24
  • bakagaijin
    Fake cikk. A 18millió az bejelentett panasz, nem külön jogsértő. Tehát ha több különböző figyelt file-t véltek megtalálni (a 18 millió különböző IP is fake a cikkben), vagy dinamikus ip-nél ugyanazt a felhasználót (ezt ugye a berögzítéskor nem tudják) más-más címen regisztrálják meg, azt mind-mind külön esetnek számolták. S ugye ekkor még az sem biztos, hogy tényleg azt a file-t találták meg, amiről ők úgy gondolták hogy az... Hadopi has received numerous notices for the same user. "If we get the same notice, from the same people, the same week, with the same software, it's counted as just one notice, not 10, or 15, or 20," said the spokesperson.

A cikk nem említi azt sem, hogy milyen válaszokat kaptak. Kb 7%-os válaszolási ráta volt első felszólításra (ami egy spam esetén überbrutáljónak számítana egyébként), túlnyomó többségben nem is értették miről van szó.

http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/07/french-agency-were-swamped-with-three-strikes-complaints.ars
  • chuky123
    Mi közé mások töltögetésének a te sávszélességedhez? Erröl 2 dolog jut eszembe.
    1. Mobilinternettel tolod.
    2. Szomszédból "lopod" a wifit.
    Ha egyik sem akkor nem értem mit köpködsz a warezolokra ez 8 éves gyerek felfogására vall.
  • Rotyoka
    Nana... Orbán Viktor fogorvosa az 1 mlliárdos támogatással szerintem egész jól összelopta :D
  • G_ArchAngel #21
    HD streamhez nem art.
    Meg 50 layeres, 500+MByte PSD fileok le-/feltoltesehez pillanatok alatt.

Amugy ezerszer leirtam, en sem vagyok angyal, de amivel dolgozom megveszem. A fogorvosom sem lopta ossze a rendelojet.
  • gainmu
    G_ArchAngel:
    Rávilágítottál a problémára 100 000 magyar forint feletti szoftver...
    Csak az a gond hogy akkor te sem tudnál képet szerkeszteni videót vágni...
    Azzal van a gond hogy ezek a programok csillagászati összegűek és még a vállalatok is rákényszerülnek arra hogy kalóz verziót használjanak, mert ha mindent megvennének akkor csőddel indulna a vállalkozás. Ha csak filmezéssel akarsz foglalkozni pl esküvői stb. ahhoz is jó mélyre kell nyúlnod a pénztárcában ha van olyan mész és még nem kerestél vele semmit...
    Szóval nem azzal van a baj hogy pénzt kérnek érte de úgy hogy a lakosság átlagfizetése minimálbérből él vagy még abból se mer nem tud elhelyezkedni mert vagy fiatal és nincs munkatapasztalata és erre hivatkoznak vagy már túl öreg de ez a téma nem erről szól szóval be is fejeztem.
    Az meg hogy te mit tennél háát ha a gyereked "lopna" ilyen szoftvert akkor vele is megtennéd ?. Jah és minek kell neked ekkora sávszél hiszen te ezek szerint nem is töltesz semmit akkor elég az 1-5 Mbit.
  • G_ArchAngel #19
    En aki 100e HUF felett szoftvert lop, agyonlonem helyben. Kettot szivbe, egyet fejbe.

Sokkal jobb lenne a savszelessegem
  • Mike at home
    innen látszik mekkora tömeget érint a dolog
    18 millió emberrel szemehugyozni, megteheti ezt a francia kormány?
    ki az erősebb? 18 millió ember, vagy pár kiadó?
  • Reg5
    Mond a franciáknak.
  • Rotyoka
    Mi az hogy letöltöm a legújabb ubuntut és vissza seedelem?

Na ne nevetess. Ja és akkor LoL al meg Cod Mw2 vel meg Wow al meg mitom én még mikkel sem játszhatok?: D:D

Már megbocsáss, de ilyen nincs. Mivel ha nyílt vagy megvettem NEM korlátozhatnak benne.
  • Reg5
    A franciáknál már jogellenes.
  • NEGATRON
    JA és Franciába is a torrent a legnagyobb baj nem? Amúgy remélem majd megkapják a magukét ezek a súlyos elmebetegek ,persze a válság idején mi mást is csinálnának !
  • Rotyoka
    Am hogyan tudták ezt beazonosítani?

A p2p az LEGÁLIS.
  • chuky123
    No sebaj majd ez 18 millió kimegy az utcára tüntetni akkor nézhet a kormány.
    Amúgy erről a Petőfi idézet jut eszembe. (Föltámadott a tenger)
    "Jegyezd vele az égre
    Örök tanúságúl:
    Habár fölűl a gálya,
    S alúl a víznek árja,
    Azért a víz az úr! "
  • chuky123
    Na akaristor ilyenkor hol van?
    Linket kérek halálcsillagról és a torrenttitkositásról és az antihadopiról
  • aaaaa
    Nem is ötöde, inkább negyede, harmada. :)
  • aaaaa
    Talán ha az ország lakosságának 1/5-e "bűnöző", el kellene gondolkodni hogy nem a "törvényekben" van-e a hiba . Másrészt nem mindenki internetezik, és egy IP-t sokszor több ember is használ, így nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy internetezők fele "bűnöző"...
  • FoodLFG
    Én azért drukkolok Sarkozynek.
    http://en.wikipedia.org/wiki/President_of_France#Latest_election
  • Rotyoka
    Hmm, akkor azt hiszem a következő választáskor már nem ez a kormány lesz.

Kössék ki 18 millió embernek az internetjét, majd lesz ez miatt 5 millió munkanélküli ember az országban pluszba. Mivel minden szolgáltató csődbe megy
  • Stirner
    usersg: hát az kéne, lekapcsolni ezeket a majom franciákat végre a hálózatról oszt jónapot, bonvojázs
  • egyember1
    Jot nevettem a cikken. 65millios orszag, 18millio letolto... :)
    Hatalmas!
  • morden
    A cikkből kimaradt egy lényeges dolog, hogy az első pláne a 2. figyelmeztetés után egyszerűen technikailag felkészültek a franciák az ip ellenőrzésre, titkosított csatornák, ftp, proxy, hiddemyass stb.
  • Sir Quno Jedi
    Ergó évente max. másfél millió embert tudnak szivatni (vagy annyit sem), de már most 18 millió IP-t fogtak. Jó szórakozást, majd 2078-ra meg is tudják fenyegetni mindet, mivel mindig fognak majd újakat... Ezek mekkora béndzsa egy hülyék. Még egy normális hatékonyságú feljelentősdis rendszert sem tudnak írni és üzemeltetni.

Én simán kirúgnám az egész bandát és olyanokat vennék fel, akik garantálják, hogy mind a húszmila embert pár hónapon belül szétszadizzák, vagy ők mennek a lecsóba! :D

Igaz, ahogy itt már említették, mikor a húszmila elmegy szavazni, akkor rábasznék, ahogy ezek is rá fognak... :DDD
  • Gonz0
    Akkor fognak nagyon csodálkozni a tisztelt törvényhozók, ha ez a 18 millió ember elmegy szavazni..
  • usersg
    Hát akkor a harmadik figyelmeztetés után kapcsoljuk le franciaországot a gerinc -ről, és meg van oldva a szerzői jogi probléma. :)