39
  • donceleger
    nekem kell egy ilyen billentyűzet mint a tiéd! vagy házilag cserélted fel a betűket benne? vagy csak szimplán írástudatlan vagy?
  • Stranger666
    Megint nem sikerült:S
  • tibisan
    írni meg olvasni kellett volna az megtanulni kibaszottul az iskolában..
    írjak már egy értelmes magyar mondatot , mert akiket eddig írtál csak a te seggfejeddel lehetett kilegózni
  • tibisan
    nem volt kérdés sehol..
    a carpenterfilmben is átmennek a jenkik a norvég táborba.
    amúgy a szereposztás igen vegyes lenne egy norvég táborhoz képest, mivel egy vagy két norvég tag lesz a filmben ahhoz képest..
    egy vegyes csapat meg miért a norvég táborhoz csapódnak , mikor egyidőben ott van az amerikai bázis is egyidőben
  • Stranger666
    :DDD szerintem hanyagold ezt az írkálás dolgot, nem megy ez neked...még egy kicsit legózzál az sokat fejlesz az agyadon. Én is sokat legóztam ezért vagyok ilyen kibaszott okos:)
  • tibisan
    na te is beállhatsz a szarháziak mögé..szemből seggbe
  • tibisan
    nektek ilyekből csak értetek kell albafabétáknak fosni oda..
  • Interfan
    Ez a tibisan egy igazi etalon.:)
  • Hoz_Hun
    Jaa, azzal teljesen egyetértek, hogy semmiféle szerelmi szál nem kell bele, sem romantika. Annak nagyon nem örülnék.
  • donceleger
    atyaúristen! ekkora öngólt kölyökkorom óta nem láttam. szép volt.
  • Stranger666
    Jézusom te annyira buta vagy, hogy az már fizikailag fáj. Olvasd már el az első sorodat... gyakorlatilag értelmes ember nem ír ilyet..."inkább írni tanuljál meg inkább meg te is" meg ",mielőtt beleszarnátok a kommentekbe közé" :DDD ROLF
    Szóval mielőtt az analfabéta szóval dobálóznál, inkább írni tanuljál meg inkább meg te is :D

mellesleg még annyit megsúgok, hogy a "rételmtelen" az teljesen direkt lett úgy írva(interfannak címezve)
  • tibisan
    inkább írni tanuljál meg inkább meg te is , meg a hozzád hasonló analfabéták is ,mielőtt beleszarnátok a kommentekbe közé.. szalma-szanma-szanálma-szánmasza...ennyire futja sajnos egyeseknek
  • Rotyoka
    nézős
  • Seth
    Sőt ketten. Egyik a pilóta,másik meg aki lövöldözött a kutyusra. Szerencsétlenek elég ügyetlenül nyiratták ki magukat :D
  • Ender Wiggin #25
    Egyem a szívedet. Nem láttam. Láttam a trailert, elolvastam a háttérinfókat, amiből azért sok minden kiderül, ami cseppet sem tetszik. És ugye ott van referenciának az elmúlt 5 év összes rebootja, remake-je, ami mind egy szálig meléna. Nekem ennyi elég az ítélethez.
    Carpenter az eredeti filmhez (és regényhez) képest tudott újat mondani. Ez mostani ellenben klisé klisé hátán, a the Thing játéknak jobb sztori volt, mint ennek.
  • Relixo
    Jónak tűnik, ha még egy kis pluszt is tudnak majd adni a régihez képest akkor meg pláne a moziba majd kiderül...

Hoz_Hun -nak:
    szerintem ők arra értették amit írtak,hogy a horror vagy scifi filmekbe teljesen felesleges betenni egy szerelmi szálat vagy éppen egy szex jelenetet vagy meztelenül fürdést. Arról nem is beszélve,hogy idióta beszólásokat is próbálnak ezeknek a karaktereknek erőltetni, nem egy filmet csesztek már el így!
    Sajnos mostanában sok filmet a popcorn zabáló 3D fanatikus hülye gyerekeknek csinálnak. Szóval reméljük ez nem olyan lesz majd,hogy a trailerhez visszatérjek. :)
  • donceleger
    Nem nő ellenesség ez, de az eredeti változatban sem volt benne női szereplő. Itt ott meg lehet változtatni, sőt meg is kell, ha nem akarnak ugyanolyan filmet rendezni, de azért ennyire radikális változást nem kéne!
    És a legtöbb horrorfilmben szereplő nőkkel sincs semmi baj, csak a rendezőkkel, akik mindenáron bele akarnak vinni egy romantikus szálat a horrorfilmekbe (tisztelet a kivételnek), holott itt ugye pont nem erre vagyunk kíváncsiak. Vagy pedig nagyon kanos karakterekkel van dolgunk, akik még akkor tudnak szexelni, ha egy kegyetlen sorozatgyilkos, vagy egy halhatatlan gonosz, vagy egy idegen lény pusztít a városban. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nem a nemi életem érdekelne egy ilyen szituációban.
    Nemrég néztem meg az Ikarosz c. filmet - tudom ez nem horror és nem is ide tartozik, de jó példa erre - ott a főhős elvált és van egy lánya, az ex pedig utálja. A lányát elrabolják, ezért az ex még jobban utálja. Aztán egy szorult helyzetbe kerülnek (a főhős, az ex és annak pasija), ahol lelövik az ex új pasiját. Tehát a lányát elrabolták, megölték az új pasiját akit elvileg nagyon szeretett és már-már sírógörcsöt kapott, mégis tudott egyet kefélni az ex-el, akivel a végén persze újra összejön, mert happy end az kell! Hát hányinger!!!!!

Nem mondom, hogy legyenek érzelemmentesek ezek a filmek, de akkor legalább ne mutassák a jelentet percekig. Smárolás, aztán ágy ész kész, elsötétül a kamera, aztán a reggel van. Ez 20 mp és mindenki tudja, hogy nem sakkoztak az éjjel. Ennél több nem kell!
    Az Alien is ezért volt jó, mert abban nem volt szerelmi vagy túlzott szerelmi szál! ilyen esetben nincs semmi baj a női szereplőkkel! Sőt, néha keményebbek is mint a pasik. Mint pl az említett Alien-ben is Ripley hadnagy, vagy ha már akció akkor van az Utánunk a Tűzözön!
  • Hoz_Hun
    Én nagyon szeretem az eredetit (vagy remake vagy mi, szóval 1982-est). Nekem bejön ez a trailer, nem is értem ki mit vár, hisz az egy is ilyen volt. Majd a köv trailerben biztos mutatnak a lényből is (ha valakinek az kell, biztos nem hagyják ki). Jó téma lehet ez a Norvég tábor, mindig is kiváncsi voltam, vajon mi lehetett ott. Az meg hogy nő van benne nem értem miért zavar bárkit is. A horrorok 90% van nő, nem kevésben meg ők a főszereplők. Amúgy az ilyen "nő ellenesek" az Alien sorozatot is utálják?
  • donceleger
    Október 14-én lesz a premier amerikában, ahogyan az a cikkben is le van írva! Nyilván kissé ironikus volt a válaszod, de ha esélyed sem volt látni ugye, akkor nem értem miért kell már most lehúzni a filmet, amikor csak a trailer áll a rendelkezésedre?!?! Ez szánalmas.
  • Mayday
    Igazándiból az előzetes elején látszik a norvég zászló a bázison, így szerintem ez elfogadható válasz erre a kérdésre.
  • Stranger666
    annyi rételmtelen ember van... utálom őket:(
  • Interfan
    Persze, hogy látta, hisz feketén-fehéren ott a véleménye: "szálanmas". :D
  • tibisan
    persze te birka
  • Stranger666
    te ezt már látta, hogy ilyeneket beszélsz a száddal??
  • Stranger666
    jaa te már láttad? fasza
  • tibisan
    "az antarktiszi saga nemsokára folytatódni fog, illetve előzményt kap"..
    a carpenter filmben norvégok találták meg a lényt..
    ezek az emberkék nem tűnnek norvégnak ..tehát nem lehet előzményfilm .
    folytatás meg nem hinném , mert u.a a történetvezetése a filnek..
    "az megtalálta,az hazavitte"..az "Kiolvasztotta", az az icipici meg "megeszi mindet"...a dnsüket
  • tibisan
    van női szereplő..ennyi ..
    de ez meg sem közelíti az eredeti carpenteres filmet se sztoriban , se hangulatban , de még rendezésben se..
    elég szálanmas, de ennek is örülni kell..
    a köd feldolgozáshoz képes egy fokkal jobbnak tűnik azért..
  • kanduhr
    Kijavítalak: egy valaki túlélte. Azzal indul a Carpenter mozi.
  • ntom
    hehe, épp azon gondolkoztam én is, hogy mikor láttam utoljára horrort, amiben nem szerepelt nő/tini/szerelmi szál.
    ha megnézzük, a thing eredetiben ugye egyik sincs, predatorban, alienben voltak ugyan nők, de nem csöcsvillogtatásról + közös zuhanyzásról szólt a dolog.
    amire szintén kíváncsi vagyok, hogy itt képesek lesznek-e a végén feláldozni a lánykát, mivel elvileg nem maradhatott életben senki a norvégoknál.
  • Ender Wiggin #10
    A 1980-as Carpenter film messze nem az eredeti. Ez a folytatás vagy mi egy szar.
  • Willenbrock
    A sci-fi horrorok a kedvenceim,az 1980-as dolog is nagyon jó volt a maga idjében,még ma is szórakoztató,ez az új film is ígéretesnek tűnik.Az ilyen horrorokat amiknek a története fantáziadús,de félig meddig lehetségesnek is tűnnek sokkal jobbnak tartom mint a vérfröcsögős szadista tortúra filmeket.
  • Grodt
    Hát nem tom nem simerem az eredetit, de ennek az eőzetes alapján nem épp egy horro film beütését adta. Vagy lehet az is, h az én félelem küszöbön tolódott fel:D:P
  • Callisto
    A legjobb sci-fi horror, mely kultikussá vált. Trailer alapján mondjuk inkább előzménynek beállított remake lesz, de ha adja a hangulatát a 82-esnek, már rendben van. Évente 1x megnézem Carpenter zseniális alkotását :)
  • tomboy013
    Úúúúr isten! A kedvenc horror filmemnek előzményt csinálnak, hogy nem hallottam én erről :D a trailer végén kirázott a hideg a zenétől ami az 1. részbe is van. áááá ez tuti moziba nézős lesz. Csak el ne rontsák. Bár az már most szar ötletnek tartom hogy nőt is raktak bele...
  • Stranger666
    fuu kirázott a hidegg
  • gombabácsi
    jaj, csak tinik ne legyenek benne

meg nők se :)
  • csimmasz
    Várós!
  • dzsagon
    uncsi
  • Harkat 89
    Egyszer láttam valami gagyi filmet, ha jól emlékszem Alien Hunter volt a címe. Annak is mintha ez lett volna a története. Mindenesetre nem csigázott fel az előzetes.