Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Így nem vettem meg ezt az Art book-ot. Másegyébként sosem volt gondom még az Amazonnal, többször is rendeltem onnan.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akinek tetszett a játék javaslom a hozzá kiadott artbook megvételét is, hihetetlem élmény!
Art of Alice Madness Returns
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
One Vision. One Purpose.
Alice hajának animációját meg külön kiemelném. Azt eszméletlen jól megcsinálták. 😊
Ja és mellé adtál az Alice 1.-et, ami (én Xbox360-on játszom) külön öröm. 😊
One Vision. One Purpose.