nagyon tehetséges magyar srác játsza le, nevezetesen Arany Zoltán. Egy rakás ilyen jellegű, más népek zenéit bemutató számot játszik és rakja fel a youtube-ra.
-
#26 -
Grenzjager #25 román elektro-alter-beat band -> Suie Paparude
-
-
#23 -
#22 -
#21 -
#20 Persze, hogy magyarok. A Belgás DJ Titusz az egyik alapítója. -
Tomitoka #19 zenr vaze
-
Grenzjager #18 egy kis szarajevói bosnyák reggae-rock :)
Dubioza Kolektiv
-
karajjj #17 Fehér Balázsnak kibaszott jó hangja van, készül amúgy a rocket science lemez már -
#16 az énekesükkel van egy nagyon jó szám:
-
#15 néhány napja találtam rájuk, szerintem nagyon igényes zene. ők is magyarok.
-
#14 Köszönöm a Képzelt város-t, feldobtad a napomat vele:) Nem sok ilyen igényes muzsikát szült a magyar. Az énekhang mondjuk so-so, de szerencsére az album 90%-a instrumentális. Az viszont zseniális.
Az album egyébként ingyen letölthető a weboldalukról. -
#13 sajnos nem :( -
#12 ez a Képzelt Város valami eszméletlen
hasonló magyar muzsikákat tudsz ajánlani? :) -
#11 Esetleg innen lehet ismerős: http://vimeo.com/22763186 -
karajjj #10 nekem ez olyan ismerős valahonnan -
#9 Ez egy bolgár népdal, dubstep feldolgozásban by NiT Grit
-
#8 Potap -
infracore #7
-
Szabi1991 #6
-
#5 Képzelt Város nagyon zsír (a Napra is jó, de most csak az előzőt hallgatom!)! Köszi! -
#4 Néhány romániai kedvencem, nem rock és nem aljapop. Szerintem.
-
#3 két magyart, mert nem ismerik őket elegen
-
karajjj #2 nem éppen rock, de nekem tetszik
-
Emmegki #1 Sziasztok!
Ebben a topikban gyűjtsük össze a környező közép-kelet európai országok zenéit! Sok jó zene van, ami csak azért nem ismert, mert nem a \"megszokott\" \"eladható\" nyelveken énekelik, pedig semmit sem ront a minőségükön, sőt :) Alapjában mindenki ismeri a magyar és angol nyelvű felhozatalt, talán a németet is, de a környező országok zenéi teljesen ismeretlenek. Érdekes terep a jútúb kutakodáshoz.
Alapjában véve rockzenéket látnék szívesen itt, de jöhet más stílus is, csak ne az aljapop (májjáhííí-májjáhóóó-májjáhááhháá).
Kezdem a sort pár számmal amelyekbe én is véletlen futottam bele, remélhetőleg tudjátok folytatni:
Ukrajna: Vopli Vidopljaszova / Polonina
(nagyon jó klip)
Jugoszlávia - Plavi Orkestar - Fa, Fa, Fa¹ista
(politikától függetlenül, de tényleg)
Románia: Phoenix / Negru Voda
(folk-rock zenekar)