16
-
#16 Csak kár, hogy azok az epizódok lettek rövidek, amik a legjobbak voltak. -
juniorjb #15 Jól sikerült a folytatás. Az egyedi stíluselemek is adták magukat, holott nekem a végére kezdett ellaposodni túl kiszámítható lett, a platform/adventure feeling kezdett szürkülni. Nem rosszabb az előző résztől amit vmi 10éve toltam PC-n. Aki még nem játszotta ezt a stílust, érdemes kipróbálnia. Összességében a 9fölé értékelném egy tízes skálán. -
Hoz_Hun #14 Ne bazzeg... most nézem használtan most náluk 77 font. Viszonyítás képpen; a játék PC-re 15 font, XBox360-ra 30 font. Gyalázat. -
Hoz_Hun #13 Én ezt meg akartam venni az uk.-s Amazonról. Megrendeltem másfél hónapja 19 fontért. Postára adták múlthét elején, kétnappal később meg írták, hogy hoppá visszaérkezett hozájuk a csomag kihordatlanul, de ha kell rendeljem meg újra. Mondom magamba; mi a franc. Felmegyek megnézem új ár 34 font!!!. Biztosíték kiver, egyből írtam nekik hogy ez most mi? Mit szopatnak engem? Csak nem képzelik, hogy a dupláját fizetem nagyhirtelen? Bocsánatot kértek és igérték utánnanéznak, mit is szúrt el a posta, de sajnos nem áll módukban újra tenni a rendelést, pláne nem a régi áron. #@c#>[@x Grrrrrrrrrrr
Így nem vettem meg ezt az Art book-ot. Másegyébként sosem volt gondom még az Amazonnal, többször is rendeltem onnan. -
HumaMage #12 Nagyon jól sikerült játék. Múvészi szmpontból nálam az évtiszed játéka. A kivitelezés kicsit konzolos, de látszik, hogy megtették amit lehetett hogy jól működjönek a dolgok. A látvány csodálatos, ami screenshotokrol talán nem is jön le annyira. Egészen a végéig érdekes maradt. Hatalmas élmény a felhők felett kártyavárakban ugrálni, a hobbyhorse nyeritése, a Kalapos gyára, és a többi.. A végkifeljet és megoldás teljesen passzolt. Számomra az év játéka.
Akinek tetszett a játék javaslom a hozzá kiadott artbook megvételét is, hihetetlem élmény!
Art of Alice Madness Returns -
#11 Noti. -
Evoluti0N #10 Nekem nagyon bejött. Az első rész kimaradt, de most a második rész végigjátszása után azzal is megpróbálkoztam. Játékmenetileg sokkal kiforrottabb a 2. rész. Értem itt a harcot és a platform részeket is. Szóval az első rész eléggé fel tud néha bosszantani, de már csak kíváncsiságból is végig fogom nyomni :) -
#9 Pedig szvsz az szokott lenni -
Ender Wiggin #8 Kétlem, hogy az sg csinálta a képmentéseket. -
#7 nagyon sokszor, utoljara 1-2 eve asszem. A MR nekem kicsit lelektelennek tunik, az elsoben tobb szenvedelyt ereztem. Jatekmechanikailag az MR ketsegtelenul jobb. -
Reg5 #6 Az első résszel mikor játszottál? Én kb pár hónapja tettem le és nekem a MR jobban tetszik. -
tmisi #5 1280x720-as monitort? :D Az sem sokkal nagyobb. De gyanítom, valami régiféle LCD TV-n nyomta a szerző. -
Hoz_Hun #4 Nagyon jó játék. Már többször is végignyomtam. :)
Alice hajának animációját meg külön kiemelném. Azt eszméletlen jól megcsinálták. :)
Ja és mellé adtál az Alice 1.-et, ami (én Xbox360-on játszom) külön öröm. :) -
gombabácsi #3 nicsak, a sg.hu vett egy nagyobb monitort :) -
#2 Lehetne sg-s gameplay videokat is berakni a cikkekhez képek mellé:) -
#1 Jo jatek, de az elodhoz kepest rettenetesen visszafogottnak tunik, mintha feltek volna attol, hogy ez is megbukik, ha megint olyan ebtegre veszik a figurat. Eleg "lightos" ahhoz kepest, es csak 1-2 helyen kapott el az az erzes, mint az elso reszben, valahol a Duke Nukem Foreverhez tudnam hasonlitani. Ennek ellenere majd' minden percet elveztem, es egy percig sem sajnaltam az erte kiadott penzt, marcsak az elso resz irant erzett tiszteletbol sem (ami szamomra maig etalon a jatekok torteneteben)