Itt az új Emlékmás első fényképe és sztorija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a H. P. Lovecraft neve alatt futó borzalmaknak több köze van az eredetihez? ^^
Menj el a marsra! Menj el a marsra !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"Ebben egyetértünk, csak sajna Dick írásait szerintem elég nehéz lenne úgy megfilmesíteni, hogy azok a nagyközönség számára is fogyaszthatók legyenek."
na, pont valami ilyesmit írtam én is 😄
na, pont valami ilyesmit írtam én is 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
p. h. dick novellái alapötletnek nagyon jók, de nehezen lehetne egy az egyben mozit forgatni belõlük, annyira azért nem "filmesek".
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na erre kíváncsi leszek, jó szereplõgárdát tudtak összeszedniük.
Sebaj, Reviczky szép magyar nyelven szinkronizálta. <#nevetes1>#nevetes1>
Nothing to say
Én örülök annak, hogy Colin Farrell játsza a fõszerepet.
Javaslom nézd meg az Erõszakik c. filmet. Ettõl a filmtõl kedveltem meg Colin Farrellt.
Javaslom nézd meg az Erõszakik c. filmet. Ettõl a filmtõl kedveltem meg Colin Farrellt.
aha...hát,persze...hihető volt
Mi kellet volna még neked a különvéleménybe, hogy ne csak "jövõhatású" legyen?
"colin játssza a fõszerepet"-> És? Játssza inkább egy német akcentussal beszélõ, ex testépítõ?
"colin játssza a fõszerepet"-> És? Játssza inkább egy német akcentussal beszélõ, ex testépítõ?
Ebben egyetértünk, csak sajna Dick írásait szerintem elég nehéz lenne úgy megfilmesíteni, hogy azok a nagyközönség számára is fogyaszthatók legyenek.
Mellesleg sajna a TR az egyik leggyorsabban retrósodó alkotás. Néha megnézem, hogy röhögjek rajta.
<#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg sajna a TR az egyik leggyorsabban retrósodó alkotás. Néha megnézem, hogy röhögjek rajta.
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
túl értékelt film=semmi köze dickhez, gratulálok
total recall: túlértékelt film, kb semmi köze dickhez
ezt meg én nem találom eléggé sci-fi-snek..
annyi jövõhatású játszódó csalódás után (különvélemény, vagy (mai filmet mondva)source code)..(plusz colin játssza a fõszerepet)ez már ínnentõl nem is érdekel
annyi jövõhatású játszódó csalódás után (különvélemény, vagy (mai filmet mondva)source code)..(plusz colin játssza a fõszerepet)ez már ínnentõl nem is érdekel
"bár megnéztem volna a mozis bevételeket ha az "eredeti" befejezést rakják be ..."
Spoilerben írd le légyszíves. 😊
Spoilerben írd le légyszíves. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Okádj 😄
Az túl hosszú cím az egyszeri nézõknek, de egyetértek, nem kéne így hívni.
Általában a P.K.D. feldolgozásoknak nem sok köze van cím ügyileg az eredetihez. 😊
És a legtöbb elég gáz, eddig a Blade Runner és a Total recall volt még olyan amilyen, persze eléggé átdolgozott volt mindkettõ, meg talán még szódával elment a Különvélemény is, bár megnéztem volna a mozis bevételeket ha az "eredeti" befejezést rakják be ...
Általában a P.K.D. feldolgozásoknak nem sok köze van cím ügyileg az eredetihez. 😊
És a legtöbb elég gáz, eddig a Blade Runner és a Total recall volt még olyan amilyen, persze eléggé átdolgozott volt mindkettõ, meg talán még szódával elment a Különvélemény is, bár megnéztem volna a mozis bevételeket ha az "eredeti" befejezést rakják be ...
Ha nem Schwarzi remake, hanem Dick novella fimesítés, akkor tán nem Total Recallnak kelett volna hívni (mint ahogy a The Thing elõzményt is nyugodtan elnevezhették volna bármi másnak), hanem We Can Remember It for You Wholesale, ami a forrás címe volt. De ugye az ismerõs cím már a marketing része. Okádhatnék...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A novellában szó nincs arról, hogy a "fõhõs" a Marsra megy. Azt hiszem, de azt pont nem olvastam (még).
(Tehát nem elképzelhetetlen, hogy úgy van, ahogy írod.)
(Tehát nem elképzelhetetlen, hogy úgy van, ahogy írod.)
Ha jól tudom még az eredeti T.R. film elsõ forgatókönyve IS a Földön játszódott nem? Csak nem találták eléggé sci-finek.