7
-
Madve #7 Nem rossz, de nem az egyetlen a piacon.
Pl. én acernél láttam hasonlókat:
Acer iconia W500
Acer Aspire Timeline 1420P
Acer Aspire Timeline 1820P
Acer Aspire Timeline 1825PT
Acer Aspire Timeline 1825PTZ
Egyik sem link, majd ráguglizol, ha érdekel. Ezekben mindben egy közös, mégpedig az, hogy windows 7 fut rajtuk, meg gondolom mellette acer ezeken is nyomja androidot is, mint azt a netbookjai esetében. Szerintem egy netbook-tablet kombónál mindenképpen jobban jársz egy win7-es készülékkel amin azért futtathatsz androidot (butított linuxot), vagy full desktop linuxokat táccsra optimalizált felülettel persze, mint egy android only készülékkel, ami szerintem előbb vagy utóbb idegesítő tud lenni éppen a hiányai miatt, elvégre itt nem egy telefonról van szó... -
philcsy #6 Az android kis kijelzőjű készülékekre van kitalálva. Az ikonok jóval több pixelből állnak, nem apróak. A rendszer betűmérete is elég nagy. A többit pedig egyszerűen nagyíthatod.
Az igaz, hogy ennyiért egy erősebb gépet is kapsz, de ez sokkal hosszabb ideig bírja. Most tart 4 nap 11 óránál. Ebből kb 6 óra használat, a többi készenléti állapot. Aku: 29%
A telefonomat sűrűbben kell töltenem. :)
Elsősorban olvasásra használom. Sokkal kényelmesebb mint nagy gépen és egyszerűbb mintha kinyomtatnám. Erre persze egyszerűbb egy könyvolvasó, de ezzel tudok nézni filmet utazás közben.
Nekem ez az első "mobil gépem", nem volt laptopom. Azt viszont láttam, hogy mire használja a többség utazás közben a gépét. Filmnézésre, zenehallgatásra, olvasásra és ha van rá lehetőség netezésre. Ezekre ez alkalmasabb.
A laptopnak egy előnye van, kiváltható vele egy gyenge otthoni gép, cserébe viszont cipelhetsz x2 akkora súlyt. -
MacropusRufus #5 hát megnéztem ezt az ASUS gépet. 110k-tól egészen 157k-ig láttam. Nos sztem ez azért drága. Ár/teljesítmény terén nagyon rossz. 157k-ért már akár egy jó kis lapotopot is vehet magamnak ami nemakarja szétbaszni a szemem a 10"-os kijelzőjével ami ráadásúl 1280-at tud. Nagyon picik lesznek a megjelenítendő ábrák. Sztem. (anno ezért nem haszáltam a 19" CRT-em 1600-ban mert túl picik lettek az ikonok és a szövegek, viszont a felbontása atom éles volt. Most, hogy már 22" felett járok bőven, nagy baj már nincs, de 10"-os kijelzőre 1280-at vinni sztem butaság)
Amúgy a vas érdekes: egy billentyúzhető tablet... :) -
lmisi #4 Nézzétek meg a Asus Transformer TF101-t. Tábla is meg netbook is. Ha lesz kapacitásom rá talán én is beruházok egy hasonlóra. -
Inquisitor #3 Azért ezek a "táblák" igen messze vannak egy Tábla PC-től. A vicc az, hogy árban viszont némelyik übereli ... -
donceleger #2 Kiegészítem!
Tábla PC fújj! :) -
#1 Undroid ... fuj :)