CyberRepublik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 napja újra indították a játékot, így most nincs még az a nagy elõnye azoknak aki az elsõ naptól kezdve játszanak. Ha szeretnél az elsõ generációval fejlõdni, regisztrálj most.
Ha segíteni szeretnél akkor itt a Meghívó linkem
Ha nem akkor itt regisztrálj.
Ha segíteni szeretnél akkor itt a Meghívó linkem
Ha nem akkor itt regisztrálj.
ha zöld, akkor mi vezetünk, ha piros akkor ök.
van 3 kategória, az edzési skillek alapján, gun tank és heli.
Célszerû feljönni irc-re és egy hadtesthez csatlakozni, mert esélyes, hogy kapsz fegyvert. (én kaptam 5 ütésre q5 tankot ^^)
Célszerû azt a skillt edzeni amiböl kevés van, jelenleg ez a gun. Tankból már sok az erõs, helibõl a hadtestben vannak kb 15-en, fegyveresbõl van kevés.
De ha feljösz chatre, akkor ott sokat segítenek, hogy mit is érdemes fejlesztened, munka és katonai részben.
Ezt elis felejtettem: TUTORIAL hasznos linkekkel, és leírásokkal!
van 3 kategória, az edzési skillek alapján, gun tank és heli.
Célszerû feljönni irc-re és egy hadtesthez csatlakozni, mert esélyes, hogy kapsz fegyvert. (én kaptam 5 ütésre q5 tankot ^^)
Célszerû azt a skillt edzeni amiböl kevés van, jelenleg ez a gun. Tankból már sok az erõs, helibõl a hadtestben vannak kb 15-en, fegyveresbõl van kevés.
De ha feljösz chatre, akkor ott sokat segítenek, hogy mit is érdemes fejlesztened, munka és katonai részben.
Ezt elis felejtettem: TUTORIAL hasznos linkekkel, és leírásokkal!
Yop. Amúgy, ha még új vagy benne, akkor esetleg próbáld ki az eRepublikot, arról lett ez is másolva (mármint egy régebbi verziójáról)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem tetszik,erep klónok mind ilyenek semmi játékos bázisokkal és telve fékekkel.
bereggeltem, de úgy látom, hogy itt már a hc erepiblikosok fognak érvényesülni
Keress olyasmit, hogy market, felsõ menüsorban.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem játszottam erepublik-val,de ezt kipróbáltam,és lehet lesz pár noobnak tünõ kérdésem 😛
Kezdem is,hol tudok kaját venni ?😛
Kezdem is,hol tudok kaját venni ?😛
Áhh, még egy játék ahova gyárthatom a fakeket, inkább passzolok 😄
Sziasztok, az eRepublik után, megszületett a CyberRepublik nevû játék is, mely nagyban hasonlít a korai eRepublikra.
A játék lényege ittis, hogy a beregisztráló játékosok, dolgozzanak, újságot írjanak, cégetvezessenek, az ország ügyeit intézzék, harcoljanak virtuális országukért. (persze nem feltétlen egyszerre mind 😊)
Megalkotásának oka az volt, hogy eRepublikon sokaknak nemteszett jópár újítás és, hogy mastercardal lehet csatákat nyerni, így hát elkészült ez a játék.
LINK
És idetenném még refer linkemet is: LINK
Megkérek mindenkit, hogyha regisztrál ezzel a refer linkel tegye, hátránya neki nem származik belõle, maximum elõnyére válhat, hisz minél több pénze van cHungary-nak annál sikeresebbek lehetünk 😉
(a játék még igen kezdeti szakaszba van, nincsenek nagy különbségek a játékosok közt, most éri meg regisztrálni!!)
Ide kapcsolnám még, hogy aki nem ismerné az eRepublikot amirõl beszéltem, ITT van neki topikja.
Illetve ehhez is van refer linkem, ha valaki regisztrálna 😉
LINK
A játék lényege ittis, hogy a beregisztráló játékosok, dolgozzanak, újságot írjanak, cégetvezessenek, az ország ügyeit intézzék, harcoljanak virtuális országukért. (persze nem feltétlen egyszerre mind 😊)
Megalkotásának oka az volt, hogy eRepublikon sokaknak nemteszett jópár újítás és, hogy mastercardal lehet csatákat nyerni, így hát elkészült ez a játék.
LINK
És idetenném még refer linkemet is: LINK
Megkérek mindenkit, hogyha regisztrál ezzel a refer linkel tegye, hátránya neki nem származik belõle, maximum elõnyére válhat, hisz minél több pénze van cHungary-nak annál sikeresebbek lehetünk 😉
(a játék még igen kezdeti szakaszba van, nincsenek nagy különbségek a játékosok közt, most éri meg regisztrálni!!)
Ide kapcsolnám még, hogy aki nem ismerné az eRepublikot amirõl beszéltem, ITT van neki topikja.
Illetve ehhez is van refer linkem, ha valaki regisztrálna 😉
LINK