26
USB TV lejátszó
  • precision
    ja ami nekem van (WD TV) az is viszi az .iso -t
    csak gondoltam egyszerűbb simán copyzni a vobokat mint iso -t készíteni belőle
    persze ha már isoként szerzi be az ember, az más kérdés :)
  • Inquisitor
    Normálisabb megy sima ISO fájlokkal is. BD/DVD/CD/VCD/SVCD
  • [HUN]FaTaL
    Ráadásul a médialejátszóknak van már topicja.

Milyen médialejátszót vegyek?
  • [HUN]FaTaL
    Ja, hogy így. Nem igazán volt egyértelmű, hogy mit ért "USB TV Lejátszó" alatt. Főként emiatt "USB csatalkozón,foglalaton kívül nincs rajta semmi", ugyanis ezen is van valamilyen kimenet (pl. HDMI).
  • precision
    hát ja, dvd -t nem tud lemezről lejátszani, de át kell rakni a .vob -okat egy pendrive -ra vagy külső vinyóra és viszi is
    esetleg usb -s külső dvd v. bluray olvasó, persze az már plusz költség
  • precision
    a 4. -ket, egyértelmű
    a többi hozzá képest egy vacak :)
  • lammaer
    HDMI nemtudom miért nem nagy szám, 8-10Ks elég no-name DVDken (csak gugliztam egyet Orion DVD 5400) is van már.

Az MKV szokott fogósabb lenni....

Nem mondom hogya media box rossz, de bizonyos szituációkban (átjön a szomszéd egy DVDvel, hogy megmutassa a gyerek esküvőjét) nem biztos hogy jobban jársz vele.

De nem offolok tovább :)
  • Atkatáska
    keresgéltem én is ,ezeket találtam:

1.
    2.
    3.
    4.

Na melyiket vegyem?:) Ennél jobb áron erre a célra sehol nem találtam jobb készüléket

• precision
    a dvd lejátszón van HDMI port és lejátsza azt a temérdek formátumot amit egy ilyen "media box" tud, ugye? :)
  • lammaer
    Én azért megfontolnám a dolgokat... 30 GBP (cirka 9000) + szállítási költség...

Ennyiért veszel valami SD kártyával meg USBvel felszerelt DVD lejátszót (igy tehát adabszurdum lemezt is le tudsz játszani, extraként). Igaz, nem olyan trendi mint a kis doboz ;)
  • Dzsini
    Az Amazon elsősorban az Egyesült Államokban forgalmaz (csak példaként hoztam), érdemes cég meg típus alapján magyar (vagy EU-s) boltokban keresgélni, óriási a választék, és alapvetően mások az árak.
  • Atkatáska
    kösz a válaszokért:) Dzsini asszem annyira eltaláltad hogy ezt fogom megvenni, 6000-nél olcsóbb nemhiszem hogy van. Már csak azt nem tudom hogy amazonról venni tanácsos-e

• Zetorg
    most nézem, ez amit linkelték már tudja.
    nekünk a sima micro volt.
  • Zetorg
    a cyclone elég jó, árultuk egy darabig.
    10k alatt volt, viszont nem tud .mkv-t, ha jól emlékszek
  • precision
    hm, ez lehet itthon kapni valahol? :)
    nem rossz kis cucc...
  • precision
    nekem ez van

visz mindent és nem túl drága (pl itt)

még a lewarezolt full HD mkv -kat is lejátsza, kezeli a hangsávokat, feliratokat..stb.stb.stb.
  • karajjj
    ez pl
  • Sir Quno Jedi
    Asszem tán asus o'play-ből is van olyan, amelyikbe nem tudsz HDD-t szerelni, ellenben ha rádugsz egy USB pendrive-ot, akkor arról lejátsza a filmeket.
  • Dzsini
    Az, hogy te nem hallottál valamiről, még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
    például ez, vagy ez, esetleg ez

Szerencsére elég jó választékban lehet találni nem létező árukat is a neten.
  • [HUN]FaTaL
    De ilyen nincs, PChez van tuner meg olyan tv, amibe pendriveot tudsz bedugni.
  • sapkafej
    senkit nem érdekel, milyen tévétek van. neki is van, lejátszó kell neki
  • Rash87
    2 hónapja vettem egy Samsung C530as tv-t,ami ilyen USB-s, olyan amire te gondolsz szerintem.A legtöbb tv-be már van ilyen USB-s dolog.
    arukereso.hu-n külön rá tudsz keresni.

De nagyon megérte,sokkal kényelmesebb filmeket nézni,s eddig még nem volt olyan formátum,amit nem tudott volna lejátszani :)
  • Jakuza001
    A korszeru TVkben mar beepitett USB lejatszo van eleg hozza egy pendrive is.
  • SzirmosSzisza
    Nekünk a TV-be lehet kötni USB-n keresztül háttértárat elvileg arról tud lejátszani, de őszintén eddig csak laptop + VGA kábel kombót használtuk rajta
  • Atkatáska
    Üdv mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy létezik usb-s lejátszó TV-re?

Nem usb-s DVD lejátszót szeretnék, hanem csak egy pici praktikus kütyüt,amit rá lehet csatlakoztatni a korszerűbb TV-kre , és USB csatalkozón,foglalaton kívül nincs rajta semmi.Távirányító azért tartozzon hozzá, meg lejátszói funkciók (tekerés,megállítás stb). Ha pedig beledugok egy pendrivet, akkor lejátssza az azon lévő megfelelő formátumú videófájlokat, mint ha egy dvdlejátszóba beleraknék egy dvd-t.

Nagyon régóta keresek ilyet, de nem vagyok nagy hozzáértő ,nemigen találtam. Tud ilyesmit valaki, és ha igen mi a neve?