Kemény lett A Dolog előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írjak már egy értelmes magyar mondatot , mert akiket eddig írtál csak a te seggfejeddel lehetett kilegózni
a carpenterfilmben is átmennek a jenkik a norvég táborba.
amúgy a szereposztás igen vegyes lenne egy norvég táborhoz képest, mivel egy vagy két norvég tag lesz a filmben ahhoz képest..
egy vegyes csapat meg miért a norvég táborhoz csapódnak , mikor egyidõben ott van az amerikai bázis is egyidõben
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szóval mielõtt az analfabéta szóval dobálóznál, inkább írni tanuljál meg inkább meg te is 😄
mellesleg még annyit megsúgok, hogy a "rételmtelen" az teljesen direkt lett úgy írva(interfannak címezve)
PSN ID.: Beegabor
Carpenter az eredeti filmhez (és regényhez) képest tudott újat mondani. Ez mostani ellenben klisé klisé hátán, a the Thing játéknak jobb sztori volt, mint ennek.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hoz_Hun -nak:
szerintem õk arra értették amit írtak,hogy a horror vagy scifi filmekbe teljesen felesleges betenni egy szerelmi szálat vagy éppen egy szex jelenetet vagy meztelenül fürdést. Arról nem is beszélve,hogy idióta beszólásokat is próbálnak ezeknek a karaktereknek erõltetni, nem egy filmet csesztek már el így!
Sajnos mostanában sok filmet a popcorn zabáló 3D fanatikus hülye gyerekeknek csinálnak. Szóval reméljük ez nem olyan lesz majd,hogy a trailerhez visszatérjek. 😊
El. Psy. Congroo.
És a legtöbb horrorfilmben szereplõ nõkkel sincs semmi baj, csak a rendezõkkel, akik mindenáron bele akarnak vinni egy romantikus szálat a horrorfilmekbe (tisztelet a kivételnek), holott itt ugye pont nem erre vagyunk kíváncsiak. Vagy pedig nagyon kanos karakterekkel van dolgunk, akik még akkor tudnak szexelni, ha egy kegyetlen sorozatgyilkos, vagy egy halhatatlan gonosz, vagy egy idegen lény pusztít a városban. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nem a nemi életem érdekelne egy ilyen szituációban.
Nemrég néztem meg az Ikarosz c. filmet - tudom ez nem horror és nem is ide tartozik, de jó példa erre - ott a fõhõs elvált és van egy lánya, az ex pedig utálja. A lányát elrabolják, ezért az ex még jobban utálja. Aztán egy szorult helyzetbe kerülnek (a fõhõs, az ex és annak pasija), ahol lelövik az ex új pasiját. Tehát a lányát elrabolták, megölték az új pasiját akit elvileg nagyon szeretett és már-már sírógörcsöt kapott, mégis tudott egyet kefélni az ex-el, akivel a végén persze újra összejön, mert happy end az kell! Hát hányinger!!!!!
Nem mondom, hogy legyenek érzelemmentesek ezek a filmek, de akkor legalább ne mutassák a jelentet percekig. Smárolás, aztán ágy ész kész, elsötétül a kamera, aztán a reggel van. Ez 20 mp és mindenki tudja, hogy nem sakkoztak az éjjel. Ennél több nem kell!
Az Alien is ezért volt jó, mert abban nem volt szerelmi vagy túlzott szerelmi szál! ilyen esetben nincs semmi baj a nõi szereplõkkel! Sõt, néha keményebbek is mint a pasik. Mint pl az említett Alien-ben is Ripley hadnagy, vagy ha már akció akkor van az Utánunk a Tûzözön!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a carpenter filmben norvégok találták meg a lényt..
ezek az emberkék nem tûnnek norvégnak ..tehát nem lehet elõzményfilm .
folytatás meg nem hinném , mert u.a a történetvezetése a filnek..
"az megtalálta,az hazavitte"..az "Kiolvasztotta", az az icipici meg "megeszi mindet"...a dnsüket
de ez meg sem közelíti az eredeti carpenteres filmet se sztoriban , se hangulatban , de még rendezésben se..
elég szálanmas, de ennek is örülni kell..
a köd feldolgozáshoz képes egy fokkal jobbnak tûnik azért..
ha megnézzük, a thing eredetiben ugye egyik sincs, predatorban, alienben voltak ugyan nõk, de nem csöcsvillogtatásról + közös zuhanyzásról szólt a dolog.
amire szintén kíváncsi vagyok, hogy itt képesek lesznek-e a végén feláldozni a lánykát, mivel elvileg nem maradhatott életben senki a norvégoknál.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
meg nõk se 😊