7
-
#7 Akkor ömm. töröljük a felhasználói fiókodat, és a jogot hogy itt kommentelhessél. =) -
Bhalage #6 azt kene tudatositani (nemcsak neked, hanem ugy altalanossagban), hogy amit "elertel, megvettel", az nem a tied. a gondolatot meg, hogy ezt megszuntetik, torlik meg kene szokni, baratkozni vele, mert ez teljesen normalis.
sztem sokan tul nagy jelentoseget tulajdonitanak ezeknek az mmo jatekoknak es a bennuk elert dolgoknak.
javakat nem a jatekban kell gyujteni, hanem a valo eletben, ha vkinek ingerenciaja van ra.
... -
#5 8 évet élt ... így is szép teljesítmény ez ettől az MMO-tól ... én anno akkor hagytam abba, mikor cseppet elcseszték egy nagyobb feature csomaggal (azthiszem akkor jött be a jedizés).
Inkább átmentem WoW-ozni, annak a koncepciója jóval erősebb volt már akkor is :) -
#4 Ha milliónyi emberről lenne szó, hidd el, nem dobnák ki... Mindemellett együtt érzek azokkal akik játszanának tovább,én nem wow-oztam kb. egy éve, és valószínűleg nem is fogok, de ha megtudnám, hogy amiket ott elértem/megvettem egyszercsak kitörlik, hát nem lennék boldog... -
#3 Elérni se kell, szimplán törődni vele, és nem kukába dobni milliónyi ember szórakozását, és az MMO+Játékipar egyik gyöngyszemét... -
#2 "Egyikünk sem szerette volna ezt, de sajnos bekövetkezett."
Sajnos elérték, hogy bekövetkezzen , a játékosok biztos nem ezt akarták.
-
#1 "Reméljük, hogy a közösségünk is támogat majd minket."
- Pereljek énis? :D Elmentek a fenébe, a legjobb SW játékot elcseszitek...
Mellesleg nem csupán a nyereségről szól a mese.
Vannak fanatikusok, vannak hű vásárlók, és egy ilyen sikeres MMO bizony a történelem része, nem lehet csak úgy lekapcsolni egy búcsúbulival.
Ráadásul nem az SW:TOR érdekében, mert ez ugyebár tiszta képlet...
SWG lesz EMU-ként mindenképp, de jobb lenne, ha kiadnák rá az anyagot. Mégis miféle ellenérvet képesek összekaparni?
Meg egyébként egy SWG2-est is össze lehetne dobni, értelmes modellel.
ArenaNet-et érdemes lenne megkérdezni, de erre sincs eszük.