13
-
#13 Ugye volt az is, hogy a legrövidebb idő, míg valaki zombi lesz 2 perc, a leghosszabb 8 óra ... na most egy rakat emberke volt, akik csak akkor keltek fel, mikor ott volt valaki mellette (busz, tank, stb) ... mit csináltak azok addig? Aludtak?? :) -
chuky123 #12 Hát a tankban levő halott katonán csodálkoztam én is. Meg a tankba alulól mászott be az is érdekes volt. Elfogyott az üzemanyag a tankba?? Van egy-két "logikai bukfenc" benne. Na de nem baj jó sorozat amúgy.
Nem reallity de hát egy zombis sorozattól nem is ezt várjuk. -
#11 A lakóautó azjó..de nem egy ilyen hulladék :)
Erre utaltam. -
lammaer #10 A fűrészelésen meg az Abramson én is fennakadtam annó.
A lakóautó annyira nem hülyeség, ha hosszútávú "túrázásra" indulsz - kényelmesebb mint a jeep.
Én csak azt remélem, nem lesz tele rinyálással meg lelkizéssel. Nekem túl sok volt az első évadban a "dráma", nem kell az oda. Action meg hent, az kell :)
-
#9 jól van, írok pár kirívó dolgot:) de ne sírjál utána :) próbáld cáfolni :)
1: hogy maradt életben a kórházban, ennyi ideig?? pl folyadék nélkül? kb 60-70nap
2: a katonaság kényelmesen beült volna egy Abrams századba, és szarrá taposta volna az összes zombit:) ki se kellett volna szállniuk
3: a csávó lefűrészelte a kezét....mért nem azt a kb 1-2mm vasat, amihez bilincselték??? és hol a vér? a csuklónál artéria is megy, akármennyire kötöd el, piszkosul vérzik.
4: valszeg mikor tudom, hogy zombikkal van tele a fél világ, akkor egy erdő mellett táborozok le, és semmilyen riasztó berendezést nem építek ki, pl: drót valami csengettyűvel, és persze összevissza rakok le sátrakat, és egyetlen fegyver nélkül heverészek benne...na persze :)
5: mikor útnak indulnak, természetesen nem egy biztonságos autót keresnek, ami dögivel lehet mindenfelé, hanem nyitott dzsipet...:) marha logikus, meg lepusztult lakóautót...és az ott USA, tele lőfegyverrel...és nekik alig van...vicces :)
6: a vizcső szétpukkad, és a víz folyt el, a forró motornál,valszeg beégett a hengerfej, ezt mégis hogy csinálták meg kb 30p alatt???:)
7: a végén a sok-sok hulla hever az utakon...mit csinálnak ott, ilyen szép rendezetten?? egyszerre kaptak szívrohamot vagy mi??????
8: a robbanásnál kb 15 méterre álltak, és még a szélvédő se tört be?? vicces :)
sorolhatnám vég nélkül...biztos mindet sok okos ember megmagyarázza...de nekem ezek nagyon sértették a szemem, ettől lett gagyi..hiteltelen.. -
#8 -
#7 Mint írtam, nem a történettel van gondom, hanem a háttér kivitelezéssel, meg a megvalósitással :) tele hülyeségekkel, na mindegy -
#6 szóval én egyelőre nem hiányoltam semmit abból az első hat részből, sőt, egyelőre így izgalmasabb, mert egyelőre tényleg csak a puszta túlélésről volt szó.
na de ha majd még a következő 10 részből sem derül ki semmi, akkor lehet hogy morcos leszek én is. -
#5 nézd, nem tudjuk mi történt, hogy történt, semmit nem tudunk semmiről. egyelőre egy maroknyi túlélő próbál életben maradni. gondolom majd kiderül valami :D
de remélem nem úgy, mint a lost-ban :DDDD -
#4 hadd ne soroljam...rengeteg van..és nem a zombi létre utalok...:)
meg azért sem érdemes leírnom, mert rögtön megkapom, hogy ha realitást akarok, akkor nézzem a spektrumot.. :)
de szerintem ennyire nem kéne elvetni a sulykot...mivel ez a történet elvileg napjainkban játszódik USA-ban...így némi valósághoz közelebb álló, és értelmesebb történetet vártam volna el. Főleg a háttér dolgokkal van gondom :) -
#3 milyen baromságok? például? -
#2 Reméljük, hogy a 2. éved sokkal jobb, és értelmesebb lesz az elsőnél...és a rengeteg baromság nem lesz benne, mint az elsőben :)De jó lenne...ha jó lenne :) -
#1 yeah baby! főhősünk már soványabb, elszántabb, kíméletlenebb, mint az elsőben. alig várom már.