8
-
RealPhoenixx #8 Hagyjatok abba legyszives ezt az ertelmetlen es butus vitat, ez nem korrupcio.
Ez az angol stilusban ugynevezett uzlet, amely valojaban a nesze semmi fogd meg jol.
Ugyanis:
"amit részben az új e-mailes rendszer integrálására, részben pedig Microsoft Office licencek megvásárlására és kiterjesztett támogatásra fognak fordítani. Így az egész egyetem Microsoft Office csomagokhoz juthat"
NB: csak el kellene olvasni azt, amit elkezdtel olvasni -
#7 De, annak hívnák, ha nem csak a fordítás során került volna bele, angol cikkekből valahogy ez hiányzik. No meg, ha meg is kenték őket, aligha hírekben kürtölnék világgá:) -
NullZ3r0 #6 Leírom még egyszer: "...250 000 dollárt fizet az egyetem vezetőinek..." - nem az egyetemnek, akik konkrétan tesztelnek, hanem a fejeseknek, akik a döntést hozták, azért hogy az ő terméküket vegye a suli a tanulók és az állam pénzén. Amennyiben nem közvetlen csak a rektor és a dékánok a bétatesztelők, ez kőkeményen korrupció. -
Caine #5 Dehogy is, béta tesztelésnek. Azért peig jár a pénz ... -
NullZ3r0 #4 "...250 000 dollárt fizet az egyetem vezetőinek..." - ezt nem korrupciónak hívják véletlenül? -
Troppauer #3 Az m$ regi modszerei...
-
sanyicks #2 LOL -
floatr #1 Ohh. Jól értettem, hogy a ms fizetett az egyetemnek, hogy használják a cuccost...? :) Hát ezzel az ajánlattal valóban nehéz versenyre kelni