9
-
god25 #9 Az Orwelli 1984 valósággá vált. Ez már tisztán látszik a "megtisztított" MTV híradóból is. -
zetortraktor #8 "
itt miota moderalnak politikai okokbol???"
Azóta, amióta vannak olyan ostoba faszkalapok, akik képesek kommentben politizálni ahelyett, hogy elhúznának a picséba. -
trogi #7 Hát gondolom tudod, hogy az újságok, televíziók, rádiók, hírügynökségek többsége olyanok kezében van, akik már annyira toleránsak, hogy a hozzájuk képest másként gondolkodók (tkp. az egészségesen gondolkodók) véleményét nem viselik el... -
KGer #6 volt itt egy normalis hozzaszolas miszerint mekkora hulyeseg es mennyire irrelevans a ballibsi Liberation cikke, de ha jol latom kicenzuraztak
itt miota moderalnak politikai okokbol???
-
winnie #5 "Én már 3 éve nem nézek TV-t. Net, vagy amit akartok...ennyi. Se reklám, se agymosás, én válogatom mit nézek. "
azt hiszem, hogy már hatott az agymosás, ha azt hiszed, hogy csak tévében találsz effélét. -
Yagami #4 Én már 3 éve nem nézek TV-t. Net, vagy amit akartok...ennyi. Se reklám, se agymosás, én válogatom mit nézek. Áldja az ég a torrent-társadalmat:)
További szép napot! -
Inquisitor #3 Ehhh, az egy dolog, hogy itt ki mivel ért egyet vagy sem, de szerintem a cikknek nincs helye az SG-n.
Arról persze lehet vitatkozni, hogy a "nem megfelelő" híreket író média melyike képes a több tízmilliós büntik kifizetésére?
Viszont fenti okokból november óta nem nézek TV-t. -
syn7h37ic #2 Talán az, hogy ezentúl a TV a Narancskirály birodalma című több évfolyamos eposzt adja nyakló nélkül. -
KGer #1 aztan ennek a cikknek mi koze a Filmek/TV/Sorozatok rovathoz?
ez vmi fizetett libsi hirdetes?