9
  • god25
    Az Orwelli 1984 valósággá vált. Ez már tisztán látszik a "megtisztított" MTV híradóból is.
  • zetortraktor
    "
    itt miota moderalnak politikai okokbol???"

Azóta, amióta vannak olyan ostoba faszkalapok, akik képesek kommentben politizálni ahelyett, hogy elhúznának a picséba.
  • trogi
    Hát gondolom tudod, hogy az újságok, televíziók, rádiók, hírügynökségek többsége olyanok kezében van, akik már annyira toleránsak, hogy a hozzájuk képest másként gondolkodók (tkp. az egészségesen gondolkodók) véleményét nem viselik el...
  • KGer
    volt itt egy normalis hozzaszolas miszerint mekkora hulyeseg es mennyire irrelevans a ballibsi Liberation cikke, de ha jol latom kicenzuraztak

itt miota moderalnak politikai okokbol???
  • winnie
    "Én már 3 éve nem nézek TV-t. Net, vagy amit akartok...ennyi. Se reklám, se agymosás, én válogatom mit nézek. "

azt hiszem, hogy már hatott az agymosás, ha azt hiszed, hogy csak tévében találsz effélét.
  • Yagami
    Én már 3 éve nem nézek TV-t. Net, vagy amit akartok...ennyi. Se reklám, se agymosás, én válogatom mit nézek. Áldja az ég a torrent-társadalmat:)
    További szép napot!
  • Inquisitor
    Ehhh, az egy dolog, hogy itt ki mivel ért egyet vagy sem, de szerintem a cikknek nincs helye az SG-n.
    Arról persze lehet vitatkozni, hogy a "nem megfelelő" híreket író média melyike képes a több tízmilliós büntik kifizetésére?
    Viszont fenti okokból november óta nem nézek TV-t.
  • syn7h37ic
    Talán az, hogy ezentúl a TV a Narancskirály birodalma című több évfolyamos eposzt adja nyakló nélkül.
  • KGer
    aztan ennek a cikknek mi koze a Filmek/TV/Sorozatok rovathoz?
    ez vmi fizetett libsi hirdetes?