24
  • donceleger
    Most ezt nekem szántad, vagy félre nyomtál valamit! Mert ha nem tűnt fel, akkor én is az NMHH hülyesége miatt szóltam fel!
  • Szefmester
    A hozzá hasonló (ál)szenteknek aztán mondhatod hogy Ő nevelje a gyereket és ne a tv. Furcsa módon régebben mentek erőszakos vagy pikáns filmek, és mégis felnőtt egy generáció többé-kevésbé normálisan. De ma?! A 14-18 éves korosztály -akik már karikások egy ideje- egyre inkább dicsőségnek tekintik ha kikerülnek pl egy napiszarra. "A műsorok jelölési nem nevelték meg rendesen? Akkor csinálják meg szigorúbbra, nehogy foglalkoznom kelljen már velük."

Már látom a torz jövőt amikor mindenki egy vizor mögül nézi a világot és ha a gép szerint a látvány nem neked való akkor kitakarja a képet, és mivel egyre inkább szigorodni fognak a besorolások, így a végén konstans vaksággal fogunk létezni 18 éves korunkig a fehér szobán kívül.

Nagyon laza lehetsz ha szerinted az NMHH jobban tudja mit képes feldolgozni a gyereked mint te magad. Vedd észre, hogy mindenkinek máshol van a határ.

Párom tinédzser korában egy kórházas sorozat nézése közben elájult egy kigúvadó/kieső szemtől, sógornőm fiatalabbként (még ma sincs 18) pizzát töm a szájába miközben a fűrész x. részét nézi. Majd késő este ásítozva unottan vonul be aludni.
  • donceleger
    Most aztán jól leosztottál mindenkit, csak az NMHH-t nem, pedig ezekkel a karikákkal bizony ők is beleszólnak valamilyen szinten a nevelésbe! Nekem van gyerekem, de engem nagyon zavarnak a karikák, illetve azok kiosztásának rendszere. A mai műsorok mindegyikére ki lehetne akasztani a 12-es karikát, vagy csak mi lettünk ennyire igényesek az elmúlt években?
    Éppen a múlt hétvégén néztük a kisvakond rajzfilmet. Volt benne egy ősember is aki meztelenül járkált fel-alá és bizony ott lifegett a lába között a péló! Ez normális? Mégis hány éveseknek szól ez?
    Szóval ez a köcsög NMHH csak összezavar ezekkel a buzi karikákkal.
    Én el tudom dönteni, hogy mit engedek a gyerekemnek, és mit nem! Ha ehhez neked karika kell, akkor régen rossz! És mert az NMHH szerint nem megfelelő karika volt rajta, akkor ezek szerint te engedted nézni a gyereknek? Hát nekem magamtól is leesett, hogy még én sem nézhetem ezt a kreténséget! És ennyi! Nem néztem és le van szarva! De ahányszor szó volt róla, nagyjából tudom, hogy inkább a szöveggel volt baj, mint a képi anyaggal. Olyan kéne mint a Pusztító c. filmben az utcákon. Csúnya beszéd és jön egy büntetés cetli egy gépből!

És ez nem a kicsik védelméről szól!
    Fél évig ment a tv-ben és csak jön rá az NMHH, hogy rossz volt a besorolás? Miért nem közölték és hívták fel rá a retekklub figyelmét már korábban? Szerintetek ezzel a hozzáállással mennyire érdekelte őket gyermekeink védelme? Mert szerintem inkább a műsor után kiszabható büntetés jobban érdekelte őket! És ebben ez a gusztustalan! Nem védem az rtl-t, de azért átmegy egy határon!
  • Laza
    Egyébként ezzel is bizonyítandó, hogy mást reagálni sem tudsz, csak újabb támadást ...
  • Laza
    Az idiótaság leolvasható volt, magad mutattad meg, Én már csak kimondtam.
  • chuky123
    ide illő videó

• chuky123
    Nagyon helyes büntessék csak meg az Rtlklubot 10-100 milliókra hátha tanul belőle.
    És a mocskait nem főműsor időben adja. Amúgy egyre nézhetetlenek a hazai kereskedelmi csatornák. Aki meg azt írja mindegy mit adnak főműsor időben 12 karikával gondolom azoknak nincs gyerekük.
  • immovable
    Mit képzelsz Te meg a többi hozzád hasonló, milyen alapon oktatsz ki valakit gyereknevelésből, bármiből? Mit tudsz Te idióta?

Mit képzelsz Te meg a többi hozzád hasonló, milyen alapon idiótázol le valakit?
  • Laza
    Csak az a dolguk, hogy kutassák hol mibe lehet belekötni ... ez pedig számukra élvezet :)
  • maxy182
    Nem irigylem a Média Tanács tagjait... Végig kell nézniük ezt a sok szart... XD
  • Laza
    "melyben egy hazai híresség próbált pár találni magának"

Omg ... hazai híresség ... inkább egy agyon hypeolt bunkó.
  • Laza
    Mit képzelsz Te meg a többi hozzád hasonló, milyen alapon oktatsz ki valakit gyereknevelésből, bármiből? Mit tudsz Te idióta? Ki mondta, hogy bárki azzal nevel?

A 2-es hozzászóló jól mondja, hogy a karikáknak nem feltétlen az a lényege, hogy lásd kinek szól, hanem az is hogy melyik idősávban lehet sugározni. Egyébként pedig a digitális érában már gyerekzárat is lehet tenni a megfelelő karikákra.
    Nehogy már még kioktasd a gyereknevelésről azért, mert a retekklub nem a megfelelő kategóriában, ezáltal idősávban sugározza a szutykait.
    Undorítóak vagytok, ahogy a másik embernek beszóltok így arctalanul, és még kvára nem is jogosan. Ezek a mai emberek ...

Remélem neked nincs gyereked, mert az nem a TV-től lesz retardált ...
  • Zombee
    Ezelőtt 10 évvel még valóban vacsoraidőben adták a Die Hard filmeket.

Aki meg párválasztó meg egyéb valótlanságsóba megy, számoljon azzal, hogy az emberi méltóságának saját maga int búcsút.
  • hypno
    Hol vannak már az igazi gyerekeknek való Jancsi és Juliska kaliberű korhatár nélküli mesék!

Ahol a gyerekeket ketrecben tartják, hogy végül felhízlalva megehessék őket, de ők végül elevenen elégetik a gaz kannibál banyát.
  • syn7h37ic
    Ezt a büntit egy szóval lehet jellemezni: KEVÉS! Agyromboló hulladék szarok !
  • Old PS Fanboy
    Majd leszel szível figyelni a gyerekedre és nem a tv használni nevelési célokra.
  • lammaer

Villát felégetni, "cölöböket" bányába!
  • KRTuning
    Székházat lebontani, helyét sóval hinteni.
  • Vazeratti
    Tényleg azt hiszed, hogy a filmet egyben forgatják le? Vágásról nem hallottál még?

Én azt tartom szomorúnak, hogy ezzel a kb 300 misis bírsággal és a sok egyéb kiadással még mindig nyereséges a műsor és készül az 5. széria :(
  • donceleger
    nekem inkább az a véleményem, ha ott van a karika, annál inkább meg akarja nézni. a tiltott gyümölcs mindig érdekesebb! vagy te nem voltál gyerek? és én el tudom dönteni magamtól is, hogy mit engedek meg a gyerekemnek és mit nem!
  • JMáté
    Egyébként délután ötkor húzzon ki a faszba az udvarra játszani. Ne a tévét bámulja mikor jó idő van. Arról nem is beszélve hogy igazából az interneten a gyerek bármikor bármit megnézhet. Lehet hogy ahelyett hogy hazudunk és titkolózunk, a XXI. században érdemes lenne inkább elmagyarázni a gyerekeknek hogy a szex és a halál természetes dolgok.
  • JMáté
    Mondd meg neki hogy azért mert nem feküdt le időben. És jobban teszi ha rögtön indul fogat mosni, különben jön a mumus.
  • winnie
    majd akkor megérted, amikor a hét éves gyereked a tévét kapcsolgatva délután ötkor azt kérdezi meg tőled, hogy az a csúnya bácsi miért eszi meg a másik bácsinak az agyát. (gyk. a korhatárkarikák behatárolják azt, hogy mikor adható le egy műsor.)
  • donceleger
    Ez mekkora? Gondolja a tisztelt NMHH, hogyha 16-os karika lett volna, akkor kevesebben nézték volna? Ez is csak a pénzről szól, valahogyan valakinek biztosan meg kell gazdagodnia.
    Ezek a karikák annyira értelmetlenek! Vegyünk egy kemény akciófilmet, ami 18 karikás. Általában szerepel benne legalább egy 18 éven aluli gyermek! Ő talán csukott szemmel forgatott és füldugót használtak nála? És a Kukorica gyermekei? Horror 18-as karikával! ÁÁÁÁ mindegy! sose fogom megérteni.