War Inc. Battlezone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Külföldi fórumokat már olvastam de egyik megoldás sem segített.:S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Husz (Revo)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Husz (Revo)
Husz (Revo)
Husz (Revo)
A pályák közül igazából csak a trópusi tetszik. Nem értem miért csak egy van. Sivatagosból meg van egy rakat.
Husz (Revo)
Husz (Revo)
70/100
amúgy a többi mmofps/tps is így kezdte 😊 (AVA,COMBAT ARMS stb... sõt utóbbi még most is nagyon kezdetleges)...
Husz (Revo)
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Na ez konkrétan tf2-re nagyon nem igaz.
Elég régóta megvan tf2 nekem bár olyan sokat nem játszottam vele (73 óra), de nem tudom azt mondani rá hogy szar 😄
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tovább tartott letölteni, meg elindítani mint amennyit a játékban töltöttem.
Crysis multi simán megy, itt 3 FPS-el rohangáltam...
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Nem ajánlom... senkinek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
tömegesen játsszák? pipa
undorító idétlen szar? pipa
akkor mi a helytelen a mondatban? :S
talán a mondatvégi írásjel hiánya?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Rengeteg töltény kell egy ellenfélbe, hacsak nem tudod fejen lõni. Jó, õk már biztos magasabb szintûek meg vettek jobb cuccokat mint én kezdõként. De nem érzem a késztetést hogy én is felfejlõdjek benne. Sima kis ingyenes játék, ami arra jó hogy párszor felmenj lõni amíg éppen nincsen más. Nagy jövõt nem jósolok neki.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
haha 😊
TF2 mint steam-es tömegszar, remélem csak viccelsz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
!!!Olyan, mint a TF2... csak reálisabb.!!!
(ebben mi jobb a crysisnál?)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Steam storefront
Hivatalos weboldal
Minimális gépigény (ami nem fedi a valóságot):
Windows XP SP3
Intel Core2 Duo 1.8 GHz processzor
2 GB RAM
2 GB HDD
nVidia 9600 vagy hasonló ATI videókártya, 512MB memóriával ls Pixel Shader 2.0 támogatással