Office 365-re vált a Nebraskai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyjatok abba legyszives ezt az ertelmetlen es butus vitat, ez nem korrupcio.
Ez az angol stilusban ugynevezett uzlet, amely valojaban a nesze semmi fogd meg jol.
Ugyanis:
"amit részben az új e-mailes rendszer integrálására, részben pedig Microsoft Office licencek megvásárlására és kiterjesztett támogatásra fognak fordítani. Így az egész egyetem Microsoft Office csomagokhoz juthat"
NB: csak el kellene olvasni azt, amit elkezdtel olvasni
Ez az angol stilusban ugynevezett uzlet, amely valojaban a nesze semmi fogd meg jol.
Ugyanis:
"amit részben az új e-mailes rendszer integrálására, részben pedig Microsoft Office licencek megvásárlására és kiterjesztett támogatásra fognak fordítani. Így az egész egyetem Microsoft Office csomagokhoz juthat"
NB: csak el kellene olvasni azt, amit elkezdtel olvasni
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
De, annak hívnák, ha nem csak a fordítás során került volna bele, angol cikkekbõl valahogy ez hiányzik. No meg, ha meg is kenték õket, aligha hírekben kürtölnék világgá😊
/*WTF?!*/
Leírom még egyszer: "...250 000 dollárt fizet az egyetem vezetõinek..." - nem az egyetemnek, akik konkrétan tesztelnek, hanem a fejeseknek, akik a döntést hozták, azért hogy az õ terméküket vegye a suli a tanulók és az állam pénzén. Amennyiben nem közvetlen csak a rektor és a dékánok a bétatesztelõk, ez kõkeményen korrupció.
Dehogy is, béta tesztelésnek. Azért peig jár a pénz ...
"...250 000 dollárt fizet az egyetem vezetõinek..." - ezt nem korrupciónak hívják véletlenül?
Az m$ regi modszerei...
LOL
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ohh. Jól értettem, hogy a ms fizetett az egyetemnek, hogy használják a cuccost...? 😊 Hát ezzel az ajánlattal valóban nehéz versenyre kelni