Az első videó a The Walking Dead 2. szezonjából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye volt az is, hogy a legrövidebb idõ, míg valaki zombi lesz 2 perc, a leghosszabb 8 óra ... na most egy rakat emberke volt, akik csak akkor keltek fel, mikor ott volt valaki mellette (busz, tank, stb) ... mit csináltak azok addig? Aludtak?? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hát a tankban levõ halott katonán csodálkoztam én is. Meg a tankba alulól mászott be az is érdekes volt. Elfogyott az üzemanyag a tankba?? Van egy-két "logikai bukfenc" benne. Na de nem baj jó sorozat amúgy.
Nem reallity de hát egy zombis sorozattól nem is ezt várjuk.
Nem reallity de hát egy zombis sorozattól nem is ezt várjuk.
A lakóautó azjó..de nem egy ilyen hulladék 😊
Erre utaltam.
Erre utaltam.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A fûrészelésen meg az Abramson én is fennakadtam annó.
A lakóautó annyira nem hülyeség, ha hosszútávú "túrázásra" indulsz - kényelmesebb mint a jeep.
Én csak azt remélem, nem lesz tele rinyálással meg lelkizéssel. Nekem túl sok volt az elsõ évadban a "dráma", nem kell az oda. Action meg hent, az kell 😊
A lakóautó annyira nem hülyeség, ha hosszútávú "túrázásra" indulsz - kényelmesebb mint a jeep.
Én csak azt remélem, nem lesz tele rinyálással meg lelkizéssel. Nekem túl sok volt az elsõ évadban a "dráma", nem kell az oda. Action meg hent, az kell 😊
jól van, írok pár kirívó dolgot😊 de ne sírjál utána 😊 próbáld cáfolni 😊
1: hogy maradt életben a kórházban, ennyi ideig?? pl folyadék nélkül? kb 60-70nap
2: a katonaság kényelmesen beült volna egy Abrams századba, és szarrá taposta volna az összes zombit😊 ki se kellett volna szállniuk
3: a csávó lefûrészelte a kezét....mért nem azt a kb 1-2mm vasat, amihez bilincselték??? és hol a vér? a csuklónál artéria is megy, akármennyire kötöd el, piszkosul vérzik.
4: valszeg mikor tudom, hogy zombikkal van tele a fél világ, akkor egy erdõ mellett táborozok le, és semmilyen riasztó berendezést nem építek ki, pl: drót valami csengettyûvel, és persze összevissza rakok le sátrakat, és egyetlen fegyver nélkül heverészek benne...na persze 😊
5: mikor útnak indulnak, természetesen nem egy biztonságos autót keresnek, ami dögivel lehet mindenfelé, hanem nyitott dzsipet...😊 marha logikus, meg lepusztult lakóautót...és az ott USA, tele lõfegyverrel...és nekik alig van...vicces 😊
6: a vizcsõ szétpukkad, és a víz folyt el, a forró motornál,valszeg beégett a hengerfej, ezt mégis hogy csinálták meg kb 30p alatt???😊
7: a végén a sok-sok hulla hever az utakon...mit csinálnak ott, ilyen szép rendezetten?? egyszerre kaptak szívrohamot vagy mi??????
8: a robbanásnál kb 15 méterre álltak, és még a szélvédõ se tört be?? vicces 😊
sorolhatnám vég nélkül...biztos mindet sok okos ember megmagyarázza...de nekem ezek nagyon sértették a szemem, ettõl lett gagyi..hiteltelen..
1: hogy maradt életben a kórházban, ennyi ideig?? pl folyadék nélkül? kb 60-70nap
2: a katonaság kényelmesen beült volna egy Abrams századba, és szarrá taposta volna az összes zombit😊 ki se kellett volna szállniuk
3: a csávó lefûrészelte a kezét....mért nem azt a kb 1-2mm vasat, amihez bilincselték??? és hol a vér? a csuklónál artéria is megy, akármennyire kötöd el, piszkosul vérzik.
4: valszeg mikor tudom, hogy zombikkal van tele a fél világ, akkor egy erdõ mellett táborozok le, és semmilyen riasztó berendezést nem építek ki, pl: drót valami csengettyûvel, és persze összevissza rakok le sátrakat, és egyetlen fegyver nélkül heverészek benne...na persze 😊
5: mikor útnak indulnak, természetesen nem egy biztonságos autót keresnek, ami dögivel lehet mindenfelé, hanem nyitott dzsipet...😊 marha logikus, meg lepusztult lakóautót...és az ott USA, tele lõfegyverrel...és nekik alig van...vicces 😊
6: a vizcsõ szétpukkad, és a víz folyt el, a forró motornál,valszeg beégett a hengerfej, ezt mégis hogy csinálták meg kb 30p alatt???😊
7: a végén a sok-sok hulla hever az utakon...mit csinálnak ott, ilyen szép rendezetten?? egyszerre kaptak szívrohamot vagy mi??????
8: a robbanásnál kb 15 méterre álltak, és még a szélvédõ se tört be?? vicces 😊
sorolhatnám vég nélkül...biztos mindet sok okos ember megmagyarázza...de nekem ezek nagyon sértették a szemem, ettõl lett gagyi..hiteltelen..
Mint írtam, nem a történettel van gondom, hanem a háttér kivitelezéssel, meg a megvalósitással 😊 tele hülyeségekkel, na mindegy
szóval én egyelõre nem hiányoltam semmit abból az elsõ hat részbõl, sõt, egyelõre így izgalmasabb, mert egyelõre tényleg csak a puszta túlélésrõl volt szó.
na de ha majd még a következõ 10 részbõl sem derül ki semmi, akkor lehet hogy morcos leszek én is.
na de ha majd még a következõ 10 részbõl sem derül ki semmi, akkor lehet hogy morcos leszek én is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nézd, nem tudjuk mi történt, hogy történt, semmit nem tudunk semmirõl. egyelõre egy maroknyi túlélõ próbál életben maradni. gondolom majd kiderül valami 😄
de remélem nem úgy, mint a lost-ban 😄DDD
de remélem nem úgy, mint a lost-ban 😄DDD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hadd ne soroljam...rengeteg van..és nem a zombi létre utalok...😊
meg azért sem érdemes leírnom, mert rögtön megkapom, hogy ha realitást akarok, akkor nézzem a spektrumot.. 😊
de szerintem ennyire nem kéne elvetni a sulykot...mivel ez a történet elvileg napjainkban játszódik USA-ban...így némi valósághoz közelebb álló, és értelmesebb történetet vártam volna el. Fõleg a háttér dolgokkal van gondom 😊
meg azért sem érdemes leírnom, mert rögtön megkapom, hogy ha realitást akarok, akkor nézzem a spektrumot.. 😊
de szerintem ennyire nem kéne elvetni a sulykot...mivel ez a történet elvileg napjainkban játszódik USA-ban...így némi valósághoz közelebb álló, és értelmesebb történetet vártam volna el. Fõleg a háttér dolgokkal van gondom 😊
Reméljük, hogy a 2. éved sokkal jobb, és értelmesebb lesz az elsõnél...és a rengeteg baromság nem lesz benne, mint az elsõben 😊De jó lenne...ha jó lenne 😊